Pacjent pisze:
Na nowe płyty jakiego zespołu czekasz z mokrymi majtami?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: Na nowe płyty jakiego zespołu czekasz z mokrymi majtami?
A to świetna wiadomość! Chętnie posłucham.harvestman pisze:Z mokrymi majtami to na nowy POP 1280, premiera na początku sierpnia.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
W sumie może zbytnio wilgotne gacie nie są, ale czekam na nowy

Dodatkowo ciekawi mnie nowy Broken Hope.

Dodatkowo ciekawi mnie nowy Broken Hope.
support music, not rumors
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
"Omen of Disease" powinien wyjść w październiku.Rattlehead pisze:Dodatkowo ciekawi mnie nowy Broken Hope.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- mistrz forumowej ceremonii
idź posłuchać heteroseksualnego Gamma Ray albo HelloweenMaria Konopnicka pisze:...dla metroseksualnych chłopców :)[V] pisze:bardzo tak.będzie rock n' roll ;)Heretyk pisze:Satyricon
Czekam z mokrymi majtkami na nową płytę VOIVOD.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Albo Judas Priest... oh, wait.Heretyk pisze:idź posłuchać heteroseksualnego Gamma Ray albo HelloweenMaria Konopnicka pisze:...dla metroseksualnych chłopców :)[V] pisze:
bardzo tak.będzie rock n' roll ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Nerwowy
Tak jak ostatnia od N,D ? ;)Maria Konopnicka pisze:płyta będzie jeszcze bardziej komercyjna, jeszcze bardziej przystępna i adresowana do jeszcze mniej wyrobionego słuchacza...Alsvartr pisze:Po trzystokroć. Chociaż w sumie nie do końca wiem czwego się spodziewać po tej płycie. Może być tak że pójda bardziej w rokendrola albo poleca jeszcze zimniej, jeszcze bardziej minimalistycznie i "grafitowo". Anyway, Satyr stwierdził, że jeżeli nowa płyta sie nie spodoba, to powinien przestać robić muzykę, więc zobaczymy coz tego wyjdzie :)
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- longinus696
No i spoko. Bardzo dobrze brzmi ten nowy kawałek. Charakterystyczne dla ich stylu post-punkowe wibracje zostały zachowane, a ten bezczelny wokal wydaje mi się nawet fajniejszy niż dotychczas. Czekam spokojnie bez obaw o rezultat.harvestman pisze:http://www.earbuddy.net/27417/pop-1280- ... ml/streams
Nie sądziłem, że jarasz się taka muzą w ogóle.Maria Konopnicka pisze:A to świetna wiadomość! Chętnie posłucham.harvestman pisze:Z mokrymi majtami to na nowy POP 1280, premiera na początku sierpnia.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
- vicek
debiut newsteda czekamn
Po tym jak zmienili wokalistę moje oczekiwania spadły do zera. Trouble bez Erica Wagnera dla mnie nie istniejeRattlehead pisze:W sumie może zbytnio wilgotne gacie nie są, ale czekam na nowy
mnie teżRattlehead pisze: Dodatkowo ciekawi mnie nowy Broken Hope
Trudno powiedzieć, że "taką muzyką". Po prostu The Horror jest płytą świetną i często do niej wracam. Co byś polecił w podobnych klimatach?longinus696 pisze:Nie sądziłem, że jarasz się taka muzą w ogóle.Kod: Zaznacz cały
-
Obrodzi ten rok dobrymi płytami. Też dopisuję się do kolejki oczekujących.Pacjent pisze:"Omen of Disease" powinien wyjść w październiku.Rattlehead pisze:Dodatkowo ciekawi mnie nowy Broken Hope.
- longinus696
Nie wiem, bo z jednej strony Pop.1280 zaciągają dług u co najmniej kilku kapel z pogranicza noise-rocka, no-wave i post-punku (począwszy od The Birthday Party, przez Swans, a skończywszy na Bauhaus), a z drugiej nie grają, jak żadna z nich i ciężko mi wskazać kogoś, kto tworzyłby podobne dźwięki. To po prostu bardzo osobliwy koktajl.Maria Konopnicka pisze:Trudno powiedzieć, że "taką muzyką". Po prostu The Horror jest płytą świetną i często do niej wracam. Co byś polecił w podobnych klimatach?longinus696 pisze:Nie sądziłem, że jarasz się taka muzą w ogóle.Kod: Zaznacz cały
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
Też miałem takie wrażenie :)
- Triceratops
Co tu sie dzieje kurwa......noooo wzorowe ultymatywne zaoranie heheh no 5+ panowie, maria lezy i kwiczy z durna mina :DSybir pisze:Albo Judas Priest... oh, wait.Heretyk pisze:idź posłuchać heteroseksualnego Gamma Ray albo HelloweenMaria Konopnicka pisze:
...dla metroseksualnych chłopców :)
woodpecker from space
To prawda. Kwik! Kwik!Triceratops pisze: Co tu sie dzieje kurwa......noooo wzorowe ultymatywne zaoranie heheh no 5+ panowie, maria lezy i kwiczy z durna mina :D
Jest moc!
- Triceratops
ba! true might of gay
woodpecker from space
Nie istnieje nic bardziej męskiego niż rasowy, surowy, speed metal z pierwszej płyty Helloween :) A nawet jeśli istnieje, to z całą pewnością nie jest to Duran Duran :)Triceratops pisze:ba! true might of gay
Rewelacyjna płyta! Szkoda, że dziś już nikt tak nie gra...