dzięki ale ten mam ;) chodziło mi o adres zamieszkania na który wysyłałeś płyty na wymianękrz63 pisze:info@deathrune-records.com
KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Ano bzdura. Szkodliwość społeczna czynu to zagadnienie z karnego. Inna sprawa, że Deathsrune to zagranica, więc dochodzenie swojego jest z lekka bardziej kłopotliwe. Jeśli płaciłeś przez paypal to mały problem, ale jeśli w inny sposób - no to jeśli monity, uprzejme i mniej uprzejme prośby nie poskutkują to musisz dokonać samosądu :-) Wygraj z 30 aukcji kolesia na ebayu i powiedz, że jeśli kasa i towar nie dojdzie to wpierdalasz negatywy. Najlepiej zrób to z 5 różnych kont :-)
Zajrzyj tu - http://www.econsumer.gov
Zajrzyj tu - http://www.econsumer.gov
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- maciek z klanu
chwale Lykantropa - jak zwykle bardzo profesjonalna wspolpraca
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Poczekaj jeszcze trochę to może Ci będę mógł Ci pomóc. Nie bacząc na Wasze opinie zakupiłem coś od tego pajaca na ebayu i pajac podobno to wysłał. Kontakt był w miarę spoko. Odpisywał na każdy list szybciutko.Silent_Sea pisze:dzięki ale ten mam ;) chodziło mi o adres zamieszkania na który wysyłałeś płyty na wymianękrz63 pisze:info@deathrune-records.com
all the monsters will break your heart
-
A jak u nic z kosztem wysylki interesuje mnie kilka winylimetalized pisze:Ironiczne Ćpunheady po raz kolejny doskonale- poniedziałek i to nie rano kasa popłynęła a w środę czyli dzis płyty u mnie. Brawo Iron Bonehead !!!!!
- boroowa
zakładka "Preise und Versandkosten / Shipping & Handling" - tam jest wszystko
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- metalized
Dałem 9 euro za poczte , wiec raczej przyjaźnie.aniola pisze:A jak u nic z kosztem wysylki interesuje mnie kilka winylimetalized pisze:Ironiczne Ćpunheady po raz kolejny doskonale- poniedziałek i to nie rano kasa popłynęła a w środę czyli dzis płyty u mnie. Brawo Iron Bonehead !!!!!
P.J.E.C.
- Clochard
Kaevum 2tyg już idzie :-(((!
- Lykantrop
Co Ty tak przeżywasz? Nigdy nie robiłeś zakupów za granicą czy ki chuj? :-)
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Clochard
Sorry, zazwyczaj 4-5 dni max. ;) A jak mnie szpili to kurierzykiem max 3.
- maciek z klanu
z zagranicy tyle ? :P
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Lykantrop
Jak 1st class shipping sobie opłacisz to tak.
-
kurwa a ja z zoologicznego czekam tydzien na jedzenie dla kota i kot zyje:)))
- Lykantrop
Nie wiem co ta młodzież teraz taka niecierpliwa. Kiedyś to się parę lat czekało na mieszkanie, telefon czy pralkę. W latach 90 takie zamówienie w Black Mark czy Osmose to też średnio 3 tygodnie i więcej czekania. Nie było to tamto, ekspresowych przelewów i innych udogodnień, tylko się popierdalało z druczkami do Western Union. Że nie wspomnę o ginących paczkach, co wtedy było wręcz plagą, a teraz jest niezwykle sporadycznym wypadkiem przy pracy.
A zamówienia z Black Mark to nawet i pół roku czekania. Ale za to jaka euforia towarzyszyła przy rozpakowywaniu takiej paki...
A zamówienia z Black Mark to nawet i pół roku czekania. Ale za to jaka euforia towarzyszyła przy rozpakowywaniu takiej paki...
-
A curde jaka radocha byla jak cos doszlo.Rozerwane paczki standard
- Mol
- zahartowany metalizator
W jakim distro zamawiales? :Daniola pisze:kurwa a ja z zoologicznego czekam tydzien na jedzenie dla kota i kot zyje:)))
- Clochard
Młody to i niecierpliwy ;-)Lykantrop pisze:Nie wiem co ta młodzież teraz taka niecierpliwa. Kiedyś to się parę lat czekało na mieszkanie, telefon czy pralkę. W latach 90 takie zamówienie w Black Mark czy Osmose to też średnio 3 tygodnie i więcej czekania. Nie było to tamto, ekspresowych przelewów i innych udogodnień, tylko się popierdalało z druczkami do Western Union. Że nie wspomnę o ginących paczkach, co wtedy było wręcz plagą, a teraz jest niezwykle sporadycznym wypadkiem przy pracy.
-
Nie wiem, czy tylko młodzież. Sam się już raczej do niej nie zaliczam, a też lubię kiedy mi paczka przychodzi po 3-4 dniach, a nie np. 2 tygodniach. Szczególnie irytująca jest sytuacja, kiedy na stronie danej firmy wisi informacja "wysyłamy w ciągu 24h", a później się okazuje, że paka poszła po tygodniu od zamówienia. Tu chodzi o zwykły profesjonalizm i podejście do klienta. Później się człowiek zaczyna martwić, czy przesyłka gdzieś nie zaginęła itd., bo wiadomo jak jest z kochaną pocztą czasami. Szkoda nerwów, a chuj mnie obchodzi jak było kiedyś. ;) Ostatecznie kiedyś prądu nie mieli i też żyli, ale to nie znaczy, że będę siedział wieczorami przy świeczkach w XXI w. ;)Lykantrop pisze:Nie wiem co ta młodzież teraz taka niecierpliwa. Kiedyś to się parę lat czekało na mieszkanie, telefon czy pralkę. W latach 90 takie zamówienie w Black Mark czy Osmose to też średnio 3 tygodnie i więcej czekania. Nie było to tamto, ekspresowych przelewów i innych udogodnień, tylko się popierdalało z druczkami do Western Union. Że nie wspomnę o ginących paczkach, co wtedy było wręcz plagą, a teraz jest niezwykle sporadycznym wypadkiem przy pracy.
- metalized
Rozliczne eksperymenta mające na celu odzwyczajanie kota od jedzenia sie przeważnie udawały - kot do końca zycia juz nic nie jadł. :D.aniola pisze:kurwa a ja z zoologicznego czekam tydzien na jedzenie dla kota i kot zyje:)))
A czekanie - wkurwia mnie niemiłosiernie, ale nie pogonie w końcu raczej. Fakt, teraz wszystko szybciej sie kręci. Pejpale sporo ułatwiły i przyspieszyły - dobrze ukryty w liście pieniądz wysyłany do np Nowej Żryjlandii a ta sama kwota paypalem to raczej dwa różne gatunki literackie haha. Troche sie czekało na głupia pake z drugiego końca kraju a cóz dopiero zzagramanicy. Ale nadal czekac nie lubie i jak w końcu dorwę taki wyczekiwany karton to mokrości kroczowe i łapkodrżenia wystepuja z emocji hahaha
P.J.E.C.
Agonio, to twoja chiwla prawdy. Dawaj mój REVENGE fap fap fap