Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Nikt nie posiada? Wszyscy zgonili?Wishman pisze:Panowie, kolejne pytanie. Posiada ktoś z Was pierwsze bicie TIAMAT "Sumerian Cry"? Potrzebny matrix
Mój tylko w części się pokrywa, kurwa mać. Jest coś a'la kod kreskowy, jest SNA i znaczek płyty CD, jest ifpi L600, jest nadto LBR 01 oraz CMFT 6 i dopiero 05029724. Za cholerę nie wiem co o tym myśleć, pewnie boot jak nicTORTURER pisze:U mnie jest taki:AREACEM DIGIP CMFT 6
pogodancer pisze:to nie boot, tylko późniejszy dodruk
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
InteresujeLykantrop pisze:Ej, Wishman - interesuje Ciebie jeszcze Exumer na CD? Mam możliwość załatwienia reedek ich dwóch matexów. Oficjalnie już wyprzedane, znajomek z Reichu dostał zwrot z jakiegoś distro.
Czy to wydanie z Brazylii to jest pierwsze wydanie na CD?Wishman pisze:InteresujeLykantrop pisze:Ej, Wishman - interesuje Ciebie jeszcze Exumer na CD? Mam możliwość załatwienia reedek ich dwóch matexów. Oficjalnie już wyprzedane, znajomek z Reichu dostał zwrot z jakiegoś distro.Wydanie z Brazylii czy w osobnych pudełkach (chyba Maximum Metal)
Zresztą walnij mi w PM co i jak.
Trudno powiedzieć. Kiedyś, około 1996 roku, widziałem u kolesia oba CD w pojedynczych pudełkach, ani brazylijskie (bo to było chyba dwa CD w boxie, albo jakoś tak), ani Maximum Metal... pewnie jakiś pirat, albo inny rusek (bo też takie widziałam). Najgorsze, że nie mam z kumplem kontaktu, zatem nie sprawdzę co i jak.Conflagrator pisze:Czy to wydanie z Brazylii to jest pierwsze wydanie na CD?Wishman pisze:InteresujeLykantrop pisze:Ej, Wishman - interesuje Ciebie jeszcze Exumer na CD? Mam możliwość załatwienia reedek ich dwóch matexów. Oficjalnie już wyprzedane, znajomek z Reichu dostał zwrot z jakiegoś distro.Wydanie z Brazylii czy w osobnych pudełkach (chyba Maximum Metal)
Zresztą walnij mi w PM co i jak.
nigdy nie wyszlo w digi packu.metalized pisze:Pytanko takie - czy Stepping Angels ... Before Dawn Immolation wyszło oryginalnie również w digipaku , czy to jakaś reedycja /bootleg ( bo kasetowa wersja tej płyty to bootleg pewnie - a taki też mam ) .
AREACEM DIGIP CMFT 6Wishman pisze:Panowie, kolejne pytanie. Posiada ktoś z Was pierwsze bicie TIAMAT "Sumerian Cry"? Potrzebny matrix
Cogumelo w 1987 nr COG 007 wydane na CD i na LP w tym samym roku.Morbid Marcin pisze:czy ktos moglby mi laskawie powiedziec, jakie bylo pierwsze kompaktowe wydanie INRI sarcofago? rok, stajnia, a chetnie i fotki
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.