Ja lubię i huj :)Pan_Kimono pisze:Chyba zartujesz, ten wokal jest tak chujowy ze strach. Dla mnie kompletnie kladzie ten albummaciek z klanu pisze:To tylko potwierdzenie mojej tezy że klimorh to jeden z najlepszych gardłowych w Polsce. Chciałbym już nowe nodtrup pisze:[youtube][/youtube]
Polski BM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Polski BM
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- weteran forumowych bitew
WaszJudasz pisze:Ja przegapiłem, czy się faktycznie Pan Sowa jeszcze tu nie chwalił, że się u niego takie kompetentne melancholijne blackmetale szykują?
" onclick="window.open(this.href);return false;
No wlasnie, jakby to jakies finy czy inne portugalczyki wydawaly to by bylo bicie piany, a tymczasem cisza?
Chociaz nie ukrywam to co mi przeszkadza to zbyt sterylna produkcja, ale za to wyczuwam lekkie wibracje Forgotten Woods (kurwa, to byl zespol....wokal nie kazdemu mogl przypasowac, ale ta sekcja i zmysl kompozycyjny + totalna regresja na ostatnim albumie.. miod)
-
- zaczyna szaleć
Bless this tongue pisze:WaszJudasz pisze:Ja przegapiłem, czy się faktycznie Pan Sowa jeszcze tu nie chwalił, że się u niego takie kompetentne melancholijne blackmetale szykują?
No wlasnie, jakby to jakies finy czy inne portugalczyki wydawaly to by bylo bicie piany, a tymczasem cisza?
Chociaz nie ukrywam to co mi przeszkadza to zbyt sterylna produkcja, ale za to wyczuwam lekkie wibracje Forgotten Woods (kurwa, to byl zespol....wokal nie kazdemu mogl przypasowac, ale ta sekcja i zmysl kompozycyjny + totalna regresja na ostatnim albumie.. miod)
Piosenka bardzo dobra. Czekam na całość.
-
- weteran forumowych bitew
No wlasnie, nadal piosenka..anzelmeforyn pisze:Bless this tongue pisze:WaszJudasz pisze:Ja przegapiłem, czy się faktycznie Pan Sowa jeszcze tu nie chwalił, że się u niego takie kompetentne melancholijne blackmetale szykują?
Piosenka bardzo dobra. Czekam na całość.
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
cisza, bo nie ma sie nad czym rozwodzic. kolejny blackopodobny produkt ,wyglaskany i wypolerowany az do mdlosci , o ktorym za 3 miesiace wszyscy zapomna.Bless this tongue pisze:WaszJudasz pisze:Ja przegapiłem, czy się faktycznie Pan Sowa jeszcze tu nie chwalił, że się u niego takie kompetentne melancholijne blackmetale szykują?
tu nie slychac pasji, odnosze wrazenie ze jest za to mnostwo kalkulacji. to chyba wlasnie odroznia nas od portugalczykow czy finow. dlatego wlasnie jakis anonimowy 17 letni obsmarkany fin, ktory rzepoli w smierdzacej obornikiem stodole moze zawstydzic swoim materialem naszych blackmetalowych wojownikow z profesjonalnym studio.
do czego mozna porownac ashes? przeciez nie do finskiej znakomitej demowki senseless genocide z tego roku, bo w moim pojmowaniu bm jest to przepasc. ashes mozna porownac np do tego
[youtube][/youtube]
z lekkim naciskiem jednak na emmeleia. takich plyt wychodza dziesiatki dziennie.
PS. emmeleia jest z kolumbii, na mapie swiatowego bm z kolumbia mozemy powalczyc o jakas 45 pozycje. niestety
niech to miejsce niebawem zniknie
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
[youtube][/youtube]
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- trup
-
- starszy świeżak
Raczej staram sie nadrabiac klasyki, ale od czasu do czasu zajrzę na polskie podwórko. Despised Cruelty - Łez Padół, fajne acz zapamietalem autumn tylko, moze dlatego ze na końcu.
- Ascetic
[youtube][/youtube]
wiadomix, że do Kłów, Gruzji, Suchoty, Zryzoty i Miernoty się nie umywa, ale niedługo, już za momencik, będzie coś od tego Pana do nabycia w Empiku.
wiadomix, że do Kłów, Gruzji, Suchoty, Zryzoty i Miernoty się nie umywa, ale niedługo, już za momencik, będzie coś od tego Pana do nabycia w Empiku.
lys på slutten av lys
- moonfire
[youtube][/youtube]
Ziomeczki z Torunia. Nie pamiętam, czy wrzucałem. Całkiem tradycyjny, zimny BM, odskocznia od tych wszystkich post- czy ironicznych cyrków.
Ziomeczki z Torunia. Nie pamiętam, czy wrzucałem. Całkiem tradycyjny, zimny BM, odskocznia od tych wszystkich post- czy ironicznych cyrków.
- pr0metheus
IG farben zrobil wersje cd splitu capricornus/aryan blood. przez chwile bylo w lss ale juz widze nie ma.
(pewnie abw wykupilo wszystkie sztuki;)

