MUSICK MAGAZINE!!!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
- Nekromantheon
- postuje jak opętany!
Re: MUSICK MAGAZINE!!!
Spoko wywiad.
-
- mistrz forumowej ceremonii
super
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- olo1972
- postuje jak opętany!
Padłem podczas kawałka Reprezentuje JP:)Gazetka spoko.Lepsza niż poprzedni numer.Specjalnie po nią pojechałem na drugi koniec Lublina:)nicram pisze:A i ta thrashowa składanka naprawdę niezła...
- metalized
- weteran forumowych bitew
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Bonny dobre wywiady przeprowadził. Fajny artykuł z Rollinsem, aż mam ochotę zaznajomić się bliżej z jego twórczością muzyczną, bo przyznam że torchę omijałem. Tak w ogóle to gdzie na stronie można poczytać te niedokończone teksty?
support music, not rumors
- Glene
No wlasnie gdzie ten sklep jest dokładnie? To chyba jakies zadupie:D?olo1972 pisze:Padłem podczas kawałka Reprezentuje JP:)Gazetka spoko.Lepsza niż poprzedni numer.Specjalnie po nią pojechałem na drugi koniec Lublina:)nicram pisze:A i ta thrashowa składanka naprawdę niezła...
- Dragazes
- w mackach Zła
A tutaj: http://www.musickmagazine.pl/index.php? ... &Itemid=94Rattlehead pisze:Bonny dobre wywiady przeprowadził. Fajny artykuł z Rollinsem, aż mam ochotę zaznajomić się bliżej z jego twórczością muzyczną, bo przyznam że torchę omijałem. Tak w ogóle to gdzie na stronie można poczytać te niedokończone teksty?
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Rattlehead
Dzięki, o i nawet wywiad z M4odym jest. Widać jeszcze nie dodali wszystkiego, chodziło mi o kontynuację wywiadu z Amebix.
- olo1972
- postuje jak opętany!
Kraśnickie 215.Ale bez problemu dojedziesz,sklepik widać po prawej stronie.Glene pisze:No wlasnie gdzie ten sklep jest dokładnie? To chyba jakies zadupie:D?olo1972 pisze:Padłem podczas kawałka Reprezentuje JP:)Gazetka spoko.Lepsza niż poprzedni numer.Specjalnie po nią pojechałem na drugi koniec Lublina:)nicram pisze:A i ta thrashowa składanka naprawdę niezła...
- mad
No to wreszcie sobie kupię. Poprzedni numer jakoś umknął mi.
Wczoraj do mnie przyszło, zaraz biorę się za lekturę. Po pierwszych oględzinach muszę przyznać, że graficznie bardzo przyjemnie się ten magazyn prezentuje. Trzymam kciuki byśmy na trzeci numer nie musieli czekać tak długo jak na drugi.
- BadBlood
Poczytałem sobie nowy numer MUSICK. Gites. Trochę oczywiście niezręcznie oceniać jako jeden z pismaków tegoż tytułu, ale moim zdaniem duży, szczególnie pod względem edytorskim, krok do przodu. Poza tym czytania masa, fajne materiały szanownych użytkowników (matziek - brawo bardzo udany alfabet Cathedral! Paffka też zresztą fajnie potraktował materiał wspominkowy o "Scream Bloody Gore"), efektowny, profesjonalny wygląd. Osobiście dołożyłbym dwie strony recenzji kosztem jednego z wywiadów i generalnie trochę zróżnicował materiały, przeplatając kolejne rozmowy większą liczbą artykułów. Poziom fajny. Jeden z piszących mnie deka irytuje, ale nie wypada mi powiedzieć który. ;)
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Rattlehead
Kuleczka? ;). Bardzo spoko gość.
Ostatnio zmieniony 31-05-2012, 10:06 przez Rattlehead, łącznie zmieniany 1 raz.
Wywiad Bonnego mnie rozwalił :)
- Naprawdę? Mamy taki split w dyskografii?
- Tak, mam go na półce z logo Earache. Zapewniam Cię, że wydaliście ten split.
- Naprawdę coś takiego powiedziałem? Nie pamiętam.
- Tak, powiedziałeś - w poniedziałek, 22 listopada 1992 roku. Miałeś wtedy na sobie niebieską koszulkę i plaster na lewym palcu wskazującym, bo zaciąłeś się nożem jak poprzedniego dnia robiłeś sobie kanapkę z pasztetem (pamiętasz ten pasztet z zająca, którego Twój wujek upolował tydzień wcześniej?)
- O rany! Skąd to wiesz? Jestem pewien, że nigdy nikomu tego nie mówiłem.
- Twoja żona mówi przez sen :)
Mógł się Greenway przygotować do tej rozmowy :) No dobra, poniosło mnie trochę, ale jestem pewien, że Bonny wie więcej o Napalm Death niż ktokolwiek kto gra w Napalm Death :)
- Tak, powiedziałeś - w poniedziałek, 22 listopada 1992 roku. Miałeś wtedy na sobie niebieską koszulkę i plaster na lewym palcu wskazującym, bo zaciąłeś się nożem jak poprzedniego dnia robiłeś sobie kanapkę z pasztetem (pamiętasz ten pasztet z zająca, którego Twój wujek upolował tydzień wcześniej?)
Mógł się Greenway przygotować do tej rozmowy :) No dobra, poniosło mnie trochę, ale jestem pewien, że Bonny wie więcej o Napalm Death niż ktokolwiek kto gra w Napalm Death :)
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
hahahahahahaha
zachęcacie, szkoda że wywiad z Mgła to krótniak na tylko 17 pytań :)
-
- rasowy masterfulowicz
hehee zamawiam numer :DMaria Konopnicka pisze:Wywiad Bonnego mnie rozwalił :)
Magazyn całkiem ciekawy - cieszy, że w pracę nad magazynem włączyło się kilka sensownych osób, które znam - niepokojące jest to, że zaczynają pojawiać się także osobnicy z Metal Hammera (czy z czegoś tam innego, co mi się najlepiej nie kojarzy). Oczywiście nadal nie wierzę, żeby ten magazyn mógł przetrwać dłużej niż kilka numerów. Pomysł przeniesienia kosztów dystrybucji z wydawcy na kupującego może nie wystarczyć.
...i do tego mało ciekawy.Blackult pisze:hahahahahahaha