Hehe..Hard Rocker rozdaje,w szczególnosci naczelny ,w jego mniemaniu Amon Amarth nagrywa plyty które juz teraz niszcza cala metalowa ekstraklase

[/quote]
ooo, to 4m jest rednaczem Hard Rockera?

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Ja znam z kolei najlepszeMaria Konopnicka pisze:"największe polskie forum o metalu" - co za debile...hcpig pisze:Wystraszyliście 2 lata temu Panią Edytorkę 7 Gates z masterfula to teraz błyszczy gdzie indziej:
http://www.muzyczne-metal.pun.pl/search ... =756522697
PUDŁO. Pudło. Raczej chodzi o wznowienie "Thus Spake Zarathustra" a nie "Liber Diabolus..." które już samo w sobie było wznowieniem ino nie "podrasowanym" w studio. Tak więc... proszę grzecznie zwrócić nagrody. Przepadają na rzecz Skarbu Państwa.Maria Konopnicka pisze:Bingo! Wygrałeś latarkę na baterie słoneczne z 1990 roku, pokrytą 11 letnią patyną czasuBonny pisze:Xantotol - Liber Diabolus
?
I tomik recenzji Ewy Toczkowskiej zatytułowany: "Smutno i straszno"
To w takim razie przytoczona recenzja miała za zadanie zawlec w maliny, albo jest tak superzaszyfrowana jak przesłanie Necronomicon, bo coś mi się wydaje, ze zawartość "Liber Diabolus..." to nie jeden materiał z 1996 roku a 3 z lat róznych z czego ostatni z 1996Bonny pisze:A ja proszę się z zazdrości o nagrody nie wychylaćReedycja Thus Spake Zarathustra wyszła dopiero jesienią tego roku, a recenzja zdaje się jest wcześniejsza...
Jeśli wspominamy "byłe" tytuły, to wypada wspomnieć o Morbid Noizz, Bad Taste, Wolfpack...trup pisze:Wracając do sedna tematu "7 GATES". Na polskim tzw. "rynku" prasy metalowo muzycznej jest/było kilka tytułów: 7 Gates, Mega-Sin, Thrash'Em All, Black Astrial, Hard Rocker, Metal Hammer, Mystic, Heavy Metal Pages, ... i chyba tyle (choć może o czymś zapomniałem).
A Hard rocker byla niezla beka jak zaczal pisac vlad, caly wywiad z Exodus jest skopiowany z wywiadu, ktory wczesniej sie ukazal w Pure Metal , ktory tez robil vladtrup pisze:Hard Rocker - Kupiłem jeden numer z płytą Nun Slaughter i chyba Hirax. Krótkie wywiady. Niewiele wnoszą jeśli chodzi o wiedzę o zespole. Ładnie. Profesjonalnie. Kolorowo... i tyle. Nic ciekaego nei znajduję.
o ,to byl mistrzowski magazyn,pieknie wydany,zwlaszcza numer ze SLAYER na okladce (chyba ostatni) to bylo cos...Gore_Obsessed pisze:Dla mnie najlepszym pismem był Novum Vox Mortis. Szkoda, że pojawiły się tylko cztery numery. Bardzo mi odpowiadał, pod każdym praktycznie względem.
Byli i nie byli... pisałem do kilku numerów i potem mi się trochę współpraca z p. Kraszewskim czkawką odbijała... ale chęci miał dobre trzeba przyznać.[V] pisze:o ,to byl mistrzowski magazyn,pieknie wydany,zwlaszcza numer ze SLAYER na okladce (chyba ostatni) to bylo cos...Gore_Obsessed pisze:Dla mnie najlepszym pismem był Novum Vox Mortis. Szkoda, że pojawiły się tylko cztery numery. Bardzo mi odpowiadał, pod każdym praktycznie względem.
wielka szkoda ze juz ich nie ma...
Pewnie nie tylko Tobie. Ponoć ciężkim współwyrobnikiem był. No i nie lubił Burzum!Analripper pisze:Byli i nie byli... pisałem do kilku numerów i potem mi się trochę współpraca z p. Kraszewskim czkawką odbijała... ale chęci miał dobre trzeba przyznać.[V] pisze:o ,to byl mistrzowski magazyn,pieknie wydany,zwlaszcza numer ze SLAYER na okladce (chyba ostatni) to bylo cos...Gore_Obsessed pisze:Dla mnie najlepszym pismem był Novum Vox Mortis. Szkoda, że pojawiły się tylko cztery numery. Bardzo mi odpowiadał, pod każdym praktycznie względem.
wielka szkoda ze juz ich nie ma...
Coś w ten deseń jak kolega powyżej. Plus Blackastrial jest jeszcze spoko.streetcleaner pisze:Pure Metal z tej reszty pisemek (HMP, Hard Rocker) o podobnym profilu był najlepszy. Aktualnie na rynku susza, 7gates chyba jako jedyny się trzyma. Żałuje Mega Sin, dobrze go wspominam, mimo że sięgali czasem po jakieś Soilworki czy Frontsajdy.