Na nowe płyty jakiego zespołu czekasz z mokrymi majtami?

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Atreju
postuje jak opętany!

19-12-2007, 06:29

Manilla Road - "Voyager"
jesterSS

19-12-2007, 07:21

Adrian696 pisze:
KAKAESIAK pisze:METTALLICA
pojebalo misia pradem :):):):):)
Nie pyszcz, dobrze gada, może wrócą do stylistyki LOAD/RELOAD i nareszcie od czasu S'n'M jakieś hiciory będą :)

To samo z Morbid Angel z Vincentem, choć już dziś można przewidzieć treść przyszłych recenzji.
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

19-12-2007, 12:36

jesterSS pisze:
Adrian696 pisze:
KAKAESIAK pisze:METTALLICA
pojebalo misia pradem :):):):):)
Nie pyszcz, dobrze gada, może wrócą do stylistyki LOAD/RELOAD i nareszcie od czasu S'n'M jakieś hiciory będą :)
.
a LOAd/RELOAD to byly jakies wybitne plyty?????????????????????

no co do hiciorow to sie zgadzam - pewnie beda i pewnie znow dzieci beda mialy przy czym tanczyc na rockotekach przytulance...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
KAKAESIAK
rasowy masterfulowicz

19-12-2007, 21:13

Adrian696 pisze:
jesterSS pisze:
Adrian696 pisze: pojebalo misia pradem :):):):):)
.
były były takie wybitne ze az w recenzjach skali ocen brakowało porządne traszowe grzańsko polecam
no co do hiciorow to sie zgadzam - pewnie beda i pewnie znow dzieci beda mialy przy czym tanczyc na rockotekach przytulance...
no na komórkach każdy mroczny wojownik bedzie to miał, moze teraz teledysk nagraja w psychiatryku :wink:
Awatar użytkownika
Czesław
rasowy masterfulowicz

19-12-2007, 21:21

Adrian696 pisze:
jesterSS pisze:
Adrian696 pisze: pojebalo misia pradem :):):):):)
.
ale wiesz, luzik, guzik, rokendrol, mamy na wszystko wyjebane....
Awatar użytkownika
klaun
zaczyna szaleć

19-12-2007, 21:24

COFFIN pisze:Moja aktualna lista, z tych co raczej wyjdą w nowym roku :mrgreen:

MGŁA - Groza
ONDSKAPT - White Devil Crew
NASTROND - Muspellz Synir
THE BLACK - Alongside Death
ARCKANUM - Antikosmos
PEST - Rest In Morbid Darkness
IXXI - Assorted Armament

być może :? :

OFERMOD - Pentagrammaton
HERESI - Psalm III
CRAFT
HELL MILITIA
KRIEGSMASCHINE
U mnie tak samo z wyjątkiem IXXI i Arckanum.
Koulrophobia
Awatar użytkownika
Morph
mistrz forumowej ceremonii
Kontakt:

19-12-2007, 21:55

U mnie chyba na miano takiej płyty zasłuży zaraz ostatni Nominon, zobaczyłem to przemiłe wydanie w digi, kupiłem i czekam... czekam... czekam...
Give birth to something dead
Give birth to something old
Awatar użytkownika
Revenant
postuje jak opętany!

19-12-2007, 22:40

Hmm, do listy oczekiwanych dorzucę nadchodzący Dismember - kawałek na myspace bardzo obiecujący :)

Poza tym fajnie by było, jakby nowy krążek wypluł na świat Grave - po ostatnich dwóch co najmniej dobrych ( a dla mnie nawet bardzo dobrych) płytach złapali wiatr w żagle i coś podskórnie czuje, że jak teraz przyłożą do pieca ...
Obrazek
Awatar użytkownika
Morph
Kontakt:

19-12-2007, 22:45

Z realnych to na razie tylko THE BLACK, ARCKANUM i NASTROND (zaraz chyba jakiegoś preordera sobie zrobię).
Awatar użytkownika
COFFIN

19-12-2007, 22:47

Mogę sie podłączyć, jak coś :wink: W sumie Arckanum i Nastrond z jednej stajni
'Come the Blessed Madness'
Awatar użytkownika
Morph
Kontakt:

19-12-2007, 23:18

Dogadamy, dogadamy, spoko.
Awatar użytkownika
klaun
zaczyna szaleć

19-12-2007, 23:22

Ja bym się pisał na Nastrond :D
Koulrophobia
Awatar użytkownika
COFFIN

20-12-2007, 15:46

Morph pisze:Dogadamy, dogadamy, spoko.
Z Pulverised też chcesz brać ? Jak tak, to na te 3 chętny :D Jak będziesz wiedział co i jak, kiedy i za ile daj znać, w razie czego na maila :wink:
'Come the Blessed Madness'
jesterSS

