POLSKIE PERŁY?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Grindead
- postuje jak opętany!
Re: POLSKIE PERŁY?
Aha, specjalnie na ten koncert frune, a przy okazji caly weekend grac w szachy z kolegami. 

some additional disfigurement... some additional disfigurement... some additional disfigurement...
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
No szkoda, ale skoro masz wtedy umówiony meeting szachowy, to napijemy się przy następnej okazji 

- Grindead
- postuje jak opętany!
A moze...

?

?

some additional disfigurement... some additional disfigurement... some additional disfigurement...
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
ze swojej strony proponuję takie rozdanie 

- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Panów z Perunwit było jeden. Aro. Z tego co pamiętam nie przyjechał sam ale "w odwiedziny" poszedł sam. Nergal był zaskoczony. Padł strzał w twarz, jakieś groźby. Nergal nawet się nie bronił i zdenerwowany tłumaczył coś (czy nawt bał sie tłumaczyć). Zmył krew w WC czy kuchni. A po krótkiej acz nieowocnej dyskusji Aro wyszedł. Nie wiem niestety w co byli ubranitwoja_stara_trotzky pisze:no ale chociaż rozwiń kwestię liczby mnogiej "PANÓW z Perunwit" i kwestię "mordobicia", jak to było?

Czyli z dużej chmury mały deszcz. Wspomniałeś że obie strony wyszły zwycięsko... Można tak to ując, bo żadna strona jak się później okazało nie ustąpiła. Ale chyba ten odważny desant Poznania na Trójmiasto nie odniósł oczekiwanych skutków

Aczkolwiek brak obrony we własnym domu, nie świadczy najlepiej o Adamie.
Ostatnio zmieniony 29-01-2010, 18:22 przez trup, łącznie zmieniany 1 raz.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Adrian696
- zahartowany metalizator
ja gram czarnymiBonny pisze:ze swojej strony proponuję takie rozdanie

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- trup
O ttotototo! Ja jestem za! Asphyx bardzo dobra okazja!Analripper pisze:swoja droga pomysl moze i ciekawy bo Masterrfulowi stuka okrągla 13 rocznica...tak mniej wiecej jakos.Adrian696 pisze:mów za siebieAnalripper pisze:jaki lokal by wytrzymal najazd takiej hołoty?my tu kulturne andergrandki jestyma
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
myślę, że tylko jedna rzecz zgadza się z rzeczywistością, wymyślaj dalejtrup pisze:Panów z Perunwit było jeden. Aro. Z tego co pamiętam nie przyjechał sam ale "w odwiedziny" poszedł sam. Nergal był zaskoczony. Padł strzał w twarz, jakieś groźby. Nergal nawet się nie bronił i zdenerwowany tłumaczył coś (czy nawt bał sie tłumaczyć). Zmył krew w WC czy kuchni. A po krótkiej acz nieowocnej dyskusji Aro wyszedł. Nie wiem niestety w co byli ubranitwoja_stara_trotzky pisze:no ale chociaż rozwiń kwestię liczby mnogiej "PANÓW z Perunwit" i kwestię "mordobicia", jak to było?![]()
Czyli z dużej chmury mały deszcz. Wspomniałeś że obie strony wyszły zwycięsko... Można tak to ując, bo żadna strona jak się później okazało nie ustąpiła. Ale chyba ten odważny desant Poznania na Trójmiasto nie odniósł oczekiwanych skutków

- twoja_stara_trotzky
co ten ambient z porządnych Polaków robi...Grindead pisze:Aha, specjalnie na ten koncert frune, a przy okazji caly weekend grac w szachy z kolegami.
- trup
Nooo... znam jeszcze "wersję" drugiej strony, że Aro dostał taki wpierdol że wracał na wózku do Poznania...twoja_stara_trotzky pisze:myślę, że tylko jedna rzecz zgadza się z rzeczywistością, wymyślaj dalejtrup pisze:Panów z Perunwit było jeden. Aro. Z tego co pamiętam nie przyjechał sam ale "w odwiedziny" poszedł sam. Nergal był zaskoczony. Padł strzał w twarz, jakieś groźby. Nergal nawet się nie bronił i zdenerwowany tłumaczył coś (czy nawt bał sie tłumaczyć). Zmył krew w WC czy kuchni. A po krótkiej acz nieowocnej dyskusji Aro wyszedł. Nie wiem niestety w co byli ubranitwoja_stara_trotzky pisze:no ale chociaż rozwiń kwestię liczby mnogiej "PANÓW z Perunwit" i kwestię "mordobicia", jak to było?![]()

- twoja_stara_trotzky
to ciekawe, bo ja tej wersji nie słyszałem, tym bardziej, że Arkiem sobie nawet chwilę wówczas pogadałem na peronie SKM.
- twoja_stara_trotzky
-
- zaczyna szaleć
kolego nie rób sobie jaj bo kultowcy wpadnom i patykami Cie zajebiomaginsiak pisze:może coś w ten typ?

