nie wiem /nie znam
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- postuje jak opętany!
Re: nie wiem /nie znam
O dziękuję, pomyśli się, pomyśli. Myślę, że się zdecyduję, nie wiem tylko czy za tym razem, bo mam aktualnie trochę trzeciej ligi death metalu z lat 90-tych na oku, a sam wiesz, że to priorytet 

- pogodancer
- weteran forumowych bitew
właśnie leci Sex, Drinks and Metal... a nie słyszałem w ogóle Sarcofago-The Worst, warto się tym zainteresować?
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Warto. Jest to zupełnie inne granie niż na wcześniejszych wydawnictwach, że o debiucie nie wspomnę, ale nadal ma swój urok. Nawet automat perkusyjny nie przeszkadza. Utwory dłuższe, bardziej rozbudowane, tempa wolniejsze. Wydaje mi się, że to album o dość oryginalnym, nieco hipnotyzującym, klimacie.pogodancer pisze:właśnie leci Sex, Drinks and Metal... a nie słyszałem w ogóle Sarcofago-The Worst, warto się tym zainteresować?
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- pogodancer
czyli klimatem bliżej mu do Hate niż do INRI (brzmienie), choć te długie rozbudowane utwory to Rotting (kompozycje), a ten krążek uwielbiam, tak czy siak trzeba się za tym rozglądnąć.
- Husar
Hm... za te ceny co to zalega na allegro, to moim zdaniem nie warto. Mam ta plytke, no bo to Sarcofago
Po opowiesciach znajomych (pewnie nawet jej nie sluchali hehehehe) spodziewalem sie najgorszego core'owego gowna, jednak album nei jest taki zly. Ma nawet pare dobrych momentow, jednak za to co zrobili z Satanic Lust powinno sie ich rozjebac w pizdu
heheh. Generalnie jak dla mnie mocne 5/10

Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Gore_Obsessed
"The worst", "The necrophiliac" i "Purification process" to bardzo dobre utwory. Na pewno nie jest to jakaś nadzwyczajna rzecz, ale ja nie żałuję, że mam to na półce.
Black Funeral - kilkanaście lat temu słyszałem 'Vampyr - Throne Of The Beast', a potem 'Empire Of Blood' z jakiejs 127 razy przegrywanej taśmy, ale nie było to nic specjalnego (albo wtedy tak mi się wydawało). Ostatnimi czasy zauważyłem jednak, że ten projekt cieszy się względną popularnością (co samo w sobie nic nie znaczy, bo Nargaroth też się cieszy). Mam więc pytanie - warto to poznawać czy to zwykła sraka?
- Adrian696
ta ostatnia to od biedy - ale i tak twierdze ze szkoda czasu.... choc wszystkich nie znam, wiec nie pluć ze kult/srult 

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- KreatoR
warto zakupić coś chłopaków z Horrorscope, a ściślej "Pictures Of Pain" albo "The Crushing Design" ?
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- Gore_Obsessed
Mam wszystkie albumy HORRORSCOPE i jeśli lubisz Thrash w stylu późniejszego OVERKILL, TESTAMENT czy środkowego okresu EXODUS to trudno mi sobie wyobrazić, żeby się nie spodobało.
- grot
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- Adrian696
sie zgadzam sie - Morph zapisz sie na wyrównawcze z ThrashuGore_Obsessed pisze:Mam wszystkie albumy HORRORSCOPE i jeśli lubisz Thrash w stylu późniejszego OVERKILL, TESTAMENT czy środkowego okresu EXODUS to trudno mi sobie wyobrazić, żeby się nie spodobało.

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
- rozkręca się
jak najbardziej warto, ze wskazaniem na the crushing. potem wydali jeszcze Evoking Demons też zajebista, z świetnie wykonanym kowerem MF-evil.....gorąco polecam.KreatoR pisze:warto zakupić coś chłopaków z Horrorscope, a ściślej "Pictures Of Pain" albo "The Crushing Design" ?
- H-K44
Również polecam Horrorscope. "The Crushing Design" swego czasu sporo słuchałem. Zresztą mam chyba jeszcze ze 3 sztuki tej płyty.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- KreatoR
a nie chcesz odsprzedać jednej? ponoć jak za 5 zyli to warto 

- pogodancer
ostatnio odświeżam sobie starego poczciwego Cathedral'a i doszedłem do wniosku, że brakuje mi, ba, nawet nie słyszałem ani minuty z The VII-th Coming i Garden Of Unearthly Delights, warto ustrzelić?
-
- rozkręca się
w omnio.pl widze są , tanio jak barszcz evoking-17zlKreatoR pisze:a nie chcesz odsprzedać jednej? ponoć jak za 5 zyli to warto
picture -15zl
crushing-14zl
- H-K44
OK. Tylko najpierw muszę poszukać tych płytek.KreatoR pisze:a nie chcesz odsprzedać jednej? ponoć jak za 5 zyli to warto

I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
ta druga to, moim skromnym zdaniem, najlepszy Cathedral.pogodancer pisze:ostatnio odświeżam sobie starego poczciwego Cathedral'a i doszedłem do wniosku, że brakuje mi, ba, nawet nie słyszałem ani minuty z The VII-th Coming i Garden Of Unearthly Delights, warto ustrzelić?