to znajdziesz.
flyers dwustronny, drukowany, z czasów gdy Filip z Agonii, prowadził distro, jeszcze bez własnych wydawnictw.
Na str B : ) flyersa Soulseller Rec. Na stronie C, nie napiszę kto wystąpił.... :: ))

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
o ! , pacz helpme, dzisiaj flyersa wyłapałem w makulaturze. Jaka to była ślimacza komunikacja...sentymentalnie kvltowo
Idealne znalezisko pod dzisiejszy wątekSODOMOUSE pisze: ↑15-11-2020, 19:05o ! , pacz helpme, dzisiaj flyersa wyłapałem w makulaturze. Jaka to była ślimacza komunikacja...sentymentalnie kvltowo
to traktuję, jednak obiektywnie, cierpliwość trzeba było mieć. Kilogramami się przewalało w listach te papiery,
no ale skąd człowiek, miałby niby wiedzieć o tym, że wtem/natenczas taka kolumbijska wytwórnia, wydaje w 1992
japoński Transgressor? Nawet Them All, który dość ciekawe info zapodawał, to nie wszystko tam było. Jak po 2-3
miesiącach przyszła odpowiedź, z takiej Kolumbii, to był duuuży sukces....
![]()
Masa historii, masa informacji, z pewnością inspirująca. A intrygująco wygląda ten flyer "Agathocles are back with a new 6 songs 7"Ep" - to chyba było 300 epek temuSODOMOUSE pisze: ↑15-11-2020, 19:55tak widocznie musiało być. Specjalnie to nie, ale skoro taka teczka dziwna mi się w łapach znalazła, to już z tych kilkuset,
każdy w łapę chwyciłem, obracałem, oglądałem z każdej strony, jakie pieczątki są na odwrocie...czułem podekscytowanie,
emocje, jakbym miał zaraz zasiadać i napisać list... Ja pierdolę, do śmierci będzie mnie to pasjonowało....
Można też przeliczać na Sabbaty, ewentualnie Nunslaughter czy Unholy Grave, ale to jednak jeszcze nie ten "wymiar"SODOMOUSE pisze: ↑15-11-2020, 20:48^ hehe, 300 Sabbatów temu.... a tutaj jakieś szczątki kontaktów z Amerykanami. Z Pyrexia miałem kontakt w 1992 tuż po
debiut demo "Liturgy Of impurity". Z listu, ostał się tylko kawałek adresu, z perkusistą Mike Andrejko. Pamiętam tą błękitną
papeterię z przebijającym szarym logo na niej. Kawałek logo widać pod adresem...
![]()
Seba, Twoje pytanie w kontekście Capriocornus'a, oczywiście uzasadnione. Wobec flyersa, którego znalzałem. Ten po LEWOŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑12-11-2020, 12:51Pytanie trochę historyczne więc spytam tutaj. Pytanie takie: kto stał za Blutreinheit? Capricornus?
nie było w Soulseller, ani w ogóle....
w brazylijskiej dywizji Drakkar jest. Mogę zmontować zamówienie. Cena śmiech 3,26 Euro sztuka. Jakby ktoś coś, to