KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Wywiad z Deathspell Omega?! Ci to dopiero mają dojścia...
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
to jakis zart?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- Godplayer
- w mackach Zła
^ Źródło - Witching Hour Newsletter 02 ' 2012 . Stoi jak wół , a czy to żart , chuj ich tam wie . Pewnie będzie to wywiad na tematy " ogólne " z Aspą , no ale jak się napisze w zapowiedziach , że z DSO , to ferment mimo wszystko robi się większy .
- COFFIN
Ten z miasta ze skocznia wywiadów udziela;)Lykantrop pisze:Wywiad z Deathspell Omega?! Ci to dopiero mają dojścia...
No właśnie;)Godplayer pisze:Pewnie będzie to wywiad na tematy " ogólne " z Aspą , no ale jak się napisze w zapowiedziach , że z DSO , to ferment mimo wszystko robi się większy .
'Come the Blessed Madness'
- Maleficio
- Kontakt:
A Hasjarl nie udziela wywiadow?
- Godplayer
- w mackach Zła
Może na początku , teraz chyba już nie ...
-
Na pewno nie. A wywiad z Aspa gdzie jest jedno pytanie o Dso na ktore fin odpowiada NIE WIEM to nie wywiad z DsO. ;D
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Godplayer
- w mackach Zła
A to już nie moja rzecz , ja tam czekam na wywiad z Brutal Truth i Ulcerate :) No i ............................................. z DsO
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Chuj z gazetą, demo Bulldozer na winylu cieszy! Teraz wychodzi koncert Bulldozer (z gigu na którym akurat byłem :)) to może się namyślą i jebną re-edycje we właściwym formacie, chociaż nie ma się co oszukiwać że to raczej na eksport, chyba u nas nie słucha ich zbyt wiele osób.
- Only_True_Believers
Mam wrażanie, ze w Polsce są w chuj popularni.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Maleficio
- Kontakt:
No właśnie chyba nie:) Możliwe, ze jedynie po prostu tu ktoś o nich jeszcze pamięta.
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Dokładnie, wystarczy przypomnieć sobie reakcje na temat trasy Bulldozer po Polsce, połowa ludzi w ogóle nie czaiła o co chodzi, podczas gdy np. w Japonii Bulldozer jest stawiany na równi z Venom.
- Only_True_Believers
To już musi coś znaczyć, przecież Japończycy są znani z doskonałego gustu. :)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Mol
- COFFIN
Garazel to samo:)COFFIN pisze:WHP masa ok - wysyłka w 1 dzień:)
'Come the Blessed Madness'
-
- weteran forumowych bitew
Ej no niektorzy pamietaja i kupia :)))Czesław pisze:Dokładnie, wystarczy przypomnieć sobie reakcje na temat trasy Bulldozer po Polsce, połowa ludzi w ogóle nie czaiła o co chodzi, podczas gdy np. w Japonii Bulldozer jest stawiany na równi z Venom.
-
- postuje jak opętany!
Pagan jak zawsze wzorowo. Cała transakcja trwała 2 dni
Hjertet mitt slår i mørket
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
Kurwa, mam ostatnio pecha do zamówień ale to jest już totalny wał: OSTRZEGAM przed zamówieniami w Obscure Abhorrence Productions i Deathrune Records !!! We wrześniu ubiegłego roku złożyłem zamówienie w Obscure Abhorrence Productions, wpłate przelałem na konto podane przez Andreasa G. i było związane z jego nowym ( wtedy ) wspólnikiem - Mattem z Deathrune Records. Do dzisiaj nie otrzymałem płyt i oczywiście zwrotu kapuchy . Andreas tłumaczy się, że Matt go wyruchał i ukradł mu stronę ( ?! ) i nie może odpowiadać za "jego" zamówienia . Dla mnie totalny RIP OFF ! Podobno Deathrune Records robił ostatnio wałki ? Kutas Matt z Deathrune Records nie odpowiada na emaile, a jeżeli to prawda to mam nadzieję, że ktoś mu mordę obije srogo . Chuj mu w oko, bo w dupę byłoby za przyjemnie !
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Scaarph
deathrune to znany ripoff, to znana historia z tym mariażem z obscure abhorrence. andreas jest uczciwy gość, tylko ta spółka mu na dobre nie wyszła, 100% winy tego frajera z deathrune.