MUSICK MAGAZINE!!!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Levi
- rozkręca się
Re: MUSICK MAGAZINE!!!
Człowieku - ja nikogo nie chcę lać (dawno wyrosłem z tego, choć czasami aż mnie ręka świerzbi). Teraz ty wykarz się umiejętnością czytania ze zrozumieniem - ja napisałem, że za takie teksty jakich użyłeś w stosunku do mnie dawniej biło się w ryj... A ty dalej ciągniesz swoje, że straszę czy też grożę... Słowo "wyjaśnienie" w żadnym wypadku nie jest tożsame z biciem, a jedynie oznaczało moją dobrą wolę (bo faktycznie przeczytałem cały wątek i wcześniejsze wpisy)...
Wspominałem też, że nie jestem żadnym redaktorem.. jestem jedynie fanem metalu, który ma chęć i możliwość o tym pisać (zresztą robiłem to zawsze hobbystycznie robiąc najpierw swój zine, a potem pisując do innych). Niestety tym razem nie mogłem być na MA, więc przy stoisku to nie byłem ja... Ale nie oceniaj ludzi po wyglądzie, bo można się przejechać...
Wspominałem też, że nie jestem żadnym redaktorem.. jestem jedynie fanem metalu, który ma chęć i możliwość o tym pisać (zresztą robiłem to zawsze hobbystycznie robiąc najpierw swój zine, a potem pisując do innych). Niestety tym razem nie mogłem być na MA, więc przy stoisku to nie byłem ja... Ale nie oceniaj ludzi po wyglądzie, bo można się przejechać...
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Panu redaktorowi nie wypada robić takich błędów.Levi pisze:wykarz
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Ja pierdolę, Panowie! Ile Wy macie lat? Jak czytam na forum teksty o tym, że ktoś kogoś chce bić to mi ręce opadają na podłogę. Większego obciachu i wsi niż grożenie komuś w internecie chyba już po prostu nie ma....
A co do magazynu - drugi numer będzie w Empikach czy tylko wysyłkowo?
A co do magazynu - drugi numer będzie w Empikach czy tylko wysyłkowo?
- morbid
- rasowy masterfulowicz
Maria czego sie dziwisz takie czasy...buractwa nie brakuje :)
- Dragazes
- w mackach Zła
Nic o empikach nie pisali, ale podali kilka punktów w różnych miastach gdzie gazeta będzie do kupienia.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
-
- w mackach Zła
Kraków - Metal Shop ul. Długa 17Maria Konopnicka pisze:A co do magazynu - drugi numer będzie w Empikach czy tylko wysyłkowo?
Katowice - Sklep All ul. Mickiewicza 14
Wrocław - Sklep Rocky Runek, D.H. Feniks, IV piętro
Łódź - Sklep Boman ul. Kilińskiego 141
Lublin - Salon Muzyczny M - Music Aleja Kraśnicka 215
Poznań – Sklep Satisfaction - scar ul. Półwiejska 20
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Podoba mi się opcja kupowania magazynu muzycznego w sklepie o takim profilu - przypominają się czasy kiedy to jeździło się do muzycznego w weekend i spędzało długie godziny na wertowaniu kaset i pierwszych numerów Vox Mortiis, Morbid Noizz czy starego Metal Hammera. Także po ten numer specjalnie wybiorę się do sklepu - postanowione.
??????Levi pisze: Ale nie oceniaj ludzi po wyglądzie, bo można się przejechać...
Znowu mi coś "wkładasz w usta". Ja tego nie chcę. Najpierw bicie, potem przymuszanie do seksu. Tyle Twego szczęścia, że rówieśnika, a nie nieletniego.
Dobra. Koniec żartów, bo będziesz kolejnym obrażonym. Przeczytam magazyn to się wypowiem, albo zachowam uwagi dla siebie. Nie wiem, czy w ogóle jest sens, bym cokolwiek jeszcze pisał. Tylko niepotrzebne przepychanki z tego wychodzą.
- empir
- zahartowany metalizator
pacze i sie dziwie
- Levi
- rozkręca się
Ok, też myślę, że wystarczy... Trochę się podroczyliśmy... Czekam zatem na opinię na temat dwójki Musick (bo chyba o tym jest temat). Konstruktywną krytykę również...535 pisze:??????Levi pisze: Ale nie oceniaj ludzi po wyglądzie, bo można się przejechać...
Znowu mi coś "wkładasz w usta". Ja tego nie chcę. Najpierw bicie, potem przymuszanie do seksu. Tyle Twego szczęścia, że rówieśnika, a nie nieletniego.
Dobra. Koniec żartów, bo będziesz kolejnym obrażonym. Przeczytam magazyn to się wypowiem, albo zachowam uwagi dla siebie. Nie wiem, czy w ogóle jest sens, bym cokolwiek jeszcze pisał. Tylko niepotrzebne przepychanki z tego wychodzą.
- metalized
- weteran forumowych bitew
Konstruktywna krytyka??- A prosze- nie da się ułożyć domku z kilku nr Musicka- jakoś się rozjeżdża wszystko - proszę to zmienić i usztywnić stanowisko :D
P.J.E.C.
Super. :) Do Łodzi mam najbliżej - jutro może podjadę i sobie zakupię. :)Peebuls pisze:Kraków - Metal Shop ul. Długa 17
Katowice - Sklep All ul. Mickiewicza 14
Wrocław - Sklep Rocky Runek, D.H. Feniks, IV piętro
Łódź - Sklep Boman ul. Kilińskiego 141
Lublin - Salon Muzyczny M - Music Aleja Kraśnicka 215
Poznań – Sklep Satisfaction - scar ul. Półwiejska 20
-
Jeśli będzie w przedsprzedaży pod ladą to kupisz;-)
- H-K44
- weteran forumowych bitew
Z pewnością...Maria Konopnicka pisze:Super. :) Do Łodzi mam najbliżej - jutro może podjadę i sobie zakupię. :)
21 maja trafi do sprzedaży nr 1/2012 Musick Magazine.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
-
- mistrz forumowej ceremonii
Oj tak.[V] pisze:ja wam powiem chlopy,teskno mi za mega-sin,tego typu gazeta która pekala w szwach od wywiadów i stalo to wszystko naprawde na fajnym poziomie
- maciek z klanu
az dziw ze to padlo a siedembram nie
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
Może w redakcji mega sina było mniej zapału, albo i zapał był, lecz proza życia i natłok obowiązków zrobiły swoje?
- olo1972
- postuje jak opętany!
I właśnie to mnie nie przestaje zadziwiać....maciek z klanu pisze:az dziw ze to padlo a siedembram nie
-
ale Marcin dalej pisze okazjonalnie,ale jednak...A stara ekipa sie wykruszyla,blue,Pi (kiedys nawet tutaj pisywal)byl tez taki klient który niesamoiwcie obsmiewal niektóre zespoly,Goatloard chyba sie zwal :D
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Szczyt osiągnał przy wywiadzie z Lord belial, który musiał przeczytac dwa razy żeby się upewnić czy on tak na poważnie. :D[V] pisze:byl tez taki klient który niesamoiwcie obsmiewal niektóre zespoly,Goatloard chyba sie zwal :D
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran