Osmose.kregozmyk pisze:Ja cały czas szukam "Purify" na cd. Nie mam pewności ze wyszło to w takim formacie ale chyba tak. Mam wszystko i tylko tego mi brakuje.
KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
Dzięki za info, ten discogs to jest co a la allegro czy ebay?Lykantrop pisze:Żonka ustrzeliła disco Arcany za symboliczne kwoty na discogs.Silent_Sea pisze:Polecacie jakieś dobre sklepy z dark wave czy jak to się tam nazywa ? Stara chce płyty ARCANA i Peter Bjärgö ale jakoś nie mogę trafić ? Ogólnie kto ma aktualnie dystrybucję Cold Meat w PL bo chyba chujówka z tym ?
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Lykantrop
Takie RYM + ebay :-)
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Z 8-9 lat temu przez kilka miesięcy leżało w jednym z warszawskich Empików za 20-22 zł. Nie kupiłem... <chlip>Blackult pisze:niedawno gdzieś taniej przyjąłem ale nie pamiętam kurwa gdzie. Old Temple mogło to byćImP pisze:Jeżeli dobrze pamiętam to ktoś tu tego szukał:
http://www.witchinghour.pl/webshop/axis ... -2622.html
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Silent_Sea
Niestety Pagan delikatnie rozczarowuje - kolejne zamówienie i ponownie dwa tygodnie czekania od opłacenia zamówienia i nic
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
-
o kurwa... wyjątkowego pecha masz
-
- rozkręca się
nie odpisują, najlepiej pisz na rafal@rockers.pl, ewentualnie przez allegro - użytkownik rockers_pl, z własnego doświadczenia wiem, że na allegro działają znacznie sprawniej
- Gore_Obsessed
"Nieźle" działają patrząc po komentarzach...
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
- rozkręca się
kupując na allegro miałem płytę po 3 dniach od wpłaty, w przypadku zamówienia w sklepie trwało to ok. dwóch tygodni, poza tym kontakt ze sklepem nie należał do najpłynniejszych, w zasadzie go nie było :)
Selfmadegod - "zawsze czysto, zawsze sucho, zawsze pewnie". Ten slogan oddaje charakter każdej transakcji z tą firmą.
-
- rozkręca się
Fakt, na allegro mają tylko część oferty. Trzeba przyznać że nie mają w Polsce konkurencji jeżeli chodzi o wydawnictwa Southern L. Szkoda że tak ciężko się z nimi dogadać ...
- moonfire
Rage in Eden prowadzą dziwną politykę, nie odpisują na maile, rzeczy, które są w zapowiedziach, znikają potem i nie pojawiają się w normalnym distro. Trochę w chuja cięcie.
- Lykantrop
Na wysyłkie z Osmose to ile się tak średnio czeka?
- metalized
Nowe.Revenge.Wysłano. :D Też bym chciał wiedzieć haha bo też głód mam okrutny. Daaawno nic nie brałem z Osmose, więc niestety nie pochwalę się rekordami. Ale bym pamiętał jakby długo szła. Liczę na rozwinięcie przez paczkę prędkości 1-1,5 sovy. :D
P.J.E.C.
- maciek z klanu
U mnie zwieracze nie daly rady. :))Lykantrop pisze:Na wysyłkie z Osmose to ile się tak średnio czeka?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Maleficio
- Kontakt:
2 tygi jakosLykantrop pisze:Na wysyłkie z Osmose to ile się tak średnio czeka?
- Scaarph
ja max tydzień zawsze czekam, no ale wiadomo, do izraela szybciej idzie.
- COFFIN
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Niemcy jak zwykle klasa: Blackscaped szybka wysyłka tylko niestety droga. Merchant of Death również zajebiście szybko i przede wszystkim winyle genialnie zapakowane.
all the monsters will break your heart
- Godplayer
- w mackach Zła
WHP zapowiada nowy magazyn . Ponad 140 stron , około 50 wywiadów , w chuj recenzji , plus demo Bulldozer - Fallen Angel na winylu .
Wywiady miedzy innymi z Brutal Truth , Morbid Angel , Graveyard , Samael , Deathspell Omega , Anaal Nathrakh , Aura Noir , Nader Sadek , Azarath , Virus , Witchmaster , Asphyx , Ulcerate , Sonne Adam , Hate Eternal , Pestilence ...
Wywiady miedzy innymi z Brutal Truth , Morbid Angel , Graveyard , Samael , Deathspell Omega , Anaal Nathrakh , Aura Noir , Nader Sadek , Azarath , Virus , Witchmaster , Asphyx , Ulcerate , Sonne Adam , Hate Eternal , Pestilence ...