KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Kompletnie nie polecam SATANIC SKINHEAD PROPAGANDA. Już 2,5 miecha mija od kiedy wpłaciłem kasę, a tu permanentne lecenie w chuja. Raz, że wysłał, potem że wyśle jeszcze raz bo "post office is ridiculous", a summa summarum płyt do dzisiaj moje oczy nie ujrzały. Powoli zaczynam się godzić z faktem, że mogą już nigdy nie ujrzeć, ale prewencyjnie przestrzegam, aby nie kupować u tego gościa.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
Mystic rzeczywiście błyskawica. Paka u mnie równo po 24h od zamówienia.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Czyli remanent i wynikające z tego opóźnienia odeszły w niepamięć. Dobrze wiedzieć.
- metalized
- weteran forumowych bitew
Przegląd Twojego drzewa genealogicznego trwa- wiesz pan panie ile dokumentów wojenne pożogi polikwidowały?? jak wysylać komuś niepewnemu??Lykantrop pisze:Kompletnie nie polecam SATANIC SKINHEAD PROPAGANDA. Już 2,5 miecha mija od kiedy wpłaciłem kasę, a tu permanentne lecenie w chuja. Raz, że wysłał, potem że wyśle jeszcze raz bo "post office is ridiculous", a summa summarum płyt do dzisiaj moje oczy nie ujrzały. Powoli zaczynam się godzić z faktem, że mogą już nigdy nie ujrzeć, ale prewencyjnie przestrzegam, aby nie kupować u tego gościa.
P.J.E.C.
- Deviant
- w mackach Zła
Mystic przyslał nowy Riverside dwa dni przed premierą :D
- nicram
Wygląda na to, że tylko mnie w Mystic nie lubią...:-D
all the monsters will break your heart
- Dragazes
- w mackach Zła
Chyba tak, bo do mnie w poniedziałek paczka przyszła, a zamówiona była w czwartek.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Lykantrop
Sądząc po cenach wysyłki to sam się zastanawiam czy Kramer nie ma rodziny w Hajfie. :-)metalized pisze:Przegląd Twojego drzewa genealogicznego trwa- wiesz pan panie ile dokumentów wojenne pożogi polikwidowały?? jak wysylać komuś niepewnemu??Lykantrop pisze:Kompletnie nie polecam SATANIC SKINHEAD PROPAGANDA. Już 2,5 miecha mija od kiedy wpłaciłem kasę, a tu permanentne lecenie w chuja. Raz, że wysłał, potem że wyśle jeszcze raz bo "post office is ridiculous", a summa summarum płyt do dzisiaj moje oczy nie ujrzały. Powoli zaczynam się godzić z faktem, że mogą już nigdy nie ujrzeć, ale prewencyjnie przestrzegam, aby nie kupować u tego gościa.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- metalized
No zdecydowanie nawet od środka czaszki musi mieć pejsy a obrzezane to ma nawet rybki
P.J.E.C.
- trup
Myślę, że można powiedzieć, że mamy kilka dużych wytwórni podziemnych (dużych jak na tę niszę muzyczną - black/death/thrash metal). I takich kilka wniosków mi się nasuwa:
AGONIA
A ja tak z innej beczki... bo kiedyś Agonia miała dużo ciekawsze nowe pozycje w swoim katalogu: Witchmaster, Possessed, Aosoth, Gorgoroth, Temple of Baal, Bestial Mockery, Impiety, Azarath, Infernal War... a teraz jakieś Kongh, Kapein, Mr Death, Endezzma... jakieś takie popłuczyny,... Spadkową... tendencję spadkową widzę... Mimo wszystko kilka zacnych zespołów jest. Może jakiś festiwal?
PAGAN RECORDS
Tomasz był zawsze wstrzemięźliwy i wybierał starannie to co mu się podoba i wydawał niedużo, nieczęsto, ale ciekawie. Tu nie widzę zmiany drogi, choć dziwię się, że np. nie wydaje takiego EMBRIONAL czy ostatniego STILLBORN... Dziwi również, że Hellveto tak uparcie lansuje.. ale to niby jego gust. Przydałoby się również wskrzeszenie "Holocaust Magazine", no i.... może jakiś festiwal?
