Kurwa, wykrakałem

Temple of Darkness Records closes a deal with the band for re-issue the famous "Welcome my last Chapter" in CD / LP / PIC LP. All versions will contain "Freezing Moon" Mayhem cover as a bonus track.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Napisałeś tak, jakby granie w TB zobowiązywało do grania klimatycznie w Vinterland, a The Black wcale nie jest klimatyczny, to dwie różne bajki przecieżPelson pisze:Tak, to właśnie to. Świetny, klimatyczny BM. W sumie nic dziwnego, 2/3 składu to obecnie membersi The Black. A to do czegoś zobowiązuje.
To istnieją jakieś stare albumy, których jeszcze nie masz?Maria Konopnicka pisze:jest tego tyle, że znów - podobnie jak kiedyś w temacie - najbardziej poszukiwane płyty - musiałbym pierdolnąć listę, składającą się z półtora tysiąca pozycji. Problem nie polega nawet na tym, że za pierwsze wydania trzeba zapłacić dużo, lecz na tym, że niektóre tytułu na CD nigdy nie wyszły....
Kurwa, fucktycznie, dopiero teraz się zreflektowałem, że brzmi to nie do końca tak, jak powinno;). Chodzi o zajebisty poziom obu tworów, a nie ich styl, ale tego i tak się już pewnie domyśliłeśCOFFIN pisze: Napisałeś tak, jakby granie w TB zobowiązywało do grania klimatycznie w Vinterland, a The Black wcale nie jest klimatyczny, to dwie różne bajki przecieżPrzynajmniej jeśli chodzi o ich nowe oblicze
Spectrum of Death juz za chwile, juz za momencik. Podobnie zreszta jak Slaughter "Strappado".Revenant pisze:Ja tam licze, że pojawi się reedycja Wombbath "Internal Caustic Torments", bo to zajebista płyta, Morbid Saint "Spectrum Of Death" i Ghost "The Loss Of Mercy", bo dostać na CD nie mogę( a jak już sie pojawią, to za ładne pieniądze).