Jesteś naszym ... takim ... Markiem Sierockim Death Metalu.Morbid Marcin pisze: ↑17-09-2026, 20:54Miodny ten miniak Dishumane. Do bólu klasyczny amerykański OSDM. W składzie znane nazwiska z drugiego szeregu, ale te 15 minut muzyki działa na mnie doskonale. Rodrigo nie rozpieszcza w tym roku ilością nowych wydawnictw, ale rewelacyjny Void Monuments, bdb Tombal i rzeczony Dishumane trzymają poziom.
Wysłane z mojego SM-S928B przy użyciu Tapatalka
Now playing / Czego teraz słuchacie v.5
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- masterful
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: Now playing / Czego teraz słuchacie v.5
- Sybir
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
- Żwirek i Muchomorek
- weteran forumowych bitew

długopisyyyyy pisze:]odezwał się największy black metalowiec. Miastowy krawaciarz co chodzi na 8 godzin do budynku z rurami i rozmawia w przerwach z grubymi dziewczynami na papierosa i sie tam hihoczą wszyscy do ziebie jakby kartofla mieli w dupie
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Oplułem monitor ze śmiechu. Jeszcze Hilar powinien naposać "Witam"masterful pisze: ↑18-09-2026, 09:00Jesteś naszym ... takim ... Markiem Sierockim Death Metalu.Morbid Marcin pisze: ↑17-09-2026, 20:54Miodny ten miniak Dishumane. Do bólu klasyczny amerykański OSDM. W składzie znane nazwiska z drugiego szeregu, ale te 15 minut muzyki działa na mnie doskonale. Rodrigo nie rozpieszcza w tym roku ilością nowych wydawnictw, ale rewelacyjny Void Monuments, bdb Tombal i rzeczony Dishumane trzymają poziom.
Wysłane z mojego SM-S928B przy użyciu Tapatalka