najszybsi perkusiści świata
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- DST
- rasowy masterfulowicz
Re: najszybsi perkusiści świata
Kreatywność i wszechstronność (vide Once Was Not) to jego największe atuty, ale na pewno nie jest nawet w czołówce najszybszych bębniarzy. To tak nawiązując do tematu, bo szybkość dawno przestała być dla mnie najważniejszym czynnikiem.
- DST
- rasowy masterfulowicz
Re:
W blaście już przy początku pogubił mnóstwo uderzeń i ewidentnie nie nadąża. Poza tym pominął bardzo patentów. Co najmniej przeciętnie. Zobacz tego:Heretyk pisze: ... re=related dobry jest chłopak
[youtube][/youtube]
Ten utwór naprawdę nie jest łatwy do zagrania.
[youtube][/youtube]
Ten drugi zasługuje na uwagę, bo gra bardzo mocno (bez 'głaskania' naciągów), co zdradza w przypadku tego typu muzyki duży warsztat i jeszcze stopy zagrał w refrenie o wiele szybciej niż w oryginale (16tki zamiast triol).
-
- mistrz forumowej ceremonii
zajebiście, zwłaszcza ten Marduk
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
no ten łebek grający Marduk bdb
Perkusista młóci ładnie, ale k... jaki ten numer jest słaby.
-
no bo ten ostatni marduk to taki trochę wypadek przy pracy. aczkolwiek parę numerów urywa łeb, tak czy inaczej
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
waśnie nie, zajebisty album popełnili w całości!Heretyk pisze:no bo ten ostatni marduk to taki trochę wypadek przy pracy. aczkolwiek parę numerów urywa łeb, tak czy inaczej
-
zajebisty to jest Plague Angel. wojna totalna. później już do tego poziomu nie doskoczyli
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Fredrik Widigs jeszcze niedawno nagrywał drum cover Marduka, a teraz jest u nich nowym perkusistą.
- dr Kill
- postuje jak opętany!
Tutaj jest cover z klasą:
[youtube][/youtube]
Koleś poziom mistrzowski. Dla mnie takie filmiki, których akurat jest mało, pokazują też jednoznacznie na jakim poziomie jest Flo. Bo, mimo wszystko, ten gość odgrywa jego partie.
[youtube][/youtube]
Koleś poziom mistrzowski. Dla mnie takie filmiki, których akurat jest mało, pokazują też jednoznacznie na jakim poziomie jest Flo. Bo, mimo wszystko, ten gość odgrywa jego partie.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Nie ujmując niczego Mounierowi, który jest sprawnym napierdalaczem, ani jego naśladowcy (kowerantowi?) to śmieszny jest zestaw złożony z pięćdziesiąciu talerzy i stu tomów, niezależnie kto na nim gra.
[youtube][/youtube]
Wiem, że to coś z zupełnie innej beczki, ale jak się ma kompleksy, to się je maskuje imponującym sprzętem.
[youtube][/youtube]
Wiem, że to coś z zupełnie innej beczki, ale jak się ma kompleksy, to się je maskuje imponującym sprzętem.
Kerosene keeps me warm.
- Deviant
- w mackach Zła
A u mnię take cudaki wystąpio jesienio:
http://www.drumfest.pl/index.php?option ... &Itemid=95" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.drumfest.pl/index.php?option ... &Itemid=95" onclick="window.open(this.href);return false;
- dr Kill
- postuje jak opętany!
To zupełnie inna filozofia, inne podejście do sprawy gry. Buddy jest niekwestionowanym mistrzem i tyle, ale tak jak mówię, to zupełnie co innego. Zwróć uwagę, że przytoczony przeze mnie gość potrafi grać ciekawe rzeczy na mniejszym zestawie. Nic mu to nie umniejsza, że gra na takim potworze. Znajdzie się kilku bardzo dobrych perkusistów klasy światowej np, Gavin Harrison, Terry Bozio, Mike Mangini którzy grają na większych zestawach, a ich umiejętności są dla wielu mokrym snem.83koper83 pisze:Nie ujmując niczego Mounierowi, który jest sprawnym napierdalaczem, ani jego naśladowcy (kowerantowi?) to śmieszny jest zestaw złożony z pięćdziesiąciu talerzy i stu tomów, niezależnie kto na nim gra.
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Bo to taki trochę zestaw protetyczny - jakby pacjent nie machał łapami, zawsze w coś tam trafi. A Buddy mistrzunio, co za tajming!83koper83 pisze: śmieszny jest zestaw złożony z pięćdziesiąciu talerzy i stu tomów, niezależnie kto na nim gra.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Harlequin
http://www.youtube.com/watch?v=BA5D-WEcNGA
A tutaj filmik wspołczesnej gwiazdy pałkerskiego światka. Wtedy jako 12-latek...
A tutaj filmik wspołczesnej gwiazdy pałkerskiego światka. Wtedy jako 12-latek...
-
- weteran forumowych bitew
[youtube][/youtube]
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- megawat
- weteran forumowych bitew
Nic dodać nic ująć.83koper83 pisze:[youtube][/youtube]
W 95% samych onanistów tutaj wrzucacie chłopcy.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
No tak, wszystko prawda, wcale nie szukam zwady. Tak to już jest po prostu, że niektóre rzeczy nawet jeśli się wzajemnie nie wykluczają, to stawiają siebie nawzajem w podejrzanym świetle. Mounier napierdala blasty z nadgarstka z równą łatwością, jak co poniektórzy robią wiadomo co.dr Kill pisze:To zupełnie inna filozofia, inne podejście do sprawy gry. Buddy jest niekwestionowanym mistrzem i tyle, ale tak jak mówię, to zupełnie co innego. Zwróć uwagę, że przytoczony przeze mnie gość potrafi grać ciekawe rzeczy na mniejszym zestawie. Nic mu to nie umniejsza, że gra na takim potworze. Znajdzie się kilku bardzo dobrych perkusistów klasy światowej np, Gavin Harrison, Terry Bozio, Mike Mangini którzy grają na większych zestawach, a ich umiejętności są dla wielu mokrym snem.83koper83 pisze:Nie ujmując niczego Mounierowi, który jest sprawnym napierdalaczem, ani jego naśladowcy (kowerantowi?) to śmieszny jest zestaw złożony z pięćdziesiąciu talerzy i stu tomów, niezależnie kto na nim gra.
Kerosene keeps me warm.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie chce mi się wertować całego wątku, jak i szukać jakichś karkołomnych popisów tego pana, ale myślę że w wątku w którym mowa o perkusistach i to nie tylko tych najszybszych, nie można nie wspomnieć o Gene Hoglanie.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Jeżeli szybki jest ten
[youtube][/youtube]
to jak bardzo szybki jest ten?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
to jak bardzo szybki jest ten?
[youtube][/youtube]