Najlepsze płyty roku 2018
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Najlepsze płyty roku 2018
I dlatego ci mała qrwo pisałem, żebyś usmażył i pokroił na patelni tępy łeb aby uwolnić od swojej marności to forum. Czerstwy januszu black metalu i gotowania.
I jeszcze raz amebo (nie obrażając ameb, wszak mają bardziej rozwinięty układ nerwowy od takiego ścierwa jak ty) - źle kojarzysz fakty. Zwłaszcza jeżeli chodzi o folię aluminiową.
I jeszcze raz amebo (nie obrażając ameb, wszak mają bardziej rozwinięty układ nerwowy od takiego ścierwa jak ty) - źle kojarzysz fakty. Zwłaszcza jeżeli chodzi o folię aluminiową.
all the monsters will break your heart
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Wojna bata z dupą odnośnie tego, który jak smaży steki, a także pokerowe punktowanie „braków w podstawowej wiedzy o temperaturze w smażonym steku” ( xDDDDDDDD) są chyba jeszcze śmieszniejsze, niż prawilno-kompulsywne facecje Lucka i Wolffa. Proponuję, żeby Krwawa Łaźnia na Wielickiej rozpoczęła się starciem Nicrama z Ozobem w roli harcowników.
Nadmienię jeszcze, że jestem całkowicie bezstronny, bo przepis na stek od Nicrama u mnie tez zadziałał i zrobił mi okrutnie dobrze w ryj, ale tez i nie mogę się zgodzić ze stawianiem Gorgoroth nad Darkthrone (mimo ogromnej sympatii do wczesnych rzeczy Infernusa & co.)
Nadmienię jeszcze, że jestem całkowicie bezstronny, bo przepis na stek od Nicrama u mnie tez zadziałał i zrobił mi okrutnie dobrze w ryj, ale tez i nie mogę się zgodzić ze stawianiem Gorgoroth nad Darkthrone (mimo ogromnej sympatii do wczesnych rzeczy Infernusa & co.)
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
- nicram
I bardzo dobrze, że nie godzisz się w tej materii, bo akurat ta materia jest sprawą czysto umowną, w przeciwieństwie do tego jak powinno być traktowane mięsko po usmażeniu. :-)Oferma pisze: i nie mogę się zgodzić ze stawianiem Gorgoroth nad Darkthrone (mimo ogromnej sympatii do wczesnych rzeczy Infernusa & co.)
W porządku, czyli mamy dwie rolki taśmy ostrzegawczej , więcej czipsów, cztery zgrzewki harnasia i dwa, DWA, duże worki foliowe. Zanotowałem.Oferma pisze:Proponuję, żeby Krwawa Łaźnia na Wielickiej rozpoczęła się starciem Nicrama z Ozobem w roli harcowników.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Lykantrop pownien powstac zmartwych i nakrecic o tym mini tv series. Sieg Heil!
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Skaut
Było kilka bardzo dobrych płyt, żadnych objawień, wiele rozczarowań z gównianą The Soft Moon na czele.
Liczę, że Wolf z Luckiem wspólnie ponapinają mięśnie, spiszą razem swoje teksty z wątku i nagrają pod kołderką najlepsze ballady w 2019 roku.
Liczę, że Wolf z Luckiem wspólnie ponapinają mięśnie, spiszą razem swoje teksty z wątku i nagrają pod kołderką najlepsze ballady w 2019 roku.
Coś tam było! Człowiek!
- maciek z klanu
Ale obaj przyznajcie całkowicie obiektywnie że ghost nowy to płyta wybitna. To bardzo ważne ok?nicram pisze:I bardzo dobrze, że nie godzisz się w tej materii, bo akurat ta materia jest sprawą czysto umowną, w przeciwieństwie do tego jak powinno być traktowane mięsko po usmażeniu. :-)Oferma pisze: i nie mogę się zgodzić ze stawianiem Gorgoroth nad Darkthrone (mimo ogromnej sympatii do wczesnych rzeczy Infernusa & co.)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- ozob
- zahartowany metalizator
Powinno byc owijane - to bardzo wazne wiec powtorze jeszcze raz. Powinno byc owijane w folie aluminiowa. Szczelnie. Tak po nicramowemu. (:nicram pisze:I bardzo dobrze, że nie godzisz się w tej materii, bo akurat ta materia jest sprawą czysto umowną, w przeciwieństwie do tego jak powinno być traktowane mięsko po usmażeniu. :-)Oferma pisze: i nie mogę się zgodzić ze stawianiem Gorgoroth nad Darkthrone (mimo ogromnej sympatii do wczesnych rzeczy Infernusa & co.)
