O tak. Klasa!Nasum pisze:swoją droga zajebisty wywiad z Deceased
MUSICK MAGAZINE!!!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- H-K44
- weteran forumowych bitew
Re: MUSICK MAGAZINE!!!
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
-
- mistrz forumowej ceremonii
Ultravox - szef masterfulowej dyplomacji, :) ale racje ma. Levi, jak zakladalem temat o 7G to przez pietnascie stron byl zlew z divy, pózniej slawna bitwa o kropke z wasci Scaarphem, pózniej ktos powiedzial ze to fajne, a tamto nie, a pózniej wywiad sie wydrukowal dwa razy. :DD Ja sobie z mila checia poczytam wasz magazyn, ten nowy numer zapowiada sie obiecujaco, jesli tylko wysylacie za granice jakis paypal czy cos to ja prosze o kontakte. ;Dultravox pisze:Wybacz, ale niepotrzebnie się spinasz. Reklamując magazyn na forum musisz liczyć się z tym, że komentarze będą różne i nie zawsze sensowne i kulturalne. Kolega 535 akurat całkiem sensownie tutaj pisał, radzę przeczytać jeszcze raz na spokojnie, zanim padną kolejne wirtualne ciosy. Nikt z nas nie ma obowiązku by "samemu robić coś konkretnego", za to każdy ma prawo wypowiadać tutaj swoje zdanie (głupie czy mądre), od tego jest forum.Levi pisze:Luzu ci u mnie dostatek, a ci którzy mnie znają doskonale o tym wiedzą... I doskonale rozumiem, że na tym forum jest całe mnóstwo wyluzowanych kolesi oraz to, że kpina i ironia sączą się z ekranów monitorów... Wkurwia mnie tylko straszne marudzenie, narzekanie i przypierdalanie się na siłę do rzeczy, które tak naprawdę jeszcze się nie ukazały i nie można ocenić ich pod kątem czysto merytorycznym. A tutaj cena również powinna być uzależniona od zawartości, w tym wypadku Musick Mag. Ale zwykle lepiej jest siedzieć przed kompem i narzekać, zamiast samemu zrobić coś konkretnego... co do mojego wieku, to wiedz, że mam 39 lat, więc nie jedno widziałem i wybacz, ale nie mam czasu ani ochoty bawić się w dyskusje i przepychanki z anonimowymi wojownikami... A za tekst o partnerze, wsadzaniu i nowej komórce to jako człowiek wychowany wg starych zasad (które niestety upadają) w realu dałbym ci w ryja...
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- maciek z klanu
Plastek nie obrazaj dałnów. :)))Plastek pisze:A bo przyjdzie taki debil nie potrafiący czytać ze zrozumieniem i pierdoli jak dałn.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- H-K44
- weteran forumowych bitew
Ale to nie była żadna bitwa. Scaarph tylko (słusznie) zwrócił uwagę na ten błąd.[V] pisze: pózniej slawna bitwa o kropke z wasci Scaarphem
A Ty wtedy wywołałeś burzę...
Ale dobra, nie wracajmy do tego, hehe.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- Dragazes
- w mackach Zła
Jak zobaczyłem, że dadzą 2 płytki to się nawet ucieszyłem, ale to pewnie dlatego, że jestem jeszcze młody, a nie stary i zgryźliwy jak inni ;]
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
-
Tak bylo. Dlatego troche rozumiem pana Levi, bo jak w cos wkladasz ogrom pracy, a ktos ci wyskakuje z jakas pierdola to jednak mozna sie zirytowac. Nawet jesli jest to w zasadzie sluszna uwaga, ha ha ha. Pozdrawiam Scaarpha z tego miejsca. :DH-K44 pisze:Ale to nie była żadna bitwa. Scaarph tylko (słusznie) zwrócił uwagę na ten błąd.[V] pisze:pózniej slawna bitwa o kropke z wasci Scaarphem
Ja wam powiem chlopy, teskno mi za Mega-Sin, tego typu gazeta która pekala w szwach od wywiadów i stalo to wszystko naprawde na fajnym poziomie. Moze Musick magazine wypelni ta luke na rynku po tym zacnym magazynie. Czego im zycze oczywiscie.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Szkoda mi czasu, żeby nawet komentować to dałniaste pierdolenie. Jesteś dałnem i sram na ciebie razem z twoimi pierdolonymi dałnami dałnie.maciek z klanu pisze:Plastek nie obrazaj dałnów. :)))Plastek pisze:A bo przyjdzie taki debil nie potrafiący czytać ze zrozumieniem i pierdoli jak dałn.
