A to zmienia postać rzeczy:)Maleficio pisze:Wy sie smiejecie ale mam znajoma, co ma 18 lat i jest wielka fanka Acid Drinkers i cala jej grupa rowiesnikow z liceum tez. Wsrod nastolatkow AD jest kapela wrecz kultowa
Najlepsza płyta w historii polskiego metalu
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- olo1972
- postuje jak opętany!
Re: Najlepsza płyta w historii polskiego metalu
-
- mistrz forumowej ceremonii
no stary vader też jest gorszy... i kat... i azarath nawet. chuja tam, sądzę że nawet wiele przereklamowanych zagranicznych zespołów nie dorasta Acidom do pięt, na przykład Slayer...albo jakiś kurwa inny KreatorZenek pisze:Najśmieszniejsze jest nie to, że AD słucha młodzież z przystanku W ani 18-o latki z liceum, najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że wynoszone na piedestał te polskie zespoliki pokroju Kriegsmachine, Mgła, Furia itp. są o wiele gorsze niż muzyka AD ;D
- Zenek
- weteran forumowych bitew
-
- Zenek
słaby sarkazm masz ziomuś, cieszę się, że się zgadzasz ;]

-
- ultravox
- zahartowany metalizator
Przesadzasz. Dla mnie zaś najśmieszniejsze jest to, że AD ma w dyskografii przynajmniej dwie lepsze płyty niż wynoszony pod niebiosa "Infernal Connection".Zenek pisze:Najśmieszniejsze jest nie to, że AD słucha młodzież z przystanku W ani 18-o latki z liceum, najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że wynoszone na piedestał te polskie zespoliki pokroju Kriegsmachine, Mgła, Furia itp. są o wiele gorsze niż muzyka AD ;D
- Zenek
Z tym to się zgadzam.ultravox pisze: Dla mnie zaś najśmieszniejsze jest to, że AD ma w dyskografii przynajmniej dwie lepsze płyty niż wynoszony pod niebiosa "Infernal Connection".

-
Mnie tam nic nie śmieszy. Tragedia.
- Adrian696
nie zna życia ten co sie nie napierdolił tanimi napojami i nie krzyczał podczas zadymki z lokalnymi żulerami BARMY ARMY - ech te leta 90 przedblackmetalowe ;)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Lykantrop
Wg mnie tylko jedną - "Strip tease". Po latach "Are you a rebel?" i "Dirty..." jakoś już męczą bułę i ciężko przez nie przebrnąć. Chociaż znam je na pamięć... Dużo chętniej wracam do "High Proof Cosmic Milk" - mimo, że słabsza od poprzedniczki to jednak też ma sporo mocnych momentów.ultravox pisze:Przesadzasz. Dla mnie zaś najśmieszniejsze jest to, że AD ma w dyskografii przynajmniej dwie lepsze płyty niż wynoszony pod niebiosa "Infernal Connection".Zenek pisze:Najśmieszniejsze jest nie to, że AD słucha młodzież z przystanku W ani 18-o latki z liceum, najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że wynoszone na piedestał te polskie zespoliki pokroju Kriegsmachine, Mgła, Furia itp. są o wiele gorsze niż muzyka AD ;D
A to, że AD w pierwszych siedmiu latach swojego istnienia kasuje całą taką Furię to akurat żadne novum. Właściwie to skasować Furię żaden wyczyn, no ale może tylko ja jestem głuchy :D
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
AD ma jeszcze jednego asa w rękawie - Vile Vicious Vision. Jakież to jest rockowe i niewymęczone! Jak się zajebiście tego słucha po latach! A już za Pizza Drivera powinni chłopaki dostać dotacje od Minsterstwa Kultury - przecież to jest cholerny hymn :)
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
Ja się nie śmieje. Będąc w Jarocinie widziałem na własne oczy poruszenie jakie wywołał początek koncertu Acid Drinkers. To można było porównać tylko z koncertem gwiazdy tej edycji: New Model Army. Nigdy nie lubiłem AD, natomiast zawsze rozumiałem to, że mają własną, notabene bardzo liczną publikę. Ankieta? Jest tak samo miarodajna jak oceny płyt. Nie należy przykładać do tego żadnej wagi.Maleficio pisze:Wy sie smiejecie ale mam znajoma, co ma 18 lat i jest wielka fanka Acid Drinkers i cala jej grupa rowiesnikow z liceum tez. Wsrod nastolatkow AD jest kapela wrecz kultowa
- Lykantrop
Pamiętam jak w latach 90tych wszyscy z najbliższego grona "prawdzifków" przepisowo jebali Acid Drinkers, ale jak w sąsiedztwie zbliżał się ich koncert to jakoś nagle większość z nich popierdalała w podskokach do DKu. :-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- vicek
ad to dobra kapela , chłopaki lubią dużo wypić ,fajnie grają , nie lubię tylko high proof cosmic milk
-
No oczywiście, że dobra, ale niektórzy przypisują jej znamiona geniuszu;)
- PrzemoC
- postuje jak opętany!
Za gówniarza nawet lubiłem AD, ale znudziło mi się. W sumie to dobrze, że są popularni wśród łebków, bo to chyba nadal dosyć rasowe granie, a nie nu-metalowce pokurwione jakieś.
- ultravox
Jak ta Furia nie daje tu ludziom spokoju. ;) Czy w nocy dobrze śpicie?Lykantrop pisze:A to, że AD w pierwszych siedmiu latach swojego istnienia kasuje całą taką Furię to akurat żadne novum. Właściwie to skasować Furię żaden wyczyn, no ale może tylko ja jestem głuchy :D
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
I co w związku z tym?? Kogo to obchodzi że dzieciaki tez słuchają AD? To z tego powodu mam ich nie słuchać i uważać za chujową kapele? Dokładni tacy sami gówniarze słuchają tez Infernal War. No może tylko tym się różnią, że odkryli rzekomą wyższość białej rasy i nie jeżdzą na woodstock. Ale taka jest prawda, że fani IW, to licealni gówniarze w ogromnej mierze.Maleficio pisze:Wy sie smiejecie ale mam znajoma, co ma 18 lat i jest wielka fanka Acid Drinkers i cala jej grupa rowiesnikow z liceum tez. Wsrod nastolatkow AD jest kapela wrecz kultowa
- Adrian696
O nasza krynico madrosci - dobrze ze wpadłes na to forum, bo bysmy zyli w totalnej niewiedzy...
ogolnie to bylem za tym, zeby cie pedałku zbanowac bo po co masz wszystkich irytowac - ale zmieniam zdanie - zostan - popastwie sie troche :)
ogolnie to bylem za tym, zeby cie pedałku zbanowac bo po co masz wszystkich irytowac - ale zmieniam zdanie - zostan - popastwie sie troche :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.