KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- KreatoR
- weteran forumowych bitew
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Pamiętając choćby fotki Jego zbiorów mam nieodparte wrażenie, graniczące z pewnością, że to jego sens życia. o/
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
A to sie pazerny Mystic zrobił ostatnio, bo jak kiedyś od nich kilka bonusów dostałem i to w zasadzie za jakieś pierdoły typu, brak płytki z komplikacją itp.Realista pisze:a mi chuje z Mystic żadnego bonusa nie dali jak im odesłałem płytę której kopie wczesniej o dzień mi przysłali...:(boroowa pisze:WHP klasa.
Wysłali mi przez pomyłkę nowy mini ARCHGOAT na CD zamiast LP, co mnie trochę pok*wiło, bo winyl dawno wyparował z distro. A tu proszę, czekał na mnie spokojnie w Białymstoku. Jeszcze bonusa dostałem za fatygę odesłania CD z powrotem.
-
- zaczyna szaleć
A ja tam nie muszę wysyłać kasy, pózniej wyczekiwać.... Wszystko mam na miejscu, bezstresowo.
- Castor
A Hellthrasher i Hellthrasher_ też? Pytam zupełnie poważnie? Kiedyś robiłem u tego pierwszego zakupy i byłem zawsze zajebiście zadowolony. Niestety od jakiegoś czasu nic nie wystawia na allegro.maciek z klanu pisze:to jedna i ta sama osoba.boroowa pisze:A Bartdeath to nie przypadkiem Hellthrasher? :)
Ja na mystic narzekać nie mogę. Reklamowałem raz jedną płytę, to po odesłaniu dostałem zwrot kasy i kosztów przesyłki.Realista pisze:a mi chuje z Mystic żadnego bonusa nie dali jak im odesłałem płytę której kopie wczesniej o dzień mi przysłali...:(boroowa pisze:WHP klasa.
Wysłali mi przez pomyłkę nowy mini ARCHGOAT na CD zamiast LP, co mnie trochę pok*wiło, bo winyl dawno wyparował z distro. A tu proszę, czekał na mnie spokojnie w Białymstoku. Jeszcze bonusa dostałem za fatygę odesłania CD z powrotem.

- Self
- rasowy masterfulowicz
To pewnie jego zły brat bliźniak. Jest konsulem i ma znamię w kształcie odwróconego okręgu.Castor pisze:A Hellthrasher i Hellthrasher_ też? Pytam zupełnie poważnie?
tak, to wciąż ten sam niezawodny, uczciwy i solidny Bartdeath :)Castor pisze: A Hellthrasher i Hellthrasher_ też? Pytam zupełnie poważnie? Kiedyś robiłem u tego pierwszego zakupy i byłem zawsze zajebiście zadowolony. Niestety od jakiegoś czasu nic nie wystawia na allegro.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Kupował ktoś w Jimmy Jazz Records?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Niezawodny, uczciwy i solidny - tak to musi być ON.Maria Konopnicka pisze:Tak, to wciąż ten sam niezawodny, uczciwy i solidny Bartdeath. :)Castor pisze:A Hellthrasher i Hellthrasher_ też? Pytam zupełnie poważnie? Kiedyś robiłem u tego pierwszego zakupy i byłem zawsze zajebiście zadowolony. Niestety od jakiegoś czasu nic nie wystawia na allegro.
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
W zasadzie mógłbym zacytować kilka powyższych postów - z kumplem braliśmy małe conieco z WHP i dobrze kasy nie zdążyłem przelać a przesyłka była na miejscu, podobnie z Sovą i siódemkami Doombringer. Nie jestem analny jeśli chodzi o tępo wysyłania stuffu, no ale, czemu nie.
-
Kiedyś jakieś płyty The Analogs, nie pamiętam żadnych komplikacji. A tak z ciekawości: co chcesz od nich brać? Lewaku ty!!! ;)Lykantrop pisze:Kupował ktoś w Jimmy Jazz Records?
- Lykantrop
Ostatnio pojechałem po całości z zamówieniem w LSS i teraz tak mnie sumienie gryzie, że muszę opcji przeciwnej jakoś zadośćuczynić. A co chcę brać to wolę nie mówić tak na forum publicznym, bo mają tego ostatnie sztuki i nie chcę potem gryźć się w język po czasie. :-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Gdyby dziś planeta Melancholia uderzyła w Ziemię, potworna eksplozja zniszczyła życie a ogromna temperatura stopiła wszystko w jedną bezkształtną masę, to i tak paczka wysłana do mnie przez Hellthrashera_ pozostałaby nietknięta :) gdyby kobiety nosiły taką bieliznę to z pewnością wciąż byłbym prawiczkiem :)
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Można kupować bez ryzyka.Lykantrop pisze:Kupował ktoś w Jimmy Jazz Records?
- boroowa
z czym?Jimmy Boyle pisze: brak płytki z komplikacją itp.
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Castor
To w takim razie po jakiego grzyba zakładałby nowe konto na alledrogo Hellthrasher_ skoro konto pod tytułem Hellthrasher było i jest cały czas jeszcze aktywne?Maria Konopnicka pisze:Tak, to wciąż ten sam niezawodny, uczciwy i solidny Bartdeath. :)Castor pisze:A Hellthrasher i Hellthrasher_ też? Pytam zupełnie poważnie? Kiedyś robiłem u tego pierwszego zakupy i byłem zawsze zajebiście zadowolony. Niestety od jakiegoś czasu nic nie wystawia na allegro.

- Silent_Sea
Konto Bartdeath też jest cały czas aktualne, może Bartdeath to herszt w Death Metal Mafia? ;)
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Castor
-
- postuje jak opętany!
Obecnie tylko hellthasher _ , pozostałe odeszły w stan spoczynku :)