nie wiem /nie znam
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Re: nie wiem /nie znam
Nie wiem, nie znam się, dlatego pytam. Nazwy które wymieniłes jedynie obiły mi sie o uszy, nie miałem jakos okazji nad tym dłużej siąśc.Więc co na początek z tych klasyków?Tak po 1-2 najbardziej reprezentacyjne i najlepsze wydawnictwa?
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
batko moska...
Sisters of Mercy - jak nie znasz, to sobie przekrojówkę skołuj - A Slight Case of Overbombing: Greatest Hits Volume One, a, w zasadzie, wszystkie płyty zajebiste...
Fields of the Nephilim - Elizium i The Nephilim, a, w zasadzie, wszystkie STARE płyty zajebiste.
Bauhaus - The Sky's Gone Out i In the Flat Field, a, w zasadzie, wszystkie STARE płyty zajebiste.
Christian Death - Only Theatre of Pain, Atrocities, Ashes, Scriptures
Sisters of Mercy - jak nie znasz, to sobie przekrojówkę skołuj - A Slight Case of Overbombing: Greatest Hits Volume One, a, w zasadzie, wszystkie płyty zajebiste...
Fields of the Nephilim - Elizium i The Nephilim, a, w zasadzie, wszystkie STARE płyty zajebiste.
Bauhaus - The Sky's Gone Out i In the Flat Field, a, w zasadzie, wszystkie STARE płyty zajebiste.
Christian Death - Only Theatre of Pain, Atrocities, Ashes, Scriptures
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
co z toba kurwa pieter, gociejesz czy ki chuj? a dlaczego niby Dawnrazor nie wypisales wrzedzie, przeciez jest zajebista, najbardziej rockowa i ten twoj motorhead podobnotwoja_stara_trotzky pisze:Fields of the Nephilim - Elizium i The Nephilim
woodpecker from space
- twoja_stara_trotzky
cover Motorhead jest na dwójce. jedynka jest dobra, ale to jeszcze nie to.Triceratops pisze:co z toba kurwa pieter, gociejesz czy ki chuj? a dlaczego niby Dawnrazor nie wypisales wrzedzie, przeciez jest zajebista, najbardziej rockowa i ten twoj motorhead podobnotwoja_stara_trotzky pisze:Fields of the Nephilim - Elizium i The Nephilim
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Przeca "Elizium" rozpierdala "Dawnrazor"Triceratops pisze:co z toba kurwa pieter, gociejesz czy ki chuj? a dlaczego niby Dawnrazor nie wypisales wrzedzie, przeciez jest zajebista, najbardziej rockowa i ten twoj motorhead podobnotwoja_stara_trotzky pisze:Fields of the Nephilim - Elizium i The Nephilim

-
- rasowy masterfulowicz
+ 1Ihasan pisze:
Przeca "Elizium" rozpierdala "Dawnrazor"
- Triceratops
Ihasan pisze:Przeca "Elizium" rozpierdala "Dawnrazor"Triceratops pisze:co z toba kurwa pieter, gociejesz czy ki chuj? a dlaczego niby Dawnrazor nie wypisales wrzedzie, przeciez jest zajebista, najbardziej rockowa i ten twoj motorhead podobnotwoja_stara_trotzky pisze:Fields of the Nephilim - Elizium i The Nephilim
no ale co z tego? lepsze jest wrogiem bardzo dobrego a pomijanie tej switnej plyty to lekki nonsens
woodpecker from space
- twoja_stara_trotzky
jakie pomijanie, czytać nie umiesz?
- Triceratops
umiem kurwa cieciu, pominales i wpsiales jako reszta, nie poznaje cie kurwa pieter ty gocie bollkowski
woodpecker from space
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
wiesz równie dobrze można sobie strzelić koncertówke "Earth Inferno" jak ktoś jej nie przejdzie to po chuj sobie dupe zawracać pełnymi albumami i na jedno wyjdzie. Tu nie chodzi o pomijania a zaczęcie od czegoś, jak klimat "Elizium" czy "The Nephilim" komuś nie podejdzie to choćby się zesrał "Dawnrazor" nie łyknieTriceratops pisze:no ale co z tego? lepsze jest wrogiem bardzo dobrego a pomijanie tej switnej plyty to lekki nonsens

paniemajesz?

