Stoigniew pisze:pierwsze co mi przychodzi na myśl to rzeczy z Baron Records
DARK OPERA - demo i album,
epka HAZAEL - "When the sun is dead"
AZAZEL - "Way of suffering"
mam sentyment do tego
jakby poszperać to jeszcze by się coś znalazło.... :)
Chętnie bym widział Necrobiosis (w takim samym układzie jak Dark Opera) i Vehement Thrower.
Stoigniew pisze:pierwsze co mi przychodzi na myśl to rzeczy z Baron Records
DARK OPERA - demo i album,
epka HAZAEL - "When the sun is dead"
AZAZEL - "Way of suffering"
mam sentyment do tego
jakby poszperać to jeszcze by się coś znalazło.... :)
Chętnie bym widział Necrobiosis (w takim samym układzie jak Dark Opera) i Vehement Thrower.
My Soul +1000 + jako bonus demo At Dawn of Suffering.
Pacjent pisze:W krótkim czasie dowiedzieliśmy się o 3 wydawnictwach nawiązujących do chlubnych czasów polskiego death metalu. Mowa tu o kompaktowych reedycjach materiałów VIOLENT DIRGE, SLASHING DEATH i słupskiego MORTIFY.
MORTIFY? Kto i kiedy to wydaje? Nic mi na ten temat nie wiadomo. Coś przeoczyłem...
Pacjent pisze:W krótkim czasie dowiedzieliśmy się o 3 wydawnictwach nawiązujących do chlubnych czasów polskiego death metalu. Mowa tu o kompaktowych reedycjach materiałów VIOLENT DIRGE, SLASHING DEATH i słupskiego MORTIFY.
MORTIFY? Kto i kiedy to wydaje? Nic mi na ten temat nie wiadomo. Coś przeoczyłem...
Pacjent pisze:To sobie pociągnij z RFN-u coś czego w ogóle nie ma na CD czy winylu.
Mam ten pain ze wiekszosc rzeczy jakie bym chcial miec zostalo wydane na winylach w stanach ale to nie metal
Za B&H Srubokreta zaplacilem tyle kasy ze glowa mala
Większość mocnych ciosów już padła, więc dodam od siebie coś lżejszego ale wciąż interesującego:
INSANE Religion i EVILIZED Walking in the fog, poza tym z chęcią bym posłuchał na CD GUARDIAN Mind of darkness czy też najlepszy materiał CORRUPTION a więc The Ultra-Florescence.