Dosyć dziwny dobór rzeczy jak na wieczór majowy ale tak mam. skończył się Antaeus i od razu mi się tak siakoś kojarzyło z i cant sleep
Uwielbiam Faithless. Całkowicie inne rewiry muzyczne ale czasem jak to zabrzmi to klękajcie
Kocham miłością bezgraniczną, wydawnictw mam za dużo wszelakich na płytach cd
Now playing / Czego teraz słuchacie v.5
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
tomaszm
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Now playing / Czego teraz słuchacie v.5
Czas zintensyfikowanej pracy do 8.05. Poza zasięgiem. Only hard work is real.
-
tomaszm
Swoją drogą dziś zwiększe dawkę o taką samą ilośc. Dostałem maila ,że mam przywolenie od lekarza. Akurat weekend majowy to dobry czas na pewne rzeczy. Nie powinno się stosować lideksoamfetaminy na wieczór czy popołudniu ale to u mnie bez znaczenia jak powiedział lekarz. Ty już bardziej pobudzony nie będziesz. Chodzi o uzupełnienie dopaminy i naroadrenaliny. Zresztą za dwa tygodnie badania krwi pokaża wszystko na ile poszło do góry. Co najwyżej obudzę się z piana na ryju:)tomaszm pisze: ↑01-05-2026, 19:47Tani nie jest z punktu widzenia przeciętnych lekarstw. Ale tylko on mnie stabilizuje.Umożliwia mi normalne funkcjonowanie z pozycji moich łonych. Kiedyś będzie refundowany, Dostępny od zeszłęgo roku w przemyśle farmaceutycznym na polskim rynku. Lek bez którego Bill Gates czy świętej pamięci Steve Jobs nie mogą,nie mogli funkcjonować więc nie ma tak źle:)
Ostatnio zmieniony 01-05-2026, 20:28 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kilgore
- rasowy masterfulowicz
-
Alter Ego
- postuje jak opętany!
-
tomaszm
Uwielbiam .Dawka druga wjechała jakieś czas temu. No jest moc
Jak można tego nie kochać. I feel you. Pod taki dobry mięsisty seks, gdzie przegryzasz sutki, całujesz za uchem, delikatnie szapriesz za włosy i wymieniasz każda mikrobiologię lizania z językiem. O to chodzi. Boże jaką ma ochotę na seks. Kurwa
Teraz
Jak można tego nie kochać. I feel you. Pod taki dobry mięsisty seks, gdzie przegryzasz sutki, całujesz za uchem, delikatnie szapriesz za włosy i wymieniasz każda mikrobiologię lizania z językiem. O to chodzi. Boże jaką ma ochotę na seks. Kurwa
Teraz