KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Tak. Ja z nimi robiłem wymianę na kilkadziesiąt CD i było ok.
- Scaarph
- zahartowany metalizator
tak jest.Conflagrator pisze:Deathrune to ex-Death To Mankind?
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
Faktycznie Andi może być OK - chociaż odpowiada na emaile ;) ale jeżeli dobiera sobie współpracowników i zamówienia ze swojego sklepu przekazuje im do realizacji razem z funduszami to niestety w jakimś stopniu ponosi także odpowiedzialność za ten i zapewne inne wałki.Scaarph pisze:deathrune to znany ripoff, to znana historia z tym mariażem z obscure abhorrence. andreas jest uczciwy gość, tylko ta spółka mu na dobre nie wyszła, 100% winy tego frajera z deathrune.
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Sova. Co tu duzo pisac. w czwartek kolo 8 zamowione. w piatek o 12 w robocie. ehh musze to powiedziec: SOVA KOCHAM CIE !
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
słowa otuchy na pewno się przydadzą - biedny Sova, ponad 100 paczek w kilka dni do zapakowania i wysłania...
-
- zaczyna szaleć
Ustawiłem się z Deathrune na wymianę. Na początku kontakt jakoś szedł, ale się spierdolił. Dobrze, że płyt nie wysłałem.Scaarph pisze:deathrune to znany ripoff, to znana historia z tym mariażem z obscure abhorrence. andreas jest uczciwy gość, tylko ta spółka mu na dobre nie wyszła, 100% winy tego frajera z deathrune.
Tylko Kulto Maldito kurwa szkoda ....
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Sabbath's Fire - bardzo miły Francuz, może nie za bardzo szybki, ale uczciwy. Dobry kontakt.
Werewolf Promotion - szybko, sprawnie i zajebiście.
Werewolf Promotion - szybko, sprawnie i zajebiście.
all the monsters will break your heart
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
LSS = wszystko doskonale + błyskawiczna wysyłka
- Clochard
allegro: winyle-com-pl, zna ktoś?
Bo czekam i czekam...
Bo czekam i czekam...
- Lykantrop
Zna. Dojdzie.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- maciek z klanu
Agonia Records. Kolejny raz negatyw z mojej strony. Zamowilem plyte za pobraniem (bo normalnie nawet nie chce ryzykować). Zaznaczylem adres alternatywny 2 razy !!!!! W informacjach przy zamowieniu wpisalem oraz na stronie agoni zaznaczylem. Do tego jak dostalem nr przesylki to jak poszlo w zla strone Polski napisalem do tych matołów, że mialo zostać wyslane na inny adres, z czym piodalem ze adres docelowy to zly kod pocztowy. Na co szanowni Państwo z Agonii wysłali mi maila, że "TAK WYSŁAŁISMY NA ADRES JAKI PODAŁEM", mowie sobie "no dobra moze pcozta idzie przez cala polske", ale dzis patrze jest u mnie w miescie. ALE DO HUJA CZY TAK CIEZKO CZYTAĆ CO KLIENT NAPISAŁ W SPECJALNIE DO TEGO ZROBIONYM FORMULARZU NA STRONIE SKLEPU??
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- w mackach Zła
5.03 - data premiery nowych wydawnictw w WHP. Status zamówienia zmieniony tego samego dnia na "wysłane" :-).
- Dragazes
- w mackach Zła
WHP jest bardzo OK. Kilka miesięcy temu robiłem duże zamówienie i natrafiły się po raz pierwszy problemy. W zamówieniu były nowości, a w tłoczni były opóźnienia, więc cała przesyłka była mocno opóźniona, ale przez cały czas miałem kontakt mailowy z WHP, więc nie denerwowałem się. Jeszcze w międzyczasie okazało się, że nie mają jednej z zamówionych płytek i musiałem zmienić tę pozycję na coś innego i dostałem rabat 4 zł. Jak paczka przyszłą to okazało się, że nie wysłali mi jednej płytki (Deus Mortem ;) ), napisałem dość ostrego maila (w sumie to niepotrzebnie, ale pieniądze mieli od 2 tygodni) i odpisali, że bardzo przepraszają i po 2 dniach miałem DM w domu.
O Pagan to nawet nie piszę, bo wiadomo, że to b.dobra firma.
O Pagan to nawet nie piszę, bo wiadomo, że to b.dobra firma.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- beastov23
Biedny to by był, gdyby sprzedał 5 sztuk. Dziękuję za uwagę.vvorldvvithoutshit pisze:słowa otuchy na pewno się przydadzą - biedny Sova, ponad 100 paczek w kilka dni do zapakowania i wysłania...
Blackult pisze:LSS = wszystko doskonale + błyskawiczna wysyłka

maximum walrus yields maximum walrus
:3
:3
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
^^^ gdyby złożyć uszy i nałożyć czapkę, to wypisz wymaluj

This is where everything goes backwards.
- moonfire
- zahartowany metalizator
He, he, idealnie pasuje.
- Lykantrop

manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- pogodancer
że Crypta to chujowa wytwórnia? Zgadzam się, bo ceny z dupy :))Lykantrop pisze:
- Lykantrop
Nie ten temat... Ale skoro już padła nazwa Crypta to przyznam rację - chuje od co najmniej 10 lat z hakiem skutecznie spędzają mi sen z powiek i zabijają moje marzenia :-)