- Triceratops
wlasnie nie, bo ktos kto lyknie Elizium niekoniecznie lyknie Dawrazor a osoba ktora lyknie Nephilim moze lyknac wszystkie 3. Dawnrazor jest doskonalyIhasan pisze:wiesz równie dobrze można sobie strzelić koncertówke "Earth Inferno" jak ktoś jej nie przejdzie to po chuj sobie dupe zawracać pełnymi albumami i na jedno wyjdzie. Tu nie chodzi o pomijania a zaczęcie od czegoś, jak klimat "Elizium" czy "The Nephilim" komuś nie podejdzie to choćby się zesrał "Dawnrazor" nie łyknieTriceratops pisze:no ale co z tego? lepsze jest wrogiem bardzo dobrego a pomijanie tej switnej plyty to lekki nonsens![]()
paniemajesz?
Ostatnio zmieniony 06-12-2009, 14:12 przez Triceratops, łącznie zmieniany 1 raz.
woodpecker from space
- twoja_stara_trotzky
oj tam oj tam
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
eee ... nie kombinujTriceratops pisze:wlasnie nie, bo ktos kto lyknie Elizium niekoniecznie lyknie Dawrazor a osoba ktora lyknie Nephilim moze lyknac wszystkie 3. Dawnrazor jest doskonaly

ja nie twierdzę, że to album słaby, choć dla mnie słabszy niż właśnie wspominane "Elizium", po drugie ja tam po przesłuchaniu pamiętam jednego materiału FotN nie patrzyłem na tytuły, tylko wiedziałem że muszę mieć wszystko McCoya

.. a zaczynałem od "Earth Inferno" by było śmieszniej; tak z 15-16 lat temu.
- Husar
- weteran forumowych bitew
PHLEBOTOMIZED "immense intense suspence"
Nigdy nie slyszalem tej kapeli. Jak oni graja? Mam okazje kupic kasete za 9 zl. Oplaca sie to?
Nigdy nie slyszalem tej kapeli. Jak oni graja? Mam okazje kupic kasete za 9 zl. Oplaca sie to?
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
9 zł za kasetę, co tak dużo? Targuj się.
A płyta bardzo dobra, chwalę ją sobie. Taki bardzo oryginalny death metal z organami i szarpaniem druta
A płyta bardzo dobra, chwalę ją sobie. Taki bardzo oryginalny death metal z organami i szarpaniem druta

-
to ja sie zapytam o In The Woods, dobre ?
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Bierz nawet za te 9 zł. Patrz po ile chodzi CD na allegroHusar pisze:PHLEBOTOMIZED "immense intense suspence"

http://www.allegro.pl/item834483030_phl ... yd_94.html
support music, not rumors
- Husar
Nie da sie za bardzo targowac, bo kasete znalazlem wsrod innych kaset w sklepie muzycznym (widac ze leza tam juz ladnych pare lat i ich nikt nie bierze). To Phlebotomized jeszcze jest najtansze, jak tam leza kasety traumy po... 18 zl, nie mowiac juz o krejdofilach po 23 hahaha. Gosciu jakis niepowazny. Plyty z Empire po 40 zl ... brak mi slow
. Ale chyba sobie kupie ta kasetke jak bede jechal na swieta do domu, to przez swieta sie powałkuje troche
Dzieki bonny <piwo>

- Husar
Rattlehead pisze:Bierz nawet za te 9 zł. Patrz po ile chodzi CD na allegroHusar pisze:PHLEBOTOMIZED "immense intense suspence"
http://www.allegro.pl/item834483030_phl ... yd_94.html
Hehehe widzialem wlasnie przed chwila u neigo licytowalem jedynke Mayhem