ALBUM ROKU 2007 - głosowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]
[quote][i]Wysłane przez Trojan[/i]
eee, nawet nie zdążyłem podać swoich typów. Swoją droga ta lista jest za długa. Przydałoby się to skrócić do 15-20 płyt. [/quote] to zaraz by połowa narzekała, że czegoś nie ma... i tak nie wymieniałem wszystkiego, tylko te tytuły, które najczęściej się powtarzały w kontekście najlepszego albumu tego roku [/quote]
No ja troche ponarzekam, bo dimmu sie znalazlo (ktos to w ogole w zestawieniu przedstawil?) a taki ARKHON INFAUSTUS, ktory katuje od dluzszego juz czasu nie. I czemu niektore zespoły sa pisane wielkimi literami? No chyba, ze to tzw czolowka listy, jesli nie, to Marian cosik probujesz na nas wymusic chyba
Ok, koniec marudzenia
Dobra robota Maria!
Anyway: po dosc krotkich wahaniach, glos na NEUROSIS
[quote][i]Wysłane przez Trojan[/i]
eee, nawet nie zdążyłem podać swoich typów. Swoją droga ta lista jest za długa. Przydałoby się to skrócić do 15-20 płyt. [/quote] to zaraz by połowa narzekała, że czegoś nie ma... i tak nie wymieniałem wszystkiego, tylko te tytuły, które najczęściej się powtarzały w kontekście najlepszego albumu tego roku [/quote]
No ja troche ponarzekam, bo dimmu sie znalazlo (ktos to w ogole w zestawieniu przedstawil?) a taki ARKHON INFAUSTUS, ktory katuje od dluzszego juz czasu nie. I czemu niektore zespoły sa pisane wielkimi literami? No chyba, ze to tzw czolowka listy, jesli nie, to Marian cosik probujesz na nas wymusic chyba

Ok, koniec marudzenia

Anyway: po dosc krotkich wahaniach, glos na NEUROSIS
Coś tam było! Człowiek!
- Duban
- weteran forumowych bitew
Ja tam oddałem głos na DsO. Jakoś najbardziej mnie ta płyta wkręciła, choć wielu nowości jeszcze nie słyszałem (tradycyjnie nadrabiam to w ciagu 2 lat od wydania). Mam tylko taką małą uwagę - TMK 'Pilot" to krążek wydany w 2006 roku. Nowy, wydany jakiś czas temu to 'Themes for Proxima' 

If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Adrian696
ja dalem na Entombed - ale zagwozdke mialem straszna... sporo dobrych plyt wyszlo i droga eliminacji...
chlopaki rozbudzili ogromny apetyt minilp i nie zawiedli pelna plyta!!!
ale sprawiedliwej byloby glosowac na 3 lub 5 plyt i wtedy wylonic ta ktora zrobila najwieksze wrazenie ....
ale sprawiedliwej byloby glosowac na 3 lub 5 plyt i wtedy wylonic ta ktora zrobila najwieksze wrazenie ....
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
- boroowa
- weteran forumowych bitew
do dupy z taką sondą. Marian nie przyłożył się, wziął chyba wszystkie nazwy, jakie pojawiły się w poprzednim topicu i wkleił metodą ctrl+c / ctrl+v. Niektóre nawet zdublował (NILE, NECROS CHRISTOS). Chociaż w takim przypadku powinien np znaleźć się tam nowy Onslaught.
Waham się pomiędzy "Redesekration" a "Fas...", powaham się jeszcze trochę
Waham się pomiędzy "Redesekration" a "Fas...", powaham się jeszcze trochę
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- longinus696
- rob
- w mackach Zła
[quote][i]Wysłane przez Adrian696[/i]
[b]ja dalem na Entombed - ale zagwozdke mialem straszna... sporo dobrych plyt wyszlo i droga eliminacji...[/b]
ale sprawiedliwej byloby glosowac na 3 lub 5 plyt i wtedy wylonic ta ktora zrobila najwieksze wrazenie .... [/quote]
no to jest nas dwóch za Entombed hehe, wyszło sporo zajebistych płyt, za Entombed zagłosowałem z sentymentu
[b]ja dalem na Entombed - ale zagwozdke mialem straszna... sporo dobrych plyt wyszlo i droga eliminacji...[/b]
ale sprawiedliwej byloby glosowac na 3 lub 5 plyt i wtedy wylonic ta ktora zrobila najwieksze wrazenie .... [/quote]
no to jest nas dwóch za Entombed hehe, wyszło sporo zajebistych płyt, za Entombed zagłosowałem z sentymentu
jebać frajerów
- Adrian696
[quote][i]Wysłane przez longinus696[/i]
Generalnie jednak miałem wahania, bo poziom muzy wychodzącej w tym roku był niesamowicie wysoki. Wiele z tych wydawnictw zostanie ze mną na długo. [/quote]
dobrze prawisz - wlasnie to powinno byc kryterium przy wyborze płyty roku
Generalnie jednak miałem wahania, bo poziom muzy wychodzącej w tym roku był niesamowicie wysoki. Wiele z tych wydawnictw zostanie ze mną na długo. [/quote]
dobrze prawisz - wlasnie to powinno byc kryterium przy wyborze płyty roku
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
- rasowy masterfulowicz