beastov23 pisze:atr pisze:Sova jak zawsze mistrzostwo.
KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- mysticcum
- postuje jak opętany!
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
- Godplayer
- w mackach Zła
Co racja to racja, w życiu dostałem już sporo przesyłek z płytami, ale dzisiaj listonosz przyniósł jebany SEJF. Klasa ! A, i smakowity bonusik był.mysticcum pisze:beastov23 pisze:atr pisze:Sova jak zawsze mistrzostwo.
A teraz trochę popsioczę. NWN! chyba nie uczy się na własnych błędach, nie tak dawno temu wypuścili reedkę Kerasphorusa z poprawioną grafiką (teraz to jest TO), a za kolejne 12 miesięcy zobaczymy info o reedycji najnowszego mcd Prosanctus Inferi (doskonała płyta) też z poprawioną grafiką. Żeby cokolwiek tam zobaczyć trzeba nieźle się naprzyglądać. Nie jest tak tragicznie jak na "Beheaded Ouroboros", gdzie Invictus dojebał książeczkę, która jest jebanym SZYFREM. Kompletnie nic tam nie widać. Może "kompletnie" to za duże słowo, i jakiś klimat to ma, to jednak z dwojga wydań "Cloven Hooves at the Holocaust Dawn", zdecydowanie bardziej podoba mi się reedycja. Oczywiście nie ma mowy o sprzedaniu pierwszego strzału. :)
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
U nich może chciałeś "The List" Axis of Advance ustrzelić? :-)Conflagrator pisze:http://allegro.pl/show_user.php?search=Muzyka-CD_pl
http://www.muzyka-cd.pl/
Kolejni, co sprzedają płyty, których nie mają... Wybitnie nie polecam.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Tak, kupiłem i teraz czekam na zwrot kasy. Jako zadośćuczynienie zaoferowali mi 30% zniżki na płyty z ich sklepu, ale jak zobaczyłem ceny to nawet po upuście zapłacisz tyle co gdzie indziej bez zniżki. Mają też Esoteric "The Maniacal Vale", który bym chciał, ale serdecznie ich pierdolę ;)
Kurwa! Jebany Arkadiuszek z Allegro nie przysłał mi płyty, a później tak się pierdolił z odesłaniem mi kasy, że teraz zniknęła z allegro możliwość wystawienia chujowi negatywa. Uważajcie na tego gościa - strata czasu i pieniędzy - wystawia zajebiste tytuły, ale większości nie ma, nie odpowiada na e-maile. Tragedia jakaś!
- olo1972
- postuje jak opętany!
Może w takim razie założyć temat RIP-OFFY,coby uniknąć problemów?Mówię całkiem poważnie.
-
- rasowy masterfulowicz
Jezeli znasz numer aukcji i nazwe uzytkownika to mozesz wystawic komentarz. Kliknij na Moje zakupy -> Komentarze i ocena sprzedaży -> Wystaw komentarz do innych transakcji ( po prawej, nad tabela z aukcjami )
I AM MORBID
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
Arkadiuszek "Konto zawieszone" - minęło tyle lat, a Allegro cały czas nie może wypracować jakiejś metody weryfikacji takich cwaniaczków. Dodatkowo wsparcie które oferuję ( np: spory ) jest gówno warte - "...Pragnę nadmienić, że w przypadku, gdy jedna ze stron opóźnia, utrudnia bądź uniemożliwia finalizację transakcji, wówczas druga strona może dochodzić swoich praw na drodze sądowej.... " to cytat z emaila od Allegro po zakończeniu sporu = ŻART !Maria Konopnicka pisze:Kurwa! Jebany Arkadiuszek z Allegro nie przysłał mi płyty, a później tak się pierdolił z odesłaniem mi kasy, że teraz zniknęła z allegro możliwość wystawienia chujowