Pocisnij ich mailowo, ze tak nie moze byc i czy nie mogliby ci wyslac jakis gratisow bo potrzebowales na urodziny tych CD's to dotaniesz kilkanascie pozycji extra. :)nicram pisze:Dwa tygodnie. Tyle potrzebowała Agonia aby przysłać mi parę płyt. Po raz pierwszy taka wpadka (nigdy nie czekałem dłużej niż 5 dni). W dodatku jednego CD brak. Zero jakiejkolwiek wiadomości, dlaczego. Nieładnie.
KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
^ wiesz to z doświadczenia? :-)
MAD RUSH MEDIA. Po raz kolejny zajebiście. 5 dni szło ze Stanów. To o 9 dni krócej niż z Agonii. :-D
MAD RUSH MEDIA. Po raz kolejny zajebiście. 5 dni szło ze Stanów. To o 9 dni krócej niż z Agonii. :-D
all the monsters will break your heart
- Adrian696
- zahartowany metalizator
LOLnicram pisze:5 dni szło ze Stanów. To o 9 dni krócej niż z Agonii. :-D
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- maciek z klanu
Z doswiadczenia. czekalem 2 tygodnie i nic. i raz wyslali nie to co zamowilem. napisalem wiec do nich, ze to mialo byc na prezent i licze na jakas rekompensate z ich strony. no i dostalem chyba ostatnio z 20 cd i promo :))nicram pisze:^ wiesz to z doświadczenia? :-)
Raz dostalem 3 jakies pelnograje co mi nie podpasily (jakies blacki symfoniczne) i o dziwo sprzedalem je na allegro lacznie za ponad 100 zl :)) to samo kiedys dostalem goat semen CD :))
- nicram
^ Fajnie, ale to nie mój styl ;-)
Super SOVA super zajebiście.
PAGAN jak zwykle klasa, w przesyłce z poprzedniego tygodnia niestety znalazłem nową, zafoliowaną ale niemiłosiernie porysowaną płytę. Ze względu na to, że był to ostatni egzemplarz, dosłali mi CD, które mogłem sobie wybrać za tę samą cenę. Uszkodzonego egzemplarza nie kazali odsyłać. A++++++
Super SOVA super zajebiście.
PAGAN jak zwykle klasa, w przesyłce z poprzedniego tygodnia niestety znalazłem nową, zafoliowaną ale niemiłosiernie porysowaną płytę. Ze względu na to, że był to ostatni egzemplarz, dosłali mi CD, które mogłem sobie wybrać za tę samą cenę. Uszkodzonego egzemplarza nie kazali odsyłać. A++++++
-
- w mackach Zła
Nauczony doświadczeniem nie tykam tej szajsownej firemki generalnie. Nawet nie wiedziałem, że toto jeszcze dycha :)nicram pisze:Kupiłem po latach coś w Metaloplis.pl. Trzy dni i płyty są. Plusik.
- Nerwowy
Haha, no dokładnie ! :)Tarpaulin pisze:Nawet nie wiedziałem, że toto jeszcze dycha :)
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- maciek z klanu
[quote="nicram"]^ Fajnie, ale to nie mój styl ;-)
quote]
wtedy tak sie zlozylo 1 raz ze na urodziny dla brata byla cd :) ale nastepnym razem juz nie
quote]
wtedy tak sie zlozylo 1 raz ze na urodziny dla brata byla cd :) ale nastepnym razem juz nie
-
- postuje jak opętany!
Za kazdym razem jak u mnie kupujesz to piszesz że na prezent , po jakimś czasie przestałem na to zwracać uwagę hehmaciek z klanu pisze:nicram pisze:^ Fajnie, ale to nie mój styl ;-)
quote]
- zawlekacz
- w mackach Zła
- maciek z klanu
[Hellthrasher"]
Za kazdym razem jak u mnie kupujesz to piszesz że na prezent , po jakimś czasie przestałem na to zwracać uwagę heh[/quote]
za kazdym razem jak kupuje w agoni :)) kilka razy daliscie ciala w moim przypadku niesamowicie ;] i jakby nie bylo 1wsza paka byla na prezent i zescie wyslali tydzien po urodzinach, a 2ga to zapomoga byla. Ostatnio poprawila sie sytuacja w Agoni wzgledem mnie i dostalem na prawde bardzo duzo interesujacego materialu gratis. Od tamtego czasu nie pisze do was juz, choc zauwazylem ze takie informacje dzialaja poztywnie na czas reakcji i wysylki plyt. Choc jakby ni ebylo Bartek, samodzielnie pracujesz wysmiecie i uwielbiam z Tobą robić interesy, w Agoni to sie niestety wleczecie, choc przypuszczam ze czesto ma to zwiazek z iloscia zamowien.
