7 GATES

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

Re: 7 GATES

10-09-2010, 18:09

i wszystko jasne :lol:
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
boroowa
weteran forumowych bitew

10-09-2010, 20:14

Adrian696 pisze:
Alsvartr pisze:
Adrian696 pisze: widze, że knypów przybywa - AntyKnypen Front powinien być reaktywowany :lol: :lol: :lol:
O kurwa, a był taki?Bo ja to pamiętam jedynie front WBZFM utworzony przez nieświętej pamięci helmika bodajże.
był, był i chyba jest wciąż potrzebny :D nawet miałem w tym mały udział - pozdro dla necro
oj, brakuje necroboba, brakuje (dla niewtajemniczonej młodzieży - mirror strony http://shog.pl/fun/fun/). Ten to dopiero był szarmancki wobec kobiet :wink:

"Konkurs na Najbrzydszą Metalową Pindę
Zgodnie z obietnicą daną podczas rozwiązania konkursu na Knypa Roku 2001, startujemy z nową ankietą, tym razem na Najbrzydszą Metalową Pindę. Wszystkie raszple są nad wyraz piękne i cudowne, każdej wpierdolono w facjatę cały magazynek kul dużego kalibru, dlatego mają takie mordy jakie mają. Zdjęcia kandydatek do tytułu, a także niezbędny formularz do głosowania znajdziecie po lewej stronie. Tym razem liczymy na conajmniej pięć tysięcy głosów..."

Knypa Roku 2001 musieliśmy potraktować wyjątkowo i dlatego właśnie prezentujemy jego zdjęcia w objęciach ukochanej Anselmy Hellfire. Ten tucznik to raszpla jakich mało, zapewne dostała kulę w pysk, a może nawet i cały magazynek. Podziękowania dla Hellbastarda za udostępnienie fotek."

Sami rycerze na tym forum, będą bronić godności "damy" która za 3 lata skończy przgodę z metalem i zacznie baunsować na parkiecie (o ile mnie pamięć nie myli dała swój popis na majsterfjulu)
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

10-09-2010, 21:13

Xytras z kanału irc
#metalhammer
Kurwa, pamiętam tego kolesia. Często bywał na gigach w Olsztynie :-D
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

10-09-2010, 21:16

necrobob rozpierdalal !! czy za to nie byl odpowiedzialny gosc o nicku U.V. Impaler? przynajmniej pod takim postowal na innym forum
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
witchmaster
zaczyna szaleć

10-09-2010, 22:32

Mental pisze:Zawsze uważałem, że zamiast tych chujowych plakatów dla zakochanych nastolatek można by dorzucić 1-2 wywiady.
po chuj mi kolejny wywiad z jakimś typem co gada że jest underground a inspiruje go burzum gorgoroth itd itp
Awatar użytkownika
Mental
weteran forumowych bitew

10-09-2010, 23:07

To po chuj kupujesz 7gates, dla plakatów?
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
Awatar użytkownika
ultravox
zahartowany metalizator

11-09-2010, 12:42

Tymothy pisze:dobra, przyznać się, który to dowcipniś napisał? ;)
jakby nie było jest w tym wpisie dużo prawdy, a że język taki, a nie inny, no cóż, przecież tu się rozbija o metalowy światek, który ma być niepoprawny politycznie, chamski, i td. więc o co kaman? :)
Nie widziałem, że debilizm jest "niepoprawny politycznie" :roll: . Pomijając to, co sądzę o artykułach i recenzjach wspomnianej panny, nie bardzo rozumiem zachwyty nad żałosną, anonimową pisaniną jakiegoś (wnioskując po stopniu zaangażowania w temat) najwyraźniej nieszczęśliwie zakochanego typka. Ktoś mi wytłumaczy dlaczego tak się nad tym pałujecie?
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

11-09-2010, 12:47

ja tam np. sie nad niczym nie paluje, doczytalem do momentu kiedy cytuje jej opinie o darkthrone i chuj, to jedno zdanie uzasadnia cokolwiek by tam nie bylo. dalej nie chcialo mi sie tego ogladac, bo nudy. jebac.
Awatar użytkownika
Tymothy
postuje jak opętany!

11-09-2010, 14:23

ultravox pisze:
Nie widziałem, że debilizm jest "niepoprawny politycznie" :roll:
A gdzie ja napisałem, coś takiego?
Hello darkness, my old friend
Awatar użytkownika
ultravox
zahartowany metalizator

11-09-2010, 21:03

Tymothy pisze:
ultravox pisze:
Nie widziałem, że debilizm jest "niepoprawny politycznie" :roll:
A gdzie ja napisałem, coś takiego?
Nie napisałeś, ale wiesz chyba o co mi chodzi? Nazywanie tego tekstu "niepoprawnym politycznie" byłoby lekkim nadużyciem, jedynie z "chamskim" mógłbym się zgodzić ;) Krytyka też powinna mieć jakiś poziom (o sensie nie wspominam), niezależnie od tego z jakimi cechami kojarzy się komuś "metalowy światek". W każdym razie uważam, że ten tekst nie stoi na wyższym poziomie niż "twórczość" osoby, którą krytykuje. Straciłem kilka cennych minut na przeczytanie go i większego sensu w nim nie dostrzegłem.
I tyle w temacie.
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

11-09-2010, 21:13

jedynie z "chamskim" mógłbym się zgodzić
Nie trudź się i nie tłumacz. Na tym forum jest tylko czarne albo białe. Albo jesteś zuch chłopak i potrafisz anonimowo wypominać babie stanik A albo cipa, która staje w obronie kobiety. Nie ma półśrodków i nie można zwykłego chamstwa nazwać chamstwem, bo zostaniesz zmieszany z błotem. Tutaj konstruktywna krytyka = lżenie z mających przeciwne zdanie. Nie wystarczy napisać (co też uczyniłem), że podmiot ma wątłe podstawy merytoryczne do wykonania zadania, tylko dorzucić trzeba obraźliwe epitety, aby wzmocnić za wszelką cenę przekaz i wyjść na cool, jazzy, trendy i masa ok.

