To trafiłeś Gościu do Piekła, a tam tylko Diabły w Labiryntach. Ale jak nie masz pod ręką kłębek włoczki żeby się z tego wydostać to wyjście masz MOROWE. :)Only_True_Believers pisze:nie napisałem ze mi nie chcieli wymienić, jestem pewny ,że da sie to załatwić po ludzku :) pewnie Nihil zrobił się tak awangardowy że nawet płyt do pudełek nie wkłada...
KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- KreatoR
- weteran forumowych bitew
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
-
przeciez juz miales od SovyOnly_True_Believers pisze:srar kurwa, cały dzień łaziłem z myślą ,ze wieczorem sobie odpalę tę zajebistą płytę a tu taki chuj w dupę od życia !
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
To ta.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Only_True_Believers
Ufff zasne spokojnie, Sova dośle, ale WHP to mają minusa takiego z warszawy do Białegostoku.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
no przecież to nie wina WHP tylko tłoczni.
- beastov23
Ty mu nie tłumacz, bo on bardzo dobrze wie czyja to wina!
maximum walrus yields maximum walrus
:3
:3
- Only_True_Believers
Sorry nie prowadziłem nigdy wytwórni, myślałem ze płyty i wydruk zamawia się w oddzielnych miejscach a potem mali cyganie to składają do kupy. A ty beastov23 nie cwaniakuj, o !
- Castor
Kupował ktoś w SKLEPIE MUZYCZNYM STEP z Opola prowadzonym przez: www_smstep_pl na allegro? Jak wygląda tam sprawa z jakością pakowania i terminowością wysyłki?

- Deviant
- w mackach Zła
Nie wiem jak wygląda sprawa z przesyłką,bo kupuję zawsze w sklepie w Opolu,ale firma jest solidna i nigdy nie miałem z nimi problemów.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Kupowalem. Jest spoko, tak jak pisza wysylaja. Pakuja solidnie.Castor pisze:Kupował ktoś w SKLEPIE MUZYCZNYM STEP z Opola prowadzonym przez: www_smstep_pl na allegro? Jak wygląda tam sprawa z jakością pakowania i terminowością wysyłki?
Onlitrubelif ty juz przestan, bo to co piszesz jest zalosne.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Najprzewielebniejszy
szpecze się, ze Bart z Agniechą od samego początku wznowienia działalności knuli jak dopiec przedstawicielom czarciej stolicznej sceny...Olśnienie przyszło wraz z namówienie, Mateusza Maurycego Śmierzchalskiego i Michał Kuźniaka do stworzenia apokaliptycznej wizji, która opęta Twój umysł. Posiądzie go zanim usłyszysz te dzwięki... tak. I wtedy stworzą jedną, jedyną kopię, która będzie bez płyty, jedyną w całym nakładzie. Czarną owcę galaktyk... neuron odchodów. By zdefragmentowac właśnie Twój umysł... a brak płyty, tego nędznego kawałka plastiku... to dopiero początek wydarzeń, które doprowadzą do nieuchronnego...Only_True_Believers pisze:Ufff zasne spokojnie, Sova dośle, ale WHP to mają minusa takiego z warszawy do Białegostoku.
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
Andrzej odstaw te leki:)
- Adrian696
e tam - niech lepiej poda nazwy i załatwi recepty ;)Paysage d'Hiver pisze:Andrzej odstaw te leki:)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
Potwierdzam bardzo solidni ludzie.Pakowanie,szybkosc..Castor pisze:Kupował ktoś w SKLEPIE MUZYCZNYM STEP z Opola prowadzonym przez: www_smstep_pl na allegro? Jak wygląda tam sprawa z jakością pakowania i terminowością wysyłki?
- Only_True_Believers
pewnie Jachaś 3d
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
był kiedyś zespół punkowy z argentyny z perkusistą który miał Downa i jedną płytę właśnie wydali bez płyty ;)Only_True_Believers pisze:No i przyszła pora na WITCHING HOUR PRODUCTIONS, za pięknie kurwa było, i musieli coś spierdolić.... właśnie odfoliowałem SEAGULLS INSANE AND SWANS DECEASED MINING OUT THE VOID które brałem parę dni temu od SOVY, otwieram a tam kurwa w środku nie ma płyty CD ! no ja pierdole ....
Kupowałem u nich przez allegro wielokrotnie i nigdy nie miałem żadnych problemów - wysyłka szybka, opakowanie przyzwoite no i co najważniejsze płyty, które wystawiają rzeczywiście fizycznie mają.aniola pisze:Potwierdzam - bardzo solidni ludzie. Pakowanie, szybkosc..Castor pisze:Kupował ktoś w SKLEPIE MUZYCZNYM STEP z Opola prowadzonym przez: www_smstep_pl na allegro? Jak wygląda tam sprawa z jakością pakowania i terminowością wysyłki?
-
- w mackach Zła
Dokładnie. Też polecam :).
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
w muzyce okoloindustrialnej dosc czesto mozna spotkac takie smieszne wydania, jak np wydanie winyla potluczonego i posklejanego tasma, albo pusta CD...Blackult pisze: był kiedyś zespół punkowy z argentyny z perkusistą który miał Downa i jedną płytę właśnie wydali bez płyty ;)
Z drugiej strony i tak sluchales (przypuszczalnie bo mowisz ze zajebista CD) z mp3 wiec co za problem ?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- rozkręca się
Ja czekałem kiedys rok na zamówione CD bo koles zapomniał o sprawie (ja zreszta też) ;)Castor pisze:Kupował ktoś w SKLEPIE MUZYCZNYM STEP z Opola prowadzonym przez: www_smstep_pl na allegro? Jak wygląda tam sprawa z jakością pakowania i terminowością wysyłki?
A jak sobie już przypomniał to nie widział żadnego problemu...
Wiecej tam już nic nie zamówiłem.