- Mol
- zahartowany metalizator
Nie zapomnij, ze to pierwsze wydania i koniecznie spisz matrix!Dragazes pisze:Jak zobaczyłem, że dadzą 2 płytki to się nawet ucieszyłem, ale to pewnie dlatego, że jestem jeszcze młody, a nie stary i zgryźliwy jak inni ;]
-
???H-K44 pisze:Ale to nie była żadna bitwa. Scaarph tylko (słusznie) zwrócił uwagę na ten błąd.[V] pisze: pózniej slawna bitwa o kropke z wasci Scaarphem
Jakies stenogramy? Czorne skrzynki?
-
Ruskie przyjechali w nocy i wszystko wzięli.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Chyba nie tylko Tobie tęskno za Mega-sin, to była naprawdę wartościowa gazeta, dlatego też ucieszyłem się gdy zobaczyłem w stopce redakcyjnej Herr Hilla, albo jak kto woli Morbid Marcina. Mam nadzieję, że będą się rozwijać w dobrym kierunku - wspomniany przeze mnie artykuł "Śmierć wśród palm" jest doskonałym przykładem, że stare rozwiązania są dobre, i warto byłoby je kontynuować. W Mega sinie mieliśmy 7 wspomnień, mam nadzieję, że i tutaj będzie to cykl artykułów, a nie tylko jeden przypadek.[V] pisze:Ja wam powiem chlopy, teskno mi za Mega-Sin, tego typu gazeta która pekala w szwach od wywiadów i stalo to wszystko naprawde na fajnym poziomie. Moze Musick magazine wypelni ta luke na rynku po tym zacnym magazynie. Czego im zycze oczywiscie.
- ultravox
- zahartowany metalizator
Mega Sin był spoko. Mnie się marzy taka gazetka, gdzie oprócz metalowej ekstremy pojawiałyby się też rzeczy z trochę innej bajki. W końcu jest już dość ortodoksyjny 7 Gates, więc dla równowagi przydałby się jeden nieco bardziej "otwarty" na inne klimaty magazyn. Dlatego duży plus dla Musick za pomysł wywiadu z Rollinsem, ciekaw jestem jak to wyszło.
-
- rasowy masterfulowicz
Dokładnie zapowiedź wywiadu z Rollinsem daje nadzieję, że w dobrym kierunku będą poszerzać horyzont. Dyskusje o muzyce NIEmetalowej bardzo potrzebne dla takiego pisma :)
- maciek z klanu
Jestes niemiłym kolegom. :((((Blackult pisze:Szkoda mi czasu, żeby nawet komentować to dałniaste pierdolenie. Jesteś dałnem i sram na ciebie razem z twoimi pierdolonymi dałnami dałnie.maciek z klanu pisze:Plastek nie obrazaj dałnów. :)))Plastek pisze:A bo przyjdzie taki debil nie potrafiący czytać ze zrozumieniem i pierdoli jak dałn.
- aginsiak
- w mackach Zła
Re: MUSICA K MAGAZINE!!!
A propos składanki thrashowej,to jest to całkiem fajna plytka.
- hcpig
Dlatego najlepszy był Bad T.ultravox pisze:Mega Sin był spoko. Mnie się marzy taka gazetka, gdzie oprócz metalowej ekstremy pojawiałyby się też rzeczy z trochę innej bajki.
Yare Yare Daze
-
- zaczyna szaleć
Nieodżałowany Bad Taste...
- maciek z klanu
ojj tak piekna sprawa :)) choc wolfpack jeszcz elepszy :P
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Morbid Noizz też ciepło wspominam.
Czyli jednak chcesz mnie lać. Nie wiem co mam teraz zrobić, może umrzeć, może wyjechać? Jesteś ze cztery "zdrowaśki" starszy ode mnie, więc nie opowiadaj mi o dawnych czasach, to raz. Druga sprawa. Bierzesz się za redagowanie magazynu, a masz problemy ze zrozumieniem tego co jest napisane. Gdzież tak dopiekłem Panu Redaktorowi, że straszy pobiciem? Rozejrzyj się, może coś Ci się pomyliło? W przeciwieństwie do innych, złego słowa nie napisałem o Twym magazynie, a przypierdalasz się jakbym Ci cały nakład spalił.Levi pisze:535 - ja nikogo nie straszę... napisałem tylko jak w dawnych czasach wyjaśniało sie tego typu kwestie... mam nadzieje, że uda nam sie kiedyś spotkać i osobiscie wyjaśnic sobie te niejasności... tylko prosze cie nie porównuj mnie do żadnych buraków i przekrętów... dzięki...
Co do niejasności i Twoich (jednak) gróźb, to proszę Cię uprzejmie. Jeżeli to Ty stałeś na MA przy stoliku ze swoimi świerszczykami, a ochrona Tobie zwracała uwagę na picie browaru przyniesionego z zewnątrz, to myślę, że spotkanie może być dużo łatwiejsze.