- twoja_stara_trotzky
Niech zgadnę, black metal to jedyna rzecz której poświęciłeś swoje życie, right? Poświęciłeś rodzinę, szkołę, przyjaciół, pracę i inne rzeczy, czyż nie? Black metal jest twoją religią (jakkolwiek głupio to by nie zabrzmiało) i tylko dzięki niemu jeszcze chodzisz po tej ziemi, ta? Gdyby nie było tej muzyki to prawdopodobnie byś się zabił jakiś czas temu. Jak zgaduję, nie ma rzeczy, która by cię mocniej trzymała przy życiu niż ta muzyka. Zwykle przyziemne ludzkie sprawy cię nie dotyczą, prawda? Stoisz ponad tym wszystkim z aroganckim uśmiechem na twarzy. Black metal jest jedyną rzeczą, która cię nie zawiodła przez te dwadzieścia parę lat, a już na pewno nie tak jak ludzie. Zgadza się? Bo przecież ludzie to ścierwo, które trzeba wyeliminować. Nieprawdaż?DeathDealer pisze:ponieważ ludzie pamiętający tamte czasy i dalej uznający je za słuszne stosują prawo konspiracji do dzisiaj (z wielu przyczyn). Na forum publicznym o takich rzeczach sie nie mówi na tej samej zasadzie jak nie chwali z tego przypadkowo spotkanym ludziom. Ja swoje wiem, ty wiesz swoje i ok.
-
- zaczyna szaleć
A ten jaki pamiętliwytwoja_stara_trotzky pisze:Niech zgadnę, black metal to jedyna rzecz której poświęciłeś swoje życie, right? Poświęciłeś rodzinę, szkołę, przyjaciół, pracę i inne rzeczy, czyż nie? Black metal jest twoją religią (jakkolwiek głupio to by nie zabrzmiało) i tylko dzięki niemu jeszcze chodzisz po tej ziemi, ta? Gdyby nie było tej muzyki to prawdopodobnie byś się zabił jakiś czas temu. Jak zgaduję, nie ma rzeczy, która by cię mocniej trzymała przy życiu niż ta muzyka. Zwykle przyziemne ludzkie sprawy cię nie dotyczą, prawda? Stoisz ponad tym wszystkim z aroganckim uśmiechem na twarzy. Black metal jest jedyną rzeczą, która cię nie zawiodła przez te dwadzieścia parę lat, a już na pewno nie tak jak ludzie. Zgadza się? Bo przecież ludzie to ścierwo, które trzeba wyeliminować. Nieprawdaż?DeathDealer pisze:ponieważ ludzie pamiętający tamte czasy i dalej uznający je za słuszne stosują prawo konspiracji do dzisiaj (z wielu przyczyn). Na forum publicznym o takich rzeczach sie nie mówi na tej samej zasadzie jak nie chwali z tego przypadkowo spotkanym ludziom. Ja swoje wiem, ty wiesz swoje i ok.

- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
toś se w stopę strzeliłkakademona pisze: juz nie pierdol ,że w przedszkolu masterfula zakładałes.przed leżakowaniem czy po ?

http://www.rockmetal.pl/zine/masterful.magazine-2.html
zobacz datę dodania, to numer drugi zina, jedynke robilismy ok 2 lata wczesniej
importent

-
- starszy świeżak
Niech zgadnę, black metal to jedyna rzecz której poświęciłeś swoje życie, right? Poświęciłeś rodzinę, szkołę, przyjaciół, pracę i inne rzeczy, czyż nie? Black metal jest twoją religią (jakkolwiek głupio to by nie zabrzmiało) i tylko dzięki niemu jeszcze chodzisz po tej ziemi, ta? Gdyby nie było tej muzyki to prawdopodobnie byś się zabił jakiś czas temu. Jak zgaduję, nie ma rzeczy, która by cię mocniej trzymała przy życiu niż ta muzyka. Zwykle przyziemne ludzkie sprawy cię nie dotyczą, prawda? Stoisz ponad tym wszystkim z aroganckim uśmiechem na twarzy. Black metal jest jedyną rzeczą, która cię nie zawiodła przez te dwadzieścia parę lat, a już na pewno nie tak jak ludzie. Zgadza się? Bo przecież ludzie to ścierwo, które trzeba wyeliminować. Nieprawdaż?

- Lykantrop
Do tego opisu pasuje tylko Shadow.
Niech zgadnę, black metal to jedyna rzecz której poświęciłeś swoje życie, right? Poświęciłeś rodzinę, szkołę, przyjaciół, pracę i inne rzeczy, czyż nie? Black metal jest twoją religią (jakkolwiek głupio to by nie zabrzmiało) i tylko dzięki niemu jeszcze chodzisz po tej ziemi, ta? Gdyby nie było tej muzyki to prawdopodobnie byś się zabił jakiś czas temu. Jak zgaduję, nie ma rzeczy, która by cię mocniej trzymała przy życiu niż ta muzyka. Zwykle przyziemne ludzkie sprawy cię nie dotyczą, prawda? Stoisz ponad tym wszystkim z aroganckim uśmiechem na twarzy. Black metal jest jedyną rzeczą, która cię nie zawiodła przez te dwadzieścia parę lat, a już na pewno nie tak jak ludzie. Zgadza się? Bo przecież ludzie to ścierwo, które trzeba wyeliminować. Nieprawdaż?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95