POLSKIE PERŁY?

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

Re: POLSKIE PERŁY?

28-01-2010, 18:16

DeathDealer pisze: Ekip takich jak "Satanic Skinheads" z Opola bali się raczej wszyscy a do czego ci ludzie byli zdolni każdy, kto był, widział na koncercie behemoth bodajże w 98 roku. Śmiać sie nie ma z czego bo kilka poważnych akcji TTF ma na swoim koncie acz faktem są też inne, mniej mądre, wygłupy. Było minęło i na temat działalności tej "organizacji" powinni się wypowiadać tylko ci którzy brali w tym udział i tyle, dla reszty będzie to śmieszne i głupie ale w 93/94 roku nikomu nie było do śmiechu a już na pewno nie tym którzy musieli prostować nosy po wizycie ludzi z TTF a paru takich istniało. Koniec tego ruchu skończył się bardzo poważnie i zupełnie nie do śmiechu. Nie rozumiem tylko jak można spuszczać się nad żałosnym Inner Circle, że niby kult i black metal a śmiać z TTF, któremu luzie byli wierni do upadłego?
o akcji z 98 nie słyszałem, ale widziałem akcje w 96/7 (o ile pamietam) w Poznaniu, jak ta ekipa wraz z Wrocławiem dostali kosmiczny wjeb przed jakims koncertem... o jakich powaznych akcjach mówisz - jak TTF pobiło kilku dzieciaków?? a jak sami wyrywali wjeby na solówkach?? moze o tym napisz :lol: 93/94 to pol kraju z TTF jebało - byli najwiekszym pośmiewiskiem w historii podziemia... moze poczytaj ówczesne ziny, jak ludzie z nich sie smiali, z ich nalotów i odwwagi... TTF było w moim mieście dwa razy, dwa razy mieli sie rozprawic z "pozerami", dwa razy dostali wpierdal... jak to jest, ze TTF miało w Inowrocławiu kilku członkow, ale zawsze sciagali do napierdalania, ludzi z innych miast :lol: :lol: :lol: najfajniejsza akcja, w której brali udział chłopaki z mojego miasta była w Toruniu, mieli napierdalac pozerów, a dwóch wyladowalo z rozwalonymi głowami na intensywnej terapii - okazało sie ze pozerzy wiedza jak odebrac bejsbola i nim wykurwic :lol: :lol: :lol: koniec tego ruchu był żałosny - Leinad z Mysteries skończył na dyskotece - dosłowienie - bo jak z niej wracal to rozpierdlil sie samochodem...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

28-01-2010, 18:53

Jego śmierć nie zakończyła istnienia ruchu... bo ten sczezł dużo, dużo wcześniej.
W TTF było jak wspomniał Death Dealer - kilka jednostek wybitnych (vide Venom) i kilku siurków z pustką w zwojach.
a do czego ci ludzie byli zdolni każdy, kto był, widział na koncercie behemoth bodajże w 98 roku
2 lata później.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Ihasan
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

28-01-2010, 18:58

Adrian696 pisze:o akcji z 98 nie słyszałem, ale widziałem akcje w 96/7 (o ile pamietam) w Poznaniu, jak ta ekipa wraz z Wrocławiem dostali kosmiczny wjeb przed jakims koncertem... o jakich powaznych akcjach mówisz - jak TTF pobiło kilku dzieciaków??
a tak z ciekawości Adrian, kto z Wrocławia?
bo z tego co pamiętam mało kto z Wrocławia ruszał dupe :wink:
Black Magic Mushrooms

https://ancientdead.com/index.php
DeathDealer
rozkręca się

28-01-2010, 19:09

Lykantrop pisze:
a do czego ci ludzie byli zdolni każdy, kto był, widział na koncercie behemoth bodajże w 98 roku
2 lata później.
inaczej mówiąc wtedy jak grał limbonic art
Adrian696 pisze:moze poczytaj ówczesne ziny
ja nie muszę czytać zinów bo znam/znałem ich osobiście i wiem co sobą reprezentowali a do tego nie przypominam sobie żeby ludzie z nich "jebali" w tych periodykach. Inowrocław? Toruń ? przecież tam nigdy nie było "wjazdu" bo niby po co?. Podejrzewam że bohaterami większości tych śmiesznych historyjek są ludzie którzy nigdy nie mieli do czynienia z prawdziwym TTF.

Poza tym co z tego że Leinad chodził na dyskoteki? to trzeba być metalowcem żeby np być satanistą?
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

28-01-2010, 19:12

Ihasan pisze:
Adrian696 pisze:o akcji z 98 nie słyszałem, ale widziałem akcje w 96/7 (o ile pamietam) w Poznaniu, jak ta ekipa wraz z Wrocławiem dostali kosmiczny wjeb przed jakims koncertem... o jakich powaznych akcjach mówisz - jak TTF pobiło kilku dzieciaków??
a tak z ciekawości Adrian, kto z Wrocławia?
bo z tego co pamiętam mało kto z Wrocławia ruszał dupe :wink:
nie mam pojecia kto - nie było tam Robka, bo tego poznałem :D cała ta ekipa to było kilkanascie osób, wiekszosc łysych, ale postury musze, no góra piórkowe ;) moze z 2-3 robilo wrazenie...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
ultravox
zahartowany metalizator

