Nie moge sie pozbyc wrazenia ze wokal rznie z CTD ile sie da.. o ile na debiucie nie bylo to tak slyszalne tak teraz (w tym tracku, poprzedniej epce) juz mocno. Mam z tym jakis problem, bo przemawiaja do mnie zajebiste grafiki i okladki materialow, muzycznie jakos sie to trzyma kupy, ale nadal jest tu cos nie do konca tak jak byc powinno.
Ten materiał ma świetny klimat. Duch "Worship Him" i "Blood Ritual" wyczuwalny. Nieskomplikowanie, klimatycznie, wolno do przodu. Fajne te subtelne, nienachalne wstawki na klawiszach. Siedzi mi ten materiał bardzo.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
materiał jest w sieci od ponad pół roku, ja go poznałem niedawno (z nośnika który niedawno otrzymałem w prezencie), muza uważam jest całkiem ok, a że nie widziałem żeby ktoś tu o tym hordzie wspominał to pozwalam sobie wkleić
nie wiem czy gdzieś było, więc wrzucam tutaj.
dla mnie dobre, tradycyjne, bez szukania na siłę własnego stylu, zapożyczone najlepsze wzorce z północy... super ! :)
metal archives mówi że wyszło w grudniu na kasecie, limit 100 sztuk w Final Agony Rec.
jakby ktoś to zrobił na CD to bym się nie pogniewał.
kryptą nicestwa zainteresowala sie portugalska harvest of death, nowy material ukaze sie u nich na winylu
dla mnie dobre, tradycyjne, bez szukania na siłę własnego stylu, zapożyczone najlepsze wzorce z północy... super ! :)
metal archives mówi że wyszło w grudniu na kasecie, limit 100 sztuk w Final Agony Rec.
kryptą nicestwa zainteresowala sie portugalska harvest of death, nowy material ukaze sie u nich na winylu