Nie chodziło mi tylko o Horne,wszystko co mnie interesuje jest tam dostępne.COFFIN pisze:WHP ma niektóre pozycje Horny.
Dzięki COFFIN.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Nie chodziło mi tylko o Horne,wszystko co mnie interesuje jest tam dostępne.COFFIN pisze:WHP ma niektóre pozycje Horny.
Z zamowieniem nigdy problemu ale raz mialem z policjia o propagowanie niewlasciwej linii :)))krz63 pisze:A jak tam słynna No Colours Records? Zamierzam kupić u nich trochę faszystowskiego stuffu na handel. Uczciwy ten Stefek?
Ja wohl, przyłączam się.Maleficio pisze:No Colors jest najszybsza że wszystkich NSBM firemek. Polecam. Stuff zawsze w 3-4 dni po wpłacie czeka w domu
Banderowcy to nawet gorzej anieżeli nazisty. ;dSelf pisze:Chuj że Ukraina, nazisty to nazisty.
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95