Mam na LP "Evilness...". Słuchałem raz, może dwa...Sybir pisze:Chodzi mi zatem o meksykański :E
nie wiem /nie znam
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
Fidelio666
- zaczyna szaleć
Re: nie wiem /nie znam
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Sprawdź sobie ostatnią płytę. Jest naprawdę dobra i dość świeża jak na takich starych zgredów.Sybir pisze:Chodzi mi zatem o meksykański :E
all the monsters will break your heart
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Francuski bardzo fajny, meksykański można spokojnie zaorać :)Sybir pisze:Shub Niggurath - warto się poznać z tą kammandą?
The madness and the damage done.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Odp: nie wiem /nie znam
Potrzebuję więcej głosów - Lykantrop, kaj jezdeś? :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Lykantrop
Oczywiście, że warto. Tak "Kinglike Celebration...", jak i ostatnią, którą uważam za jedną z lepszych death metalowych płyt z 2011 r. Obowiązkowo (albo nawet w pierwszej kolejności) zalecam lekturę dwóch pierwszych EPek, z naciskiem na "Blasphemies of the Nether World" która po prostu jest jednym z najlepiej ukręconych salami z Meksyku rodem. American Line Rec. wydało to parę latek temu na kompilacji i wala się to za śmiszne grosze czasami na discogs. Warto brać, słuchać żeby mieć rozeznanie i świadomość, że Meksykanie to naprawdę waleczna nacja i dupy nie dają, mimo niesprzyjających warunków gospodarczo - obyczajowych. Napierdol pierwszej ligi, nie słuchać kryptometalowców co ronię łzę przy Alcest, Shub Niggurath to miszcze!Sybir pisze:Potrzebuję więcej głosów - Lykantrop, kaj jezdeś? :D
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Sybir
Czyli prof. Pawłowiczowi by się spodobało? :D
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
byrgh
- zahartowany metalizator
to kobieta ;)
- Lykantrop
Nie wiem jak fani (fanki?) Masaświzd odbierają SN, ale to wymaga zasięgnięcia opinii, bo jeśli tak to muszę szybko sprostować powyższe słowa i zgasić swój entuzjazm do Meksykańców.Sybir pisze:Czyli prof. Pawłowiczowi by się spodobało? :D
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Sybir
Lykantrop, parę postów wyżej masz dwa wpisy ;)))
The Ravenous - zaczynać chronologicznie, czy też dwójka lepsza od debiutu?
-
Hollowman
- w mackach Zła
Debiut doskonały, dwójki nie słyszałem ale słyszałem, że właśnie słabsza. Debiut koniecznie sprawdź :)Sybir pisze:Lykantrop, parę postów wyżej masz dwa wpisy ;)))
A co do Shub Niggurath to mam dwie rzeczy:
- to jest całkiem fajne granie pod Morbidów, często nie słucham ale to przyzwoite granie.
- a tego nie mogę słuchać ze względu na zjebane brzmienie garów.- Zenek
- weteran forumowych bitew
Castor pisze:RUSH
Warto?? Jeśli tak, to od czego zacząć?
lecisz kolejno 2112, Permanent Waves i Counterparts ;) potem można sobie popływać w reszcie

- Bonecrusher
- zahartowany metalizator
- Lykantrop
W Thrash'em'all pisali, że tak.
-
SCREAMBLOODYGORE
Kupuj w ciemno wszystko!Sybir pisze: The Ravenous - zaczynać chronologicznie, czy też dwójka lepsza od debiutu?
GNIJ!!!
- aginsiak
- w mackach Zła
Zacznij od tej wydanej w zeszłym roku,żeby Cię Geddy nie odstraszył. Poważnie piszę,to świetna płyta. Jeśli Ci sie spodoba ,to śmiało wysłuchasz wcześniejsze płyty.Nawet Roll The Bones ma wspaniałe momenty.Castor pisze:RUSH
- Headcrab
- Kontakt:
Jak już nie masz czego słuchać, to można się zainteresować. Szału nie ma, tragedii też nie, taki tam niewiele wnoszący przeciętniak.Bonecrusher pisze:Deivos - warto się zainteresować?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Castor
Dzięki. Kupiłem ostatnio niemal całą dyskografię na kasetach, jakieś 13 sztukasów :DZenek pisze:Castor pisze:RUSH
lecisz kolejno 2112, Permanent Waves i Counterparts ;) potem można sobie popływać w reszcie
Przesłuchałem te dwie pierwsze, które mi poleciłeś i powiem szczerze, że jestem mile zaskoczony. Chyba się polubimy ;) Niezwykle bogata muzyka. Mocno wciąga.
Jeśli spotkasz gdzieś debiut za 14,99 to bierz w ciemno, nie pożałujesz ;) Debiut - dobry, dwójka nieco słabsza, ale ogólnie daję radę, trójki nie słyszałem.Bonecrusher pisze:Deivos - warto się zainteresować?
MAYHEM, MAYHEM über alles!!!
- Self
- rasowy masterfulowicz
Debiut kupiłem od zespołu za bodaj 6 ziko + dwójkę, może nadal sprzedają go poniżej pasa. Tak czy siak Emanations to jeden z ciekawszych debiutów deafmetalowych made en Polsze, ale dwójka podoba mi się sporo bardziej - na tle debiutu jest dużo bardziej brutalna i agresywna, nakurw i do przodu. Trójki
Castor pisze:nie słyszałem.
- Castor
Słuchając dziś 2112 miałem wrażenie, że Geddy to kobieta. Trochę mnie to dziwiło, bo na żadnym zdjęciu zespołu kobiet nie widziałem. Postanowiłem jednak tego nie roztrząsać i skupić się na muzyce :)aginsiak pisze:Zacznij od tej wydanej w zeszłym roku,żeby Cię Geddy nie odstraszył. Poważnie piszę,to świetna płyta. Jeśli Ci sie spodoba ,to śmiało wysłuchasz wcześniejsze płyty.Nawet Roll The Bones ma wspaniałe momenty.Castor pisze:RUSH
MAYHEM, MAYHEM über alles!!!
-
est
Jakie osioły :)Self pisze:TrójkiCastor pisze:nie słyszałem.