coś z klasyki - Linkin Park,est pisze:Jak zakładam t shirt jakiegoś zespołu to zazwyczaj jest to coś z klasyki: Nirvana, The Doors, Linkin Park, Metallica, Rammstein, etc.
hmmmmm.............
daje do myślenia... znowu mnie jakaś klasyka ominęła :)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
coś z klasyki - Linkin Park,est pisze:Jak zakładam t shirt jakiegoś zespołu to zazwyczaj jest to coś z klasyki: Nirvana, The Doors, Linkin Park, Metallica, Rammstein, etc.
Nie wiedziałem nawet, że jest taki gatunek muzyczny.est pisze:klasyka suicidecore'a
Hahaha, umarłem :Dest pisze:klasyka suicidecore'a
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Kiedyś miałem wylane na Linkin Park, ostatnio ich polubiłem. Czy cofam się w rozwoju?Medard pisze:I jeszcze ma klasyka w postaci zespołu dla dzieci.
Myślę, że jednak nie idziesz do przodu.Headcrab pisze:Kiedyś miałem wylane na Linkin Park, ostatnio ich polubiłem. Czy cofam się w rozwoju?Medard pisze:I jeszcze ma klasyka w postaci zespołu dla dzieci.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Raczej nie, nie zauważyłem bym się tutaj rozpisywał nad takimi zespołami. Pytaj tych, którzy tego słuchają.Headcrab pisze:Jak posłucham jakiegoś death metalu, będącego np kopią Incantation, to pójdę do przodu?
z FullmoonYohn_Edward_Yancey pisze:Piękna ta bluza Burzum. Gdzie kupiona?
Dokładnie tak.Jak z wykonaniem ? bo jeszcze do mnie nie przyszłaŚmierć pisze:z FullmoonYohn_Edward_Yancey pisze:Piękna ta bluza Burzum. Gdzie kupiona?
mam taką na opych L-kę :)
PureHate pisze:Dokładnie tak.Jak z wykonaniem ? bo jeszcze do mnie nie przyszłaŚmierć pisze:z FullmoonYohn_Edward_Yancey pisze:Piękna ta bluza Burzum. Gdzie kupiona?
mam taką na opych L-kę :)