DeathDealer pisze: Ekip takich jak "Satanic Skinheads" z Opola bali się raczej wszyscy a do czego ci ludzie byli zdolni każdy, kto był, widział na koncercie behemoth bodajże w 98 roku. Śmiać sie nie ma z czego bo kilka poważnych akcji TTF ma na swoim koncie acz faktem są też inne, mniej mądre, wygłupy. Było minęło i na temat działalności tej "organizacji" powinni się wypowiadać tylko ci którzy brali w tym udział i tyle, dla reszty będzie to śmieszne i głupie ale w 93/94 roku nikomu nie było do śmiechu a już na pewno nie tym którzy musieli prostować nosy po wizycie ludzi z TTF a paru takich istniało. Koniec tego ruchu skończył się bardzo poważnie i zupełnie nie do śmiechu. Nie rozumiem tylko jak można spuszczać się nad żałosnym Inner Circle, że niby kult i black metal a śmiać z TTF, któremu luzie byli wierni do upadłego?
o akcji z 98 nie słyszałem, ale widziałem akcje w 96/7 (o ile pamietam) w Poznaniu, jak ta ekipa wraz z Wrocławiem dostali kosmiczny wjeb przed jakims koncertem... o jakich powaznych akcjach mówisz - jak TTF pobiło kilku dzieciaków?? a jak sami wyrywali wjeby na solówkach?? moze o tym napisz

93/94 to pol kraju z TTF jebało - byli najwiekszym pośmiewiskiem w historii podziemia... moze poczytaj ówczesne ziny, jak ludzie z nich sie smiali, z ich nalotów i odwwagi... TTF było w moim mieście dwa razy, dwa razy mieli sie rozprawic z "pozerami", dwa razy dostali wpierdal... jak to jest, ze TTF miało w Inowrocławiu kilku członkow, ale zawsze sciagali do napierdalania, ludzi z innych miast

najfajniejsza akcja, w której brali udział chłopaki z mojego miasta była w Toruniu, mieli napierdalac pozerów, a dwóch wyladowalo z rozwalonymi głowami na intensywnej terapii - okazało sie ze pozerzy wiedza jak odebrac bejsbola i nim wykurwic

koniec tego ruchu był żałosny - Leinad z Mysteries skończył na dyskotece - dosłowienie - bo jak z niej wracal to rozpierdlil sie samochodem...