Pacjent pisze: Sorry, ale może później.
PS. Podejrzewam, że większość Ci się spodoba.
Chętnie poczekam i poczytam.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Pacjent pisze: Sorry, ale może później.
Heh ja również. Znam dosłownie 2 pozycje z wklejonych okładek.Nasum pisze:Pacjent pisze: Sorry, ale może później.
Że Glen to jednostrzalowiec jak najbardziej. Ale płyt nagrał więcej.Bohdan pisze:
w temacie?
Kapitalna plytka, lubie bardzo. szacun, ze ktos to jeszcze pamieta. Psychodeliczny industrial metal at its bestPacjent pisze:
Ze dwa już są;)Gore_Obsessed pisze:Zakładam sobie temat o kapelkach jednej płyty.
pr0metheus pisze:Że Glen to jednostrzalowiec jak najbardziej. Ale płyt nagrał więcej.Bohdan pisze:
w temacie?
Tarpaulin pisze:
Jeden strzał i od razu prawdopodobnie jedna z najlepszych płyt w historii death metalu. Poziom Whisper supremacy, jak sądzę, więc srogo.
Dodatkowo masa pseudojazzowych, akustycznych wstawek szatkujących dominującą bezwzględną połamaną rzeźnię i czyniących jeszcze więcej ( pozornego ) chaosu. Szkoda, ze tylko jeden raz :)
nie ten glen:) na filmiku po ryju dostal glen danzig.Nasum pisze:
Że co? Że to filmik pokazujący jak Glen Benton dostaje w japę?
łe, to już chyba bardziej >>pr0metheus pisze: z tych jednostrzalowcow to mi przychodzi do glowy, co prawda nie pelne plyty,ale 2 swietne materialy
Poważnie? Dwanaście z nich znalazło drogę na moją półkę. Dobre strzały.tomaszm pisze:Heh ja również. Znam dosłownie 2 pozycje z wklejonych okładek.Nasum pisze:Pacjent pisze: Sorry, ale może później.