21-12-2007, 08:21

Czesław pisze:
Adrian696 pisze:
jesterSS pisze: Nie pyszcz, dobrze gada, może wrócą do stylistyki LOAD/RELOAD i nareszcie od czasu S'n'M jakieś hiciory będą :)
.
ale wiesz, luzik, guzik, rokendrol, mamy na wszystko wyjebane....
Chciałeś dojebać Metallice tym postem, a niechcący sięgnąłeś esencji płyt L/RL. Tak, to jest zajebisty r'n'r, rdzenna muzyka rockowa nawiązująca do korzeni, odliczając balladki zero KICZU z "KIll'em All", muza z jajami, jaką dziś nagrywa mało kto. Tak to jest, jak się perdzące gówno na 2 riffach okrzyknięte kultem przedkłada nad esencjalny ROCK.
Awatar użytkownika
longinus696
zahartowany metalizator

21-12-2007, 10:42

jesterSS pisze:Chciałeś dojebać Metallice tym postem, a niechcący sięgnąłeś esencji płyt L/RL. Tak, to jest zajebisty r'n'r, rdzenna muzyka rockowa nawiązująca do korzeni, odliczając balladki zero KICZU z "KIll'em All", muza z jajami, jaką dziś nagrywa mało kto. Tak to jest, jak się perdzące gówno na 2 riffach okrzyknięte kultem przedkłada nad esencjalny ROCK.
Dużo prawdy jest w tym poście. "Load" to zajebista płyta i można ją stawiać wśród największych osiągnięć zespołu. "Re-Load" to już niestety średniawka. Problem w tym, że i tak jest to poziom dla wielu nieosiągalny.

Co do oczekiwań, to chyba tylko Morbid Angel (ale na pewno nie z mokrymi majtami).
Awatar użytkownika
Skaut

21-12-2007, 10:55

longinus696 pisze:
jesterSS pisze:Chciałeś dojebać Metallice tym postem, a niechcący sięgnąłeś esencji płyt L/RL. Tak, to jest zajebisty r'n'r, rdzenna muzyka rockowa nawiązująca do korzeni, odliczając balladki zero KICZU z "KIll'em All", muza z jajami, jaką dziś nagrywa mało kto. Tak to jest, jak się perdzące gówno na 2 riffach okrzyknięte kultem przedkłada nad esencjalny ROCK.
Dużo prawdy jest w tym poście. "Load" to zajebista płyta i można ją stawiać wśród największych osiągnięć zespołu. "Re-Load" to już niestety średniawka. Problem w tym, że i tak jest to poziom dla wielu nieosiągalny.
Tez moge sie pod tym podpisac
longinus696 pisze: Co do oczekiwań, to chyba tylko Morbid Angel (ale na pewno nie z mokrymi majtami).
O to to, generalnie czekam az panowie znow wroca do brzmienia, chociazby z "Gateways..." bo "Heretic" pod tym katem im nie wyszedl.

Poza tym, z checia poczekam na nowy Satyricon i The Mars Volta (to ostatnie nawet z mokrymi majtami)
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
Duvelor
weteran forumowych bitew

21-12-2007, 10:59

longinus696 pisze:"Load" to zajebista płyta i można ją stawiać wśród największych osiągnięć zespołu. "Re-Load" to już niestety średniawka. Problem w tym, że i tak jest to poziom dla wielu nieosiągalny.
"Load" nie słuchałem od kilku lat, ale dzisiaj trochę cieplej o niej myślę. Prawdą jest czyjeś stwierdzenie, że z "Load" i "Reload" by wyszła jedna, w miarę porządna płyta.
Awatar użytkownika
lucass
weteran forumowych bitew

21-12-2007, 11:50

Sluszne opinie. Pamietam jak wyszla LOAD i strasznie sie na Metallice obrazilem :) ale z perspektywy czasu stwierdzam, ze to rock na najwyzszym poziomie. Reload za bardzo nie znam. Jestem ciekaw nowego albumu i mam nadzieje, ze wroca wlasnie do grania takich numerów jak na LOAD bo na St.Anger dali dupy niemilosiernie. Chyba starali sie nagrac "metalowy" album, ale nie oszukujmy sie, to liga podwórkowa.
LEGALISE DRUGS & MURDER
MANOWAR
postuje jak opętany!

21-12-2007, 11:58

"Load" to może i dobra rockowa płyta, ale nie powinna wyjść pod tym logiem, natomiast "Re-Load" mnie nie przekonuje, dużo słabsza rzecz od poprzedniej, ale i tak lepsza od mizernej "St.Anger", zobaczymy jaka będzie ta nowa płyta, ale rewelacji to sie nie spodziewam.
Awatar użytkownika
Duvelor
weteran forumowych bitew

21-12-2007, 12:05

lucass pisze:Na St.Anger dali dupy niemilosiernie. Chyba starali sie nagrac "metalowy" album, ale nie oszukujmy sie, to liga podwórkowa.
Zgadzam się w całej rozciągłości :D
ODPOWIEDZ