7 GATES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Scaarph
- zahartowany metalizator
- boroowa
- weteran forumowych bitew
Re: 7 GATES
oj, brakuje necroboba, brakuje (dla niewtajemniczonej młodzieży - mirror strony http://shog.pl/fun/fun/). Ten to dopiero był szarmancki wobec kobietAdrian696 pisze:był, był i chyba jest wciąż potrzebnyAlsvartr pisze:O kurwa, a był taki?Bo ja to pamiętam jedynie front WBZFM utworzony przez nieświętej pamięci helmika bodajże.Adrian696 pisze: widze, że knypów przybywa - AntyKnypen Front powinien być reaktywowany![]()
![]()
nawet miałem w tym mały udział - pozdro dla necro

"Konkurs na Najbrzydszą Metalową Pindę
Zgodnie z obietnicą daną podczas rozwiązania konkursu na Knypa Roku 2001, startujemy z nową ankietą, tym razem na Najbrzydszą Metalową Pindę. Wszystkie raszple są nad wyraz piękne i cudowne, każdej wpierdolono w facjatę cały magazynek kul dużego kalibru, dlatego mają takie mordy jakie mają. Zdjęcia kandydatek do tytułu, a także niezbędny formularz do głosowania znajdziecie po lewej stronie. Tym razem liczymy na conajmniej pięć tysięcy głosów..."
Knypa Roku 2001 musieliśmy potraktować wyjątkowo i dlatego właśnie prezentujemy jego zdjęcia w objęciach ukochanej Anselmy Hellfire. Ten tucznik to raszpla jakich mało, zapewne dostała kulę w pysk, a może nawet i cały magazynek. Podziękowania dla Hellbastarda za udostępnienie fotek."
Sami rycerze na tym forum, będą bronić godności "damy" która za 3 lata skończy przgodę z metalem i zacznie baunsować na parkiecie (o ile mnie pamięć nie myli dała swój popis na majsterfjulu)
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Kurwa, pamiętam tego kolesia. Często bywał na gigach w OlsztynieXytras z kanału irc
#metalhammer

Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
necrobob rozpierdalal !! czy za to nie byl odpowiedzialny gosc o nicku U.V. Impaler? przynajmniej pod takim postowal na innym forum
this is a land of wolves now
- witchmaster
- zaczyna szaleć
po chuj mi kolejny wywiad z jakimś typem co gada że jest underground a inspiruje go burzum gorgoroth itd itpMental pisze:Zawsze uważałem, że zamiast tych chujowych plakatów dla zakochanych nastolatek można by dorzucić 1-2 wywiady.
- Mental
To po chuj kupujesz 7gates, dla plakatów?
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- ultravox
Nie widziałem, że debilizm jest "niepoprawny politycznie"Tymothy pisze:dobra, przyznać się, który to dowcipniś napisał?
jakby nie było jest w tym wpisie dużo prawdy, a że język taki, a nie inny, no cóż, przecież tu się rozbija o metalowy światek, który ma być niepoprawny politycznie, chamski, i td. więc o co kaman?

- Riven
- Kontakt:
ja tam np. sie nad niczym nie paluje, doczytalem do momentu kiedy cytuje jej opinie o darkthrone i chuj, to jedno zdanie uzasadnia cokolwiek by tam nie bylo. dalej nie chcialo mi sie tego ogladac, bo nudy. jebac.
this is a land of wolves now
- Tymothy
- postuje jak opętany!
A gdzie ja napisałem, coś takiego?ultravox pisze:
Nie widziałem, że debilizm jest "niepoprawny politycznie"![]()
Hello darkness, my old friend
- ultravox
Nie napisałeś, ale wiesz chyba o co mi chodzi? Nazywanie tego tekstu "niepoprawnym politycznie" byłoby lekkim nadużyciem, jedynie z "chamskim" mógłbym się zgodzićTymothy pisze:A gdzie ja napisałem, coś takiego?ultravox pisze:
Nie widziałem, że debilizm jest "niepoprawny politycznie"![]()

I tyle w temacie.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Nie trudź się i nie tłumacz. Na tym forum jest tylko czarne albo białe. Albo jesteś zuch chłopak i potrafisz anonimowo wypominać babie stanik A albo cipa, która staje w obronie kobiety. Nie ma półśrodków i nie można zwykłego chamstwa nazwać chamstwem, bo zostaniesz zmieszany z błotem. Tutaj konstruktywna krytyka = lżenie z mających przeciwne zdanie. Nie wystarczy napisać (co też uczyniłem), że podmiot ma wątłe podstawy merytoryczne do wykonania zadania, tylko dorzucić trzeba obraźliwe epitety, aby wzmocnić za wszelką cenę przekaz i wyjść na cool, jazzy, trendy i masa ok.jedynie z "chamskim" mógłbym się zgodzić
Do niektórych to nie dociera i biorąc pod uwagę staż wiekowy nie dotrze.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
Lykantrop, myślał Waszmość o wstąpieniu do Grupy Kontr? Pytam zwłaszcza w kontekście Waszmości słów ostatnich. A nawet jeśli nie, to radzę dystans. Innej metody na niektórych nie ma.
HailHippo!
HailHippo!
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
- Tymothy
- postuje jak opętany!
O "niepoprawności politycznej" napisałem w innym kontekście, niż ten tekst, to raz. Dwa jestem chamem i prostakiem, więc "chamstwo" tego tekstu nie specjalnie mnie oburzyło, i tyle w temacieultravox pisze: Nazywanie tego tekstu "niepoprawnym politycznie" byłoby lekkim nadużyciem, jedynie z "chamskim" mógłbym się zgodzić![]()