Do niektórych to nie dociera i biorąc pod uwagę staż wiekowy nie dotrze.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Wujek Lucyferiusz
postuje jak opętany!

11-09-2010, 21:57

Lykantrop, myślał Waszmość o wstąpieniu do Grupy Kontr? Pytam zwłaszcza w kontekście Waszmości słów ostatnich. A nawet jeśli nie, to radzę dystans. Innej metody na niektórych nie ma.

HailHippo!
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów

t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
Awatar użytkownika
Tymothy
postuje jak opętany!

11-09-2010, 22:11

ultravox pisze: Nazywanie tego tekstu "niepoprawnym politycznie" byłoby lekkim nadużyciem, jedynie z "chamskim" mógłbym się zgodzić ;)
O "niepoprawności politycznej" napisałem w innym kontekście, niż ten tekst, to raz. Dwa jestem chamem i prostakiem, więc "chamstwo" tego tekstu nie specjalnie mnie oburzyło, i tyle w temacie :)
Awatar użytkownika
Tymothy
postuje jak opętany!

11-09-2010, 22:15

Lykantrop pisze:
Nie trudź się i nie tłumacz. Na tym forum jest tylko czarne albo białe. .
Bo nie damy się przekonać że czarne jest czarne, a białe jest białe ;)
Awatar użytkownika
krz63
weteran forumowych bitew

11-09-2010, 23:17

Te, Lykantrop, polecam Infernal Death 'zine, w którym był artykuł o Remigiuszu Wiaterku z Megalucyfers'zine, tym co liże dupy psom. Dodam, że jego matka otrzymała parę telefonów w stylu "czy pani wie, że pani syn liże dupy psom?". Przy tym wszystkim artykuł o lali z Siedem Gates jest wręcz pieszczotą. Ponad dekadę temu tzw. scena na podobne przypadki reagowała bardziej radykalnie i przede wszystkim skutecznie.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;

Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

11-09-2010, 23:40

10 lat temu Lykantrop mial przerwe od metalu
Maria Konopnicka

12-09-2010, 01:22

...a Riven szedł do komunii.
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

12-09-2010, 01:25

nie, bo 14 lat temu :lol:
Awatar użytkownika
trup

12-09-2010, 02:39

Tak a propos Pani Divy... (nie że ja jakiś dziennikarz jestem i się znam - to czysto czytelniczy odbiór):
- to rzeczywiście lichutkie te wywiady, recenzje również, no ale to kobieta jest... co ona wie o metalu ;-)
- cycki małe? przecież tu nikt nie lubi dużych cycków, a większość się brandzluje przy jakichś bladych, chudych blaciach.
- takie urozmaicenie musi być w gazecie, bo jak wszystko będzie super i doskonałe to się spowszednieje i nikt tego nie doceni z czasem ;-)
- poza tym, bądźmy szczerzy - przeczesał by jej bobra ;-)
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

12-09-2010, 08:23

Lykantrop pisze:Albo jesteś zuch chłopak i potrafisz anonimowo wypominać babie stanik A albo cipa, która staje w obronie kobiety.
nie wystarczy posiadać pizde oraz żeńskie imię aby być KOBIETĄ... no ale jak sie gołą dupe widzi tylko wtedy jak sie płaci, to faktycznie różnicy możesz nie dostrzegać
Lykantrop pisze:Nie ma półśrodków i nie można zwykłego chamstwa nazwać chamstwem, bo zostaniesz zmieszany z błotem
no popatrz, a jak Twoją głupote nazwałem głupotą - to sie oburzyłeś... to znacz, że tylko Ty masz prawo oceniać a Ciebie juz nie?? bo co?? jak ktoś sie decyduje na ocenianie innych to chyba powinien braż pod uwage, ze też bedie oceniany - skoro Diva ocenia metalofczyków po kostkach na plecach - to chyba moznaja ocenić po guzikach jakie nosi z przodu...
Lykantrop pisze:podmiot ma wątłe podstawy merytoryczne do wykonania zadania, tylko dorzucić trzeba obraźliwe epitety, aby wzmocnić za wszelką cenę przekaz i wyjść na cool, jazzy, trendy i masa ok.
a jakie Ty masz podstawy merytoryczne, że tych co maja inne zdanie w topicu politykowanie nazywać "homo-sovieticusami" albo "ludżmi o metalności niewolnika" - bo razem z Pacjentem i innymi prawico-prawdziwkami niejednokrotnie używaliście tego typu określeń?? co buraku?? jesteś zwykłym HIPOKRYTĄ i w dodatku niezłą pizdą która płacze gdy tylko coś nie po jego myśli :D
jak Ci nie odpowiada atmosfera tego forum - to spierdalaj do OAZY lub na forum JezusJestTu.pl - tam bedziecie trwac w toleracji, miłości i poszanowaniu dla bliźniego... a jak zdecydowałeś sie tu zostac - to wsadz sobie głeboko swoje mądrości życiowe, chcesz to sie nimi podziel, ale nie oczekuj ze nagle wiekszosc sie dostosuje, do hipokryzji jaka prezentujesz... mamy na to wyjebane i bedziemy pisac to co nam sie podoba - bo takie to forum byłó, jest i mam nadzieje, że bedzie

a teraz zacytuje Twojego mentalnego przywódce Rajtuza - tak żebyś zrozumiał o co chodzi - bo jego złote myśli łykasz bez krytyki:
THRASH KURWO
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
ODPOWIEDZ