Hahaha ładny opis!!!To będę unikał tyle odwijania odklejania kombinacji:-)Maria Konopnicka pisze:Gdyby dziś planeta Melancholia uderzyła w Ziemię, potworna eksplozja zniszczyła życie a ogromna temperatura stopiła wszystko w jedną bezkształtną masę, to i tak paczka wysłana do mnie przez Hellthrashera_ pozostałaby nietknięta :) gdyby kobiety nosiły taką bieliznę to z pewnością wciąż byłbym prawiczkiem :)
KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- metalized
- weteran forumowych bitew
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
P.J.E.C.
Opis piękny, tylko puenta do dupy. Powinna, Ta Maria, napisać tak, cytata z pamięci: "gdyby kobiety nosiły taką bieliznę, to z pewnością nie byłoby mnie na tym świecie", ale "wrodzona skromność" naszego Kolegi nie pozwoliła mu skreślić siebie jednym, notabene, własnym zdaniem ze świata jednak żywych...
Natomiast ja mam inną puentę: "Dłużej rozrywałem paczkę z płytami, niż trwało potwierdzenie zaksięgowania kasy za nie. Choć cała transakcja trwała mordercze trzy, bądź cztery doby, musi chłop jakieś układy mieć, lub sprzedawać podroby".
Natomiast ja mam inną puentę: "Dłużej rozrywałem paczkę z płytami, niż trwało potwierdzenie zaksięgowania kasy za nie. Choć cała transakcja trwała mordercze trzy, bądź cztery doby, musi chłop jakieś układy mieć, lub sprzedawać podroby".
- Edinazzu
Skorzystał ktoś z promocji w TAKT24.PL? (Darmowa wysyłka) ;-)
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Było to kuszące, ale powiedziałem sobie, że po ich ostatniej wpadce (przysłali mi nie tę płytę, którą zamawiałem, a na 3 maile z prośbą o wymianę nie odpowiedzieli) nic więcej u nich nie kupię. Trzymam się zatem tego. :-)
all the monsters will break your heart
- ultravox
- zahartowany metalizator
Potwierdzam, solidna firma.Jimmy Boyle pisze:Można kupować bez ryzyka.Lykantrop pisze:Kupował ktoś w Jimmy Jazz Records?
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Obywatel winterforest - pełna klasa! Pierwszy w mojej wieloletniej karierze człowiek, który zwrócił mi część ceny płyty, bo "nie spodziewał się że za tyle zejdzie". Piwo przy okazji dostanie na pewno.
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Only_True_Believers
tak dobrze podbijałeś ? :)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
Nie. W dalszym ciągu jestem jakoś do nich słaaaabo przekonany.Edinazzu pisze:Skorzystał ktoś z promocji w TAKT24.PL? (Darmowa wysyłka) ;-)
- Morph
- Kontakt:
Nie no, bardzo chciałem to Celestial Bloodshed na czarnym CeDe, więc w snajpera wrzuciłem grubo ponad stówę. A potem okazało się wiadomo co - że są jeszcze dwie sztuki i chce za nie po 55zł i mi też do tylu spuścił. Dżentelmeństwo pełną gębą, na pewno nosi krawat!Only_True_Believers pisze:tak dobrze podbijałeś ? :)
- Only_True_Believers
to może jak kupiłeś 1 wyd to masz na opych jakieś inne ?
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Morph
- Kontakt:
Tak, MP3 
LP nie oddam.

LP nie oddam.
- COFFIN
Do tego ekspresowa wysyłka i świetny kontakt. Klasa:)Morph pisze:Nie no, bardzo chciałem to Celestial Bloodshed na czarnym CeDe więc w snajpera wrzuciłem grubo ponad stówę. A potem okazało się wiadomo co - że są jeszcze dwie sztuki i chce za nie po 55zł i mi też do tylu spuścił. Dżentelmeństwo pełną gębą, na pewno nosi krawat!
'Come the Blessed Madness'
- nicram
Dwa tygodnie. Tyle potrzebowała Agonia aby przysłać mi parę płyt. Po raz pierwszy taka wpadka (nigdy nie czekałem dłużej niż 5 dni). W dodatku jednego CD brak. Zero jakiejkolwiek wiadomości, dlaczego. Nieładnie.
Kupiłem po latach coś w Metaloplis.pl. Trzy dni i płyty są. Plusik.
Kupiłem po latach coś w Metaloplis.pl. Trzy dni i płyty są. Plusik.
all the monsters will break your heart
- Only_True_Believers
U mnie ostatnio to samo, też bez płyty przysłali bez słowa wyjaśnienia.nicram pisze:Dwa tygodnie. Tyle potrzebowała Agonia aby przysłać mi parę płyt. Po raz pierwszy taka wpadka (nigdy nie czekałem dłużej niż 5 dni). W dodatku jednego CD brak. Zero jakiejkolwiek wiadomości, dlaczego. Nieładnie.
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Chciałem se wziąć CD Atomic Rooster i singla Black Widow, oba poniżej 10 zł / sztuka, ale coś nie mogli mi dosłać mejla z działającym hasłem do mojego konta to olałem. Druga sprawa że obu rzeczy nie mieli na stanie i coś mi mówiło że jak złożą na to następne zamówienie to już w tak śmiesznych cenach nie dostanę tych pozycji. Jebać to.Edinazzu pisze:Skorzystał ktoś z promocji w TAKT24.PL? (Darmowa wysyłka) ;-)
- Lykantrop
Łoo, szacun! Jak 3 miesiące temu im wysłałem zamówienie to po tygodniu dostałem odpowiedź, że z 14 wybranych płyt mają ledwie 2. Z resztą, oni od kiedy pamiętam chełpią się wiadomością powitalną o treści "Dzisiaj oferujemy 18127673286 płyt w naszym sklepie". Szkoda, że tylko wirtualnie, bo pewnie stan faktyczny nie opiewa nawet o połowę tam wymienionych pozycji.nicram pisze:Kupiłem po latach coś w Metaloplis.pl. Trzy dni i płyty są. Plusik.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
no niestety, tak to wygląda. ja tam w życiu nic nie kupię
- Silent_Sea
hahaha fakt, nic nie kupisz, bo tak naprawdę to właściwie nic tam nie ma ;)Heretyk pisze:no niestety, tak to wygląda. ja tam w życiu nic nie kupię
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
-
to swoją drogą
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Werewolf Promotion, kolejny raz wszystko idealnie + błyskawiczna przesyłka