MYSTIC
Tu chyba za wiele się nie wypowiem, bo misz masz muzyczny jaki wydaje teraz ten label to już nie moja baja... Rozwinęli się i owszem, ale w kierunku mało ekstremalnym... Magazynu nie czytam. Nie chcę festiwalu. ;-)
WITCHING HOUR
Nie mam pytań i zastrzeżeń. Nooo... ew. magazyn by się przydał. Piękne wydania, dobre kapele i muza. Może jakiś festiwal?
Jest parę nowych (Malignant Voices, Hellthrasher) o których coś wypadałoby napisać... + całe mnóstwo tych mniejszych, czasem jednoosobowych... które też wydają ciekawe rzeczy!
AGONIA
A ja tak z innej beczki... bo kiedyś Agonia miała dużo ciekawsze nowe pozycje w swoim katalogu: Witchmaster, Possessed, Aosoth, Gorgoroth, Temple of Baal, Bestial Mockery, Impiety, Azarath, Infernal War... a teraz jakieś Kongh, Kapein, Mr Death, Endezzma... jakieś takie popłuczyny,... Spadkową... tendencję spadkową widzę... Mimo wszystko kilka zacnych zespołów jest. Może jakiś festiwal?
PAGAN RECORDS
Tomasz był zawsze wstrzemięźliwy i wybierał starannie to co mu się podoba i wydawał niedużo, nieczęsto, ale ciekawie. Tu nie widzę zmiany drogi, choć dziwię się, że np. nie wydaje takiego EMBRIONAL czy ostatniego STILLBORN... Dziwi również, że Hellveto tak uparcie lansuje.. ale to niby jego gust. Przydałoby się również wskrzeszenie "Holocaust Magazine", no i.... może jakiś festiwal?
MYSTIC
Tu chyba za wiele się nie wypowiem, bo misz masz muzyczny jaki wydaje teraz ten label to już nie moja baja... Rozwinęli się i owszem, ale w kierunku mało ekstremalnym... Magazynu nie czytam. Nie chcę festiwalu. ;-)
WITCHING HOUR
Nie mam pytań i zastrzeżeń. Nooo... ew. magazyn by się przydał. Piękne wydania, dobre kapele i muza. Może jakiś festiwal?
Jest parę nowych (Malignant Voices, Hellthrasher) o których coś wypadałoby napisać... + całe mnóstwo tych mniejszych, czasem jednoosobowych... które też wydają ciekawe rzeczy!
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Lykantrop
To chyba nie znasz historii z Luna Ad Noctum? :-)trup pisze:Tomasz był zawsze wstrzemięźliwy i wybierał starannie to co mu się podoba i wydawał niedużo, nieczęsto ale ciekawie.
- trup
noo... jakieś rysy na nieskazitelnej zbroi się zawsze znajdą :/
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
-
Co się czepiasz, widziałeś teraz to o nich Massacre Records się bilo. :))))))))))))))))))))Lykantrop pisze:To chyba nie znasz historii z Luna Ad Noctum? :-)trup pisze:Tomasz był zawsze wstrzemięźliwy i wybierał starannie to co mu się podoba i wydawał niedużo, nieczęsto ale ciekawie.
- Lykantrop
Jak tym razem Mikigod z metal.pl przekupił kolesi z Massacre? :)
- Tymothy
- postuje jak opętany!
Dwa razy u nich zamawiałem i dwa razy bez zarzutu. Chyba, że się ostatnio popsuli...Lykantrop pisze:Kompletnie nie polecam SATANIC SKINHEAD PROPAGANDA.
Hello darkness, my old friend
-
Myślisz, że jest na tyle bogaty? Tu firma zwietrzyła pewnie nowe odkrycie na miarę Slayera. :)))Jak tym razem Mikigod z metal.pl przekupił kolesi z Massacre? :)
- maciek z klanu
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- krz63
Ja to jednak idiota jestem. Jakaś laska kupiła u mnie parę płyt na allegro, więc jej napisałem w przypływie dobrego humoru i zainspirowany odzywką do użytkowniczki Wężon:
Dzięki za wpłatę, jutro rano wysyłam.
ps. do garów, a nie płyty kupować!
Mogę mieć pierwszy negatyw :-(
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
-
:)
zawsze można sprostować
zawsze można sprostować
- metalized
Od razu negatyw- przyjedzie do Ciebie gary poumywać fachowo.krz63 pisze:Ja to jednak idiota jestem. Jakaś laska kupiła u mnie parę płyt na allegro, więc jej napisałem w przypływie dobrego humoru i zainspirowany odzywką do użytkowniczki Wężon:
P.J.E.C.