28-01-2010, 19:14

DeathDealer pisze:inaczej mówiąc wtedy jak grał limbonic art
W jakim mieście był ten koncert?
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

28-01-2010, 19:20

DeathDealer pisze:
Adrian696 pisze:moze poczytaj ówczesne ziny
ja nie muszę czytać zinów bo znam/znałem ich osobiście i wiem co sobą reprezentowali a do tego nie przypominam sobie żeby ludzie z nich "jebali" w tych periodykach. Inowrocław? Toruń ? przecież tam nigdy nie było "wjazdu" bo niby po co?. Podejrzewam że bohaterami większości tych śmiesznych historyjek są ludzie którzy nigdy nie mieli do czynienia z prawdziwym TTF.
Poza tym co z tego że Leinad chodził na dyskoteki? to trzeba być metalowcem żeby np być satanistą?
Ty, ale błagam, bez kompromitacji :D Infernal Death, Fuckin Bitch, Sadistik i kilka innych w których polewka z TTFu była na co drugiej stronie :lol: :lol: :lol: juz w innym temacie udowodniłeś ze o podziemiu masz mgliste pojecie :D
nie no spoko - Leinad prawdziwy black metalowiec :D no i satanista, a w sumie to faszysta... bo chyba znales go od tej strony tez??
Awatar użytkownika
Ihasan
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

28-01-2010, 19:20

Adrian696 pisze:nie mam pojecia kto - nie było tam Robka, bo tego poznałem :D cała ta ekipa to było kilkanascie osób, wiekszosc łysych, ale postury musze, no góra piórkowe ;) moze z 2-3 robilo wrazenie...
aż mi się nie chce wierzyć, że to był ktoś z Wrocławia :wink:
ale być może. Tych historii był ogólnie bardzo dużo i bardzo fajnie się je wspomina tak stojąc z boku tego wszystkiego;
pewien etap bez wątpienia skończył się po tym jak Grzesiowi uwidoczniła się choroba :lol:
Black Magic Mushrooms

https://ancientdead.com/index.php
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

28-01-2010, 19:27

ultravox pisze:
w W-wie i Katowicach o ile dobrze pamiętam
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
DeathDealer
rozkręca się

28-01-2010, 19:29

Adrian696 pisze: Ty, ale błagam, bez kompromitacji :D Infernal Death, Fuckin Bitch, Sadistik i kilka innych w których polewka z TTFu była na co drugiej stronie
chłopie o czym ty piszesz, o kółku wzajemnej adoracji? przecież to tak jakby trzej bracia robili trzy ziny, i to ma być ta wykładnia jedynej prawdy? Poza tym oni szydzili ze wszystkich
ultravox pisze:
w Katowicach na mystic festiwal. Grali też wtedy Cold Passion i Asgaard
Awatar użytkownika
boroowa
weteran forumowych bitew

28-01-2010, 22:15

DeathDealer pisze:Poza tym co z tego że Leinad chodził na dyskoteki? to trzeba być metalowcem żeby np być satanistą?
yeah, satanic disco rulezzzz!!! :lol:

Akurat Adrian jest bliski prawdy, tylko Tobie ciężko przyjąć do wiadomości fakt, że karmiono Cie mitami. :D

Dobra też była akcja, kiedy to Leszek (Holy Death) pojechał do Wrocka wyjaśnić sobie z Darkenem parę spraw :lol:
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
Awatar użytkownika
rob
w mackach Zła

28-01-2010, 22:59

Aż żałuje teraz , że lałem ciepłym moczem na polski BM, tyle się działo ciekawego hehe
jebać frajerów
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

28-01-2010, 23:23

boroowa pisze:
Dobra też była akcja, kiedy to Leszek (Holy Death) pojechał do Wrocka wyjaśnić sobie z Darkenem parę spraw :lol:
A co, tamten kupił od niego obraz i nie zapłacił? Holy Death też należało do wrogów polskiej sceny black i TTF.
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

28-01-2010, 23:36

a pamiętacie JUVENES?

Obrazek
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

28-01-2010, 23:49

trup pisze:mordobicie nergala przez panów z perunwit.
opowiedz coś o tym, chętnie posłucham.
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

28-01-2010, 23:55

caly czas sie tego domagam heheh
KVLT lizania CZASZKI
DeathDealer
rozkręca się

29-01-2010, 00:00

boroowa pisze: Akurat Adrian jest bliski prawdy, tylko Tobie ciężko przyjąć do wiadomości fakt, że karmiono Cie mitami.
mity to się rodzą podczas takich bezsensownych dyskusji wśród ludzi którzy z tematem nie mają nic wspólnego
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

29-01-2010, 00:02

ale tu przynajmniej 50 proc. ludzi piszących w temacie MA dużo wspólnego.
DeathDealer
rozkręca się

29-01-2010, 00:04

wątpię
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

29-01-2010, 00:09

Maleficio pisze:a pamiętacie JUVENES?
iuvenes chyba :)