nie wiem /nie znam
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- KKK
- postuje jak opętany!
Re: nie wiem /nie znam
Pytanie do groove metalowców:
Czy machine head po chujowym debiucie nagralo cokolwiek godnego uwagi?
Czy machine head po chujowym debiucie nagralo cokolwiek godnego uwagi?
- Ubzdur
- w mackach Zła
jako dzieciak byłem fanem, to się wypowiem.
otóż nie
pozdrawiam
-
- mistrz forumowej ceremonii
Nie, gówno dla pedałów.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- hcpig
- Medard
raczej Wośp Owsiaka i spędów miejskich typu dni Rybnika, albo Kozienic
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Wasyl
- weteran forumowych bitew
Ja kiedyś nawet lubiłem "The Burning Red" więcej grówu chyba ma od jedynki
. Ale teraz to nie wiem czy lubię.
Mam w chałupie "Through the Ashes of Empires" Tu mniej grówu, ale coś tam jeszcze da się słuchać.

Mam w chałupie "Through the Ashes of Empires" Tu mniej grówu, ale coś tam jeszcze da się słuchać.
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
The Blackening jest w porządku.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- hcpig
Kiedy skończyła się moda na nu-metal i krótkie portki a na fali pojawił się sięgający do bardziej klasycznych klimatów metalcore, Flynn sobie przekalkulował że też stanie się taki niby old-skulowy a w każdym razie wyceluje w nowo-starą publikę czego efektem są 'Through the Ashes of Empires' oraz 'The Blackening' - jak się czujesz częścią takiej publiki to mogą podejść bardziej niż pierwsze dwie płyty.
Maxowi cała taka metamorfoza na oldskulowca wyszła znacznie lepiej kiedy musiał po śmierci nu-metalu na nowo przedefiniować Soulfly.
Yare Yare Daze
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
all the monsters will break your heart
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
The more things change... też niezła. Blood of the Zodiac to dla mnie jeden z ich najlepszych kawałków ever. Ale niestety, gdzieś już zaczęły przenikać te grooviaste pomysły zaczerpnięte od Korna i Sepy z etapu Korzonków. Na debiucie dominował jednak bardziej indywidualny sznyt. Lubię ją sobie od czasu wrzucić na ruszt, np. podczas sprzątania chałupy.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
niezły, byłby lepszy gdyby był krótszy ale i tak wole bonusowy dysk

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- postuje jak opętany!
OK, to tera ja.
Mam taki wstydliwy problem, otóż chciałbym sobie posłuchać porządnie Deathspell Omega. Niektórzy twierdzą, że w tej kapeli wszystko z sobą współgra (teksty, nutka, okładki) i chciałbym prosić o wyjaśnienie tego fenomenu - czym tam we wkładkach jest gra planszowa i manifest artystyczny ze wskazówkami, która nuta odnosi się do którego piksela, czy to bardziej kwestia powiązania layoutu z tekstami, czy jak?
No i od czego zacząć w tym wypadku? Tak żeby jakieś blasty byli i riffy dla normalnego człowieka, a nie od razu pasztet z gołębi.
Mam taki wstydliwy problem, otóż chciałbym sobie posłuchać porządnie Deathspell Omega. Niektórzy twierdzą, że w tej kapeli wszystko z sobą współgra (teksty, nutka, okładki) i chciałbym prosić o wyjaśnienie tego fenomenu - czym tam we wkładkach jest gra planszowa i manifest artystyczny ze wskazówkami, która nuta odnosi się do którego piksela, czy to bardziej kwestia powiązania layoutu z tekstami, czy jak?
No i od czego zacząć w tym wypadku? Tak żeby jakieś blasty byli i riffy dla normalnego człowieka, a nie od razu pasztet z gołębi.
Ja sobie odpuściłem. Jeśli ktoś dajmy na to nie lubi murzynek, a DSO jest murzynką, to nic z tego nie będzie.
Podejrzewam, że wczesne rzeczy są przystępniejsze. Ja próbowałem Inkwizytorów, ale też się wynudziłem.
Podejrzewam, że wczesne rzeczy są przystępniejsze. Ja próbowałem Inkwizytorów, ale też się wynudziłem.
-
- postuje jak opętany!
Liczyłem jednak na casus wątróbki. Że wiesz, najpierw nie lubisz, później odkrywasz w tym coś, a później znowu nie lubisz albo kochasz na zabój.
- hcpig
Co warto w z pełnych płyt A Flock of Seagulls?
Single niszczą i zależy mi na takim patencie, gdzie gitara koresponduje z wokalem na zasadzie pytań i odpowiedzi, nie wiem jak to opisać, po każdej linijce tekstu zwrotki wjeżdża gitara z jakimś patentem w ramach responsu, rozwala mnie to totalnie.
Single niszczą i zależy mi na takim patencie, gdzie gitara koresponduje z wokalem na zasadzie pytań i odpowiedzi, nie wiem jak to opisać, po każdej linijce tekstu zwrotki wjeżdża gitara z jakimś patentem w ramach responsu, rozwala mnie to totalnie.
Yare Yare Daze
-
- rasowy masterfulowicz
Pytaj tego drugiego niby chłopa ze wsi.