Ritual pisze:Declaration:Holocaust- nie wiem czy padła tutaj taka nazwa, ale warto się zaznajomić. Utwory do pobrania na chlaście.
Zaznajomiłem się i powiem,że dobre to jest.Trzeba wbić sobie do głowy tą nazwę.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Ritual pisze:Declaration:Holocaust- nie wiem czy padła tutaj taka nazwa, ale warto się zaznajomić. Utwory do pobrania na chlaście.
So_It_Is_Done pisze:Nowy split Kawir/Scythian rozkurwia.
Ha ha ha, większa część tego numeru brzmi jak zrzynka z ostatnich płyt BELPHEGOR. 5/10 można dać.So_It_Is_Done pisze:
Przy czym zakładam, że numer Scythian również musi być dobry.
Oby, bo ten Kawir w porównaniu do tego co na "Ophiolatreia" czy "To Uranus" cieniutki jak dupa węża...So_It_Is_Done pisze:
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
O tak, na pewno zerżnęli z jakiegoś chujowego Belphegor.Block69 pisze:Hahaha, większa część tego numeru brzmi jak zrzynka z ostatnich płyt BELPHEGOR. 5/10 można dać.
Niestety.Lykantrop pisze:Oby, bo ten Kawir w porównaniu do tego co na "Ophiolatreia" czy "To Uranus" cieniutki jak dupa węża...So_It_Is_Done pisze:
Nawet się głupio nie pytaj. Mam ich debiut od kilku miesięcy (przesłany jako advanced tape, jak 20 lat temu kurwa), jak w końcu go wydadzą (a jednak wydadzą - kto wie o co chodzi to wie.... a nie wie nikt he he) to zapewniam, że będzie to jedna z najlepszych płyt 2011/12.kregozmyk pisze:NOCTURNAL VOMIT - zna ktoś? warto zgłębiać ich muzyczny dorobek? Tylko o nich słyszałem i być może kiedyś nawet sprawdzałem na myspace, ale nic nie pamiętam;) Jak się prezentują w porównaniu np do Embrace Of Thorns i innych kapel war metalowych?
Więcej tam Hellhammer/ Celtic Frost, niż Gospel of the Horns.A.A.A.A pisze:Pisał ktoś o Slaughtered Priest? Rozwiązania jakie stosują raczej mało greckie, skoczny i dynamiczny black/thrash, który prędzej mi sie skojarzy z Gospel of the Horns niż Varathron, ale napewno warto posłuchać. A Nocturnal Vomit ok, tylko póki co same epki,dema,splity sie pokazały. Jak pierdolną debiut to sie zaopatrze
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Pewnie, że zajebisty, nie słuchaj tych pni.Ritual pisze:Czy ktoś słyszał nową płytę Nergal? Jak wrażenia?
EDIT: Im dłużej słucham tego nowego Kawiora, tym bardziej mnie rozwala.
Poprzednia była słuchalna, nowa też ok, ale bez fajerwerków. Zaskakuje mnie, że ktoś się tak jara tą kapelą.Karkasonne pisze:Nergal nowego nie słyszałem, ale zaraz to nadrobię - poprzednia była świetna!
Chodziło mi głównie o to, że ich granie nie ma wiele wspólnego z tuzami sceny greckiej. Której nawiasem mówiąc nie słucham za dużo, ale tak mi sie wydajeLykantrop pisze:Więcej tam Hellhammer/ Celtic Frost, niż Gospel of the Horns.A.A.A.A pisze:Pisał ktoś o Slaughtered Priest? Rozwiązania jakie stosują raczej mało greckie, skoczny i dynamiczny black/thrash, który prędzej mi sie skojarzy z Gospel of the Horns niż Varathron, ale napewno warto posłuchać. A Nocturnal Vomit ok, tylko póki co same epki,dema,splity sie pokazały. Jak pierdolną debiut to sie zaopatrze
Wychodzi ta druga epka z nowymi numerami.Ritual pisze:Agatus szykuje EP. Dwa odgrzewane kotlety w nowych wersjach + jeden instrumental.