- Tymothy
- postuje jak opętany!
Bo nie damy się przekonać że czarne jest czarne, a białe jest białeLykantrop pisze:
Nie trudź się i nie tłumacz. Na tym forum jest tylko czarne albo białe. .

- krz63
Te, Lykantrop, polecam Infernal Death 'zine, w którym był artykuł o Remigiuszu Wiaterku z Megalucyfers'zine, tym co liże dupy psom. Dodam, że jego matka otrzymała parę telefonów w stylu "czy pani wie, że pani syn liże dupy psom?". Przy tym wszystkim artykuł o lali z Siedem Gates jest wręcz pieszczotą. Ponad dekadę temu tzw. scena na podobne przypadki reagowała bardziej radykalnie i przede wszystkim skutecznie.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
- Riven
- Kontakt:
- Riven
- Kontakt:
- trup
Tak a propos Pani Divy... (nie że ja jakiś dziennikarz jestem i się znam - to czysto czytelniczy odbiór):
- to rzeczywiście lichutkie te wywiady, recenzje również, no ale to kobieta jest... co ona wie o metalu
- cycki małe? przecież tu nikt nie lubi dużych cycków, a większość się brandzluje przy jakichś bladych, chudych blaciach.
- takie urozmaicenie musi być w gazecie, bo jak wszystko będzie super i doskonałe to się spowszednieje i nikt tego nie doceni z czasem
- poza tym, bądźmy szczerzy - przeczesał by jej bobra
- to rzeczywiście lichutkie te wywiady, recenzje również, no ale to kobieta jest... co ona wie o metalu

- cycki małe? przecież tu nikt nie lubi dużych cycków, a większość się brandzluje przy jakichś bladych, chudych blaciach.
- takie urozmaicenie musi być w gazecie, bo jak wszystko będzie super i doskonałe to się spowszednieje i nikt tego nie doceni z czasem

- poza tym, bądźmy szczerzy - przeczesał by jej bobra

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Adrian696
nie wystarczy posiadać pizde oraz żeńskie imię aby być KOBIETĄ... no ale jak sie gołą dupe widzi tylko wtedy jak sie płaci, to faktycznie różnicy możesz nie dostrzegaćLykantrop pisze:Albo jesteś zuch chłopak i potrafisz anonimowo wypominać babie stanik A albo cipa, która staje w obronie kobiety.
no popatrz, a jak Twoją głupote nazwałem głupotą - to sie oburzyłeś... to znacz, że tylko Ty masz prawo oceniać a Ciebie juz nie?? bo co?? jak ktoś sie decyduje na ocenianie innych to chyba powinien braż pod uwage, ze też bedie oceniany - skoro Diva ocenia metalofczyków po kostkach na plecach - to chyba moznaja ocenić po guzikach jakie nosi z przodu...Lykantrop pisze:Nie ma półśrodków i nie można zwykłego chamstwa nazwać chamstwem, bo zostaniesz zmieszany z błotem
a jakie Ty masz podstawy merytoryczne, że tych co maja inne zdanie w topicu politykowanie nazywać "homo-sovieticusami" albo "ludżmi o metalności niewolnika" - bo razem z Pacjentem i innymi prawico-prawdziwkami niejednokrotnie używaliście tego typu określeń?? co buraku?? jesteś zwykłym HIPOKRYTĄ i w dodatku niezłą pizdą która płacze gdy tylko coś nie po jego myśliLykantrop pisze:podmiot ma wątłe podstawy merytoryczne do wykonania zadania, tylko dorzucić trzeba obraźliwe epitety, aby wzmocnić za wszelką cenę przekaz i wyjść na cool, jazzy, trendy i masa ok.

jak Ci nie odpowiada atmosfera tego forum - to spierdalaj do OAZY lub na forum JezusJestTu.pl - tam bedziecie trwac w toleracji, miłości i poszanowaniu dla bliźniego... a jak zdecydowałeś sie tu zostac - to wsadz sobie głeboko swoje mądrości życiowe, chcesz to sie nimi podziel, ale nie oczekuj ze nagle wiekszosc sie dostosuje, do hipokryzji jaka prezentujesz... mamy na to wyjebane i bedziemy pisac to co nam sie podoba - bo takie to forum byłó, jest i mam nadzieje, że bedzie
a teraz zacytuje Twojego mentalnego przywódce Rajtuza - tak żebyś zrozumiał o co chodzi - bo jego złote myśli łykasz bez krytyki:
THRASH KURWO
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.