Na nowe płyty jakiego zespołu czekasz z mokrymi majtami?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Adrian696
- zahartowany metalizator
a LOAd/RELOAD to byly jakies wybitne plyty?????????????????????jesterSS pisze:Nie pyszcz, dobrze gada, może wrócą do stylistyki LOAD/RELOAD i nareszcie od czasu S'n'M jakieś hiciory będąAdrian696 pisze:pojebalo misia prademKAKAESIAK pisze:METTALLICA:):):):)
.
no co do hiciorow to sie zgadzam - pewnie beda i pewnie znow dzieci beda mialy przy czym tanczyc na rockotekach przytulance...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
były były takie wybitne ze az w recenzjach skali ocen brakowało porządne traszowe grzańsko polecamAdrian696 pisze:a LOAd/RELOAD to byly jakies wybitne plyty?????????????????????jesterSS pisze:Nie pyszcz, dobrze gada, może wrócą do stylistyki LOAD/RELOAD i nareszcie od czasu S'n'M jakieś hiciory będąAdrian696 pisze: pojebalo misia pradem:):):):)
.
no na komórkach każdy mroczny wojownik bedzie to miał, moze teraz teledysk nagraja w psychiatrykuno co do hiciorow to sie zgadzam - pewnie beda i pewnie znow dzieci beda mialy przy czym tanczyc na rockotekach przytulance...

- Czesław
- rasowy masterfulowicz
ale wiesz, luzik, guzik, rokendrol, mamy na wszystko wyjebane....Adrian696 pisze:a LOAd/RELOAD to byly jakies wybitne plyty?????????????????????jesterSS pisze:Nie pyszcz, dobrze gada, może wrócą do stylistyki LOAD/RELOAD i nareszcie od czasu S'n'M jakieś hiciory będąAdrian696 pisze: pojebalo misia pradem:):):):)
.
no co do hiciorow to sie zgadzam - pewnie beda i pewnie znow dzieci beda mialy przy czym tanczyc na rockotekach przytulance...
- klaun
- zaczyna szaleć
U mnie tak samo z wyjątkiem IXXI i Arckanum.COFFIN pisze:Moja aktualna lista, z tych co raczej wyjdą w nowym roku![]()
MGŁA - Groza
ONDSKAPT - White Devil Crew
NASTROND - Muspellz Synir
THE BLACK - Alongside Death
ARCKANUM - Antikosmos
PEST - Rest In Morbid Darkness
IXXI - Assorted Armament
być może:
OFERMOD - Pentagrammaton
HERESI - Psalm III
CRAFT
HELL MILITIA
KRIEGSMASCHINE
Koulrophobia
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- Revenant
- postuje jak opętany!
Hmm, do listy oczekiwanych dorzucę nadchodzący Dismember - kawałek na myspace bardzo obiecujący 
Poza tym fajnie by było, jakby nowy krążek wypluł na świat Grave - po ostatnich dwóch co najmniej dobrych ( a dla mnie nawet bardzo dobrych) płytach złapali wiatr w żagle i coś podskórnie czuje, że jak teraz przyłożą do pieca ...

Poza tym fajnie by było, jakby nowy krążek wypluł na świat Grave - po ostatnich dwóch co najmniej dobrych ( a dla mnie nawet bardzo dobrych) płytach złapali wiatr w żagle i coś podskórnie czuje, że jak teraz przyłożą do pieca ...
- Morph
- Kontakt:
- Morph
- Kontakt:
Chciałeś dojebać Metallice tym postem, a niechcący sięgnąłeś esencji płyt L/RL. Tak, to jest zajebisty r'n'r, rdzenna muzyka rockowa nawiązująca do korzeni, odliczając balladki zero KICZU z "KIll'em All", muza z jajami, jaką dziś nagrywa mało kto. Tak to jest, jak się perdzące gówno na 2 riffach okrzyknięte kultem przedkłada nad esencjalny ROCK.Czesław pisze:ale wiesz, luzik, guzik, rokendrol, mamy na wszystko wyjebane....Adrian696 pisze:a LOAd/RELOAD to byly jakies wybitne plyty?????????????????????jesterSS pisze: Nie pyszcz, dobrze gada, może wrócą do stylistyki LOAD/RELOAD i nareszcie od czasu S'n'M jakieś hiciory będą
.
- longinus696
- zahartowany metalizator
Dużo prawdy jest w tym poście. "Load" to zajebista płyta i można ją stawiać wśród największych osiągnięć zespołu. "Re-Load" to już niestety średniawka. Problem w tym, że i tak jest to poziom dla wielu nieosiągalny.jesterSS pisze:Chciałeś dojebać Metallice tym postem, a niechcący sięgnąłeś esencji płyt L/RL. Tak, to jest zajebisty r'n'r, rdzenna muzyka rockowa nawiązująca do korzeni, odliczając balladki zero KICZU z "KIll'em All", muza z jajami, jaką dziś nagrywa mało kto. Tak to jest, jak się perdzące gówno na 2 riffach okrzyknięte kultem przedkłada nad esencjalny ROCK.
Co do oczekiwań, to chyba tylko Morbid Angel (ale na pewno nie z mokrymi majtami).
- Skaut
Tez moge sie pod tym podpisaclonginus696 pisze:Dużo prawdy jest w tym poście. "Load" to zajebista płyta i można ją stawiać wśród największych osiągnięć zespołu. "Re-Load" to już niestety średniawka. Problem w tym, że i tak jest to poziom dla wielu nieosiągalny.jesterSS pisze:Chciałeś dojebać Metallice tym postem, a niechcący sięgnąłeś esencji płyt L/RL. Tak, to jest zajebisty r'n'r, rdzenna muzyka rockowa nawiązująca do korzeni, odliczając balladki zero KICZU z "KIll'em All", muza z jajami, jaką dziś nagrywa mało kto. Tak to jest, jak się perdzące gówno na 2 riffach okrzyknięte kultem przedkłada nad esencjalny ROCK.
O to to, generalnie czekam az panowie znow wroca do brzmienia, chociazby z "Gateways..." bo "Heretic" pod tym katem im nie wyszedl.longinus696 pisze: Co do oczekiwań, to chyba tylko Morbid Angel (ale na pewno nie z mokrymi majtami).
Poza tym, z checia poczekam na nowy Satyricon i The Mars Volta (to ostatnie nawet z mokrymi majtami)
Coś tam było! Człowiek!
- Duvelor
- weteran forumowych bitew
"Load" nie słuchałem od kilku lat, ale dzisiaj trochę cieplej o niej myślę. Prawdą jest czyjeś stwierdzenie, że z "Load" i "Reload" by wyszła jedna, w miarę porządna płyta.longinus696 pisze:"Load" to zajebista płyta i można ją stawiać wśród największych osiągnięć zespołu. "Re-Load" to już niestety średniawka. Problem w tym, że i tak jest to poziom dla wielu nieosiągalny.
- lucass
- weteran forumowych bitew
Sluszne opinie. Pamietam jak wyszla LOAD i strasznie sie na Metallice obrazilem
ale z perspektywy czasu stwierdzam, ze to rock na najwyzszym poziomie. Reload za bardzo nie znam. Jestem ciekaw nowego albumu i mam nadzieje, ze wroca wlasnie do grania takich numerów jak na LOAD bo na St.Anger dali dupy niemilosiernie. Chyba starali sie nagrac "metalowy" album, ale nie oszukujmy sie, to liga podwórkowa.

LEGALISE DRUGS & MURDER
-
- postuje jak opętany!