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- nicram
Pierdolony debilu i tępa qrwo nie ja pisałem o owijaniu w folię aluminiową. Nawet nie rozróżniasz kto do ciebie pisze, tak masz ograniczone horyzonty poznawcze.
I te swoje prawdy objawione o nowym FM wsadź sobie w dupę. Nikt ich nie bierze na poważnie. Rozumiem, że to była jedyna bm płyta jaką słuchałeś, ale nie oznacza to, że jest najlepsza. Oczywiście, nie oczekuję, że zrozumiesz przekaz. Wszak nie raz udowodniłeś, że jesteś na poziomie rozwojowym pierwotniaków.
I te swoje prawdy objawione o nowym FM wsadź sobie w dupę. Nikt ich nie bierze na poważnie. Rozumiem, że to była jedyna bm płyta jaką słuchałeś, ale nie oznacza to, że jest najlepsza. Oczywiście, nie oczekuję, że zrozumiesz przekaz. Wszak nie raz udowodniłeś, że jesteś na poziomie rozwojowym pierwotniaków.
-
- zahartowany metalizator
A mnie zastanawia, na jakim już trza być poziomie rozwojowym, żeby wbijać o 6 rano na forum internetowe, tylko po to, by nawrzucać innemu gościowi, niezależnie od powodu ;)
Niech mi ktoś jeszcze raz powie, że metal to nie muzyka dla dzikusów...

Niech mi ktoś jeszcze raz powie, że metal to nie muzyka dla dzikusów...

+1, tak zresztą wygląda większość for internetowych w Polsce (pewnie wszędzie). Debil to ich ulubione słowo.byrgh pisze:A mnie zastanawia, na jakim już trza być poziomie rozwojowym, żeby wbijać o 6 rano na forum internetowe, tylko po to, by nawrzucać innemu gościowi, niezależnie od powodu ;)
-
ja już tego nawet nie komentuje, by nie czytać później, że na chuj wchodzę w tematy, które mnie nie interesują. ale ten mnie akurat interesuje :) szkoda tylko, że też jest zasrany jakimiś z dupy wynurzeniami :)byrgh pisze:A mnie zastanawia, na jakim już trza być poziomie rozwojowym, żeby wbijać o 6 rano na forum internetowe, tylko po to, by nawrzucać innemu gościowi, niezależnie od powodu ;)
kolejne postanowienie od nowego roku będzie chyba dotyczyło tego forum. tzn "korzystać" jak najmniej. sprawdzić tematy filmowe, serialowe, książkowe i wypierdalać w pizdu :)
- Harlequin
Nawet Bad Luck?Skaut pisze:Było kilka bardzo dobrych płyt, żadnych objawień, wiele rozczarowań z gównianą The Soft Moon na czele.
- Sybir
Czy mnie pamięć nie myli, że rok temu miałeś podobne postanowienie? ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
nie myli :)Sybir pisze:Czy mnie pamięć nie myli, że rok temu miałeś podobne postanowienie? ;)
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Nie zapomnij jeszcze o walce z %, choć wydaje mi się, że prawie nie pijasz.
Jebać żuli.
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Coś z tej listy do końca roku warto szczególnie ogarnąć?
* Deicide - Overtures In Blasphemy
* Archgoat - The Luciferian Crown
* Mare - Ebony Tower
* A Storm of Light - Anthroscene
* Author & Punisher - Beastland
* Truchło Strzygi - Pora Umierać
* Conan - Existential Void Guardian
* Tribulation - Down Earth
* Wiegedood - De Doden Hebben het Goed III
* Kingdom - Putrescent Remains of the Dead Ground
* Imperial Triumphant - Vile Luxury
* Thou - Magus
* Lucifer - Lucifer II
Bo mam zapisane, że potencjalnie warte uwagi, ale w ciągu roku te tytuły jakoś mi uciekały, albo nie starczało cierpliwości (Deicide i Tribulation).
* Mare - Ebony Tower
* Thou - Magus
* Lucifer - Lucifer II
Bo mam zapisane, że potencjalnie warte uwagi, ale w ciągu roku te tytuły jakoś mi uciekały, albo nie starczało cierpliwości (Deicide i Tribulation).
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- rmk
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Tribulation dobre.
Archgoat tradycyjnie mocna rzecz.
Deicide takie pitu,pitu.
Archgoat tradycyjnie mocna rzecz.
Deicide takie pitu,pitu.
Jebać żuli.
- Harlequin
Jeśli lubisz wymagająca i róznorodną muze to Imperial Triumphant na pewno warto przesłuchać. Dużo się tam dziejeAnzhelmoo pisze:Coś z tej listy do końca roku warto szczególnie ogarnąć?
* Mare - Ebony Tower
* Thou - Magus
* Lucifer - Lucifer II