Za kazdym razem jak u mnie kupujesz to piszesz że na prezent , po jakimś czasie przestałem na to zwracać uwagę heh[/quote]
za kazdym razem jak kupuje w agoni :)) kilka razy daliscie ciala w moim przypadku niesamowicie ;] i jakby nie bylo 1wsza paka byla na prezent i zescie wyslali tydzien po urodzinach, a 2ga to zapomoga byla. Ostatnio poprawila sie sytuacja w Agoni wzgledem mnie i dostalem na prawde bardzo duzo interesujacego materialu gratis. Od tamtego czasu nie pisze do was juz, choc zauwazylem ze takie informacje dzialaja poztywnie na czas reakcji i wysylki plyt. Choc jakby ni ebylo Bartek, samodzielnie pracujesz wysmiecie i uwielbiam z Tobą robić interesy, w Agoni to sie niestety wleczecie, choc przypuszczam ze czesto ma to zwiazek z iloscia zamowien.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Maciuś, rozdałeś po całości.maciek z klanu pisze:
- maciek z klanu
oj tam, oj tam sówka :) w tym ciezkim swiecie musze kombinować, bo mam dziwną buzie :)
- Sova
- rasowy masterfulowicz
no ale przeca nie o to, że kombinujesz - tylko o to, że Bartki Ci sie pojebały ;)
- COFFIN
- maciek z klanu
haha to ladny FAIL :)Sova pisze:no ale przeca nie o to, że kombinujesz - tylko o to, że Bartki Ci sie pojebały ;)
chcialem nadmienic ze faktycznie bartka - hellthrashera poganialem kilka razy, bo faktycznie brat mial urodziny i zalezalo mi na terminie (ale nie chcialem zadnych promowek czy free plyt), ale po 2 wysylkach zobaczylem ze Bartek - Hellthraher to exspress i nie trzeba stosowac takich zabiegow :)
- Only_True_Believers
Brat też karpia głowa? :)maciek z klanu pisze:bo faktycznie brat mial urodziny i zalezalo mi na terminie
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
- postuje jak opętany!
To prawda że w tym światku Bartków od groma :) włąśnie kolejny otwiera label http://blackvault.pl/
na horyzoncie : Debiutancki krążek Fall już wkrótce.
21 marca premierę będzie miała pierwsza płyta długogrająca sygnowana nazwą Fall. "W blasku umierającego słońca" - bo taki będzie nosiła tytuł - to 7 kompozycji zamykających się w nieco ponad 44 minutach muzyki utrzymanej w klimacie black/doom. Płyta dostępna będzie w tekturowym digipacku z 7 stronicową książeczką. Wydawcą jest również debiutant warszawsko-rzeszowskie wydawnictwo Black Vault Productions.
Tu materiał z ostatniej EP:
i nowy numer
http://blackvault.pl/mp3/fall/Fall-W_Bl ... Slonca.mp3
Za około 2 miechy debiutancki długograj PUSTOTA (atmospheric/depressive
black)
Ostatni EP:
na horyzoncie : Debiutancki krążek Fall już wkrótce.
21 marca premierę będzie miała pierwsza płyta długogrająca sygnowana nazwą Fall. "W blasku umierającego słońca" - bo taki będzie nosiła tytuł - to 7 kompozycji zamykających się w nieco ponad 44 minutach muzyki utrzymanej w klimacie black/doom. Płyta dostępna będzie w tekturowym digipacku z 7 stronicową książeczką. Wydawcą jest również debiutant warszawsko-rzeszowskie wydawnictwo Black Vault Productions.
Tu materiał z ostatniej EP:
i nowy numer
http://blackvault.pl/mp3/fall/Fall-W_Bl ... Slonca.mp3
Za około 2 miechy debiutancki długograj PUSTOTA (atmospheric/depressive
black)
Ostatni EP:
- nicram
Fall słabe, ale ta Pustota całkiem, całkiem.
- maciek z klanu
fall demowke mialo bardzo dobra.