No nie przekonam się do tego zespołu, mimo miłości do doomu. Ten wokal jest tak nudny i rozwleczony, że nie wiem, czy dosłucham do końca. Jedynki też nie łyknąłem.
Piękna jest ta płyta, ma w sobie coś takiego, że rozdziera serce.
długopisyyyyy pisze:]odezwał się największy black metalowiec. Miastowy krawaciarz co chodzi na 8 godzin do budynku z rurami i rozmawia w przerwach z grubymi dziewczynami na papierosa i sie tam hihoczą wszyscy do ziebie jakby kartofla mieli w dupie
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
żecz, audio, tzo tzymje mnię przy życiu. Recept na życie i vędka wyjebka, do wyciongania zez syfu powtarzalności/codzienności. Called zwie się: Ulcerous Phlegm "International Problems Can't Be Solved by Intern Nationalism" 1990. Uwaga, Niemce! one byli.....
Jako fan skrimopostblackmetalu mega serio propsuje. Doskonały, nieoczywisty, drażniący zmysły materiał. Chciałbym kiedyś usłyszeć go w eremefie, albo innej esce.
Dobre, będę obserwował rozwój tych Niemiaszków. Mają te kompozycje* sporą dozę umiejętności i pomysłu, wchodzą do głowy i chce się do tego materiału wracać. Przydałoby się trochę więcej własnej tożsamości, ale wiadomo, że wymyśleć proch w DM jest trudno.
No nie przekonam się do tego zespołu, mimo miłości do doomu. Ten wokal jest tak nudny i rozwleczony, że nie wiem, czy dosłucham do końca. Jedynki też nie łyknąłem.
Witaj w klubie. Strasznie męczący album.
Za to poniższy wchodzi jak złoto