(pewnie abw wykupilo wszystkie sztuki;)

- Stoigniew
KRYPTA NICESTWA
[youtube][/youtube]
nie wiem czy gdzieś było, więc wrzucam tutaj.
dla mnie dobre, tradycyjne, bez szukania na siłę własnego stylu, zapożyczone najlepsze wzorce z północy... super ! :)
metal archives mówi że wyszło w grudniu na kasecie, limit 100 sztuk w Final Agony Rec.
jakby ktoś to zrobił na CD to bym się nie pogniewał.
[youtube][/youtube]
nie wiem czy gdzieś było, więc wrzucam tutaj.
dla mnie dobre, tradycyjne, bez szukania na siłę własnego stylu, zapożyczone najlepsze wzorce z północy... super ! :)
metal archives mówi że wyszło w grudniu na kasecie, limit 100 sztuk w Final Agony Rec.
jakby ktoś to zrobił na CD to bym się nie pogniewał.
-
- rozkręca się
THE PRIEST MUST DIE!
Fallen Temple
Fallen Temple
-
- rozkręca się
można już zamawiać
19,9zł/szt. +poczta
Both tapes before 14.04 should be available for sale.
VERMISST Emanacje prawiecznych widm
demo 2019
Oldfashioned cold black metal in the vein or early ninetiess tradition.
Tape limited to 150 copies (75 balck/75 red)
6 euro + postage
Listen: " onclick="window.open(this.href);return false;
KRYPTA NICESTWA Dziedzictwo zamarłych ciemności
demo 2019
Underworld Black Metal madness
tape limited to 66 copies (red)
6 euro + postage
19,9zł/szt. +poczta
Both tapes before 14.04 should be available for sale.
VERMISST Emanacje prawiecznych widm
demo 2019
Oldfashioned cold black metal in the vein or early ninetiess tradition.
Tape limited to 150 copies (75 balck/75 red)
6 euro + postage
KRYPTA NICESTWA Dziedzictwo zamarłych ciemności
demo 2019
Underworld Black Metal madness
tape limited to 66 copies (red)
6 euro + postage
THE PRIEST MUST DIE!
Fallen Temple
Fallen Temple
- pr0metheus
ptaszki gdzieniegdzie cwierkaja ze pojawi sie pierwszy material kohort "megiddo eve" na placku.
- pr0metheus
pr0metheus pisze:ptaszki gdzieniegdzie cwierkaja ze pojawi sie pierwszy material kohort "megiddo eve" na placku.

do nabycia
https://black-metal.shop/product_info.p ... c024486af3" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- zaczyna szaleć
[youtube][/youtube]
- Ubzdur
- w mackach Zła
No i to jest całkiem!sc.goks pisze:[youtube][/youtube]
- trup
-
- zaczyna szaleć
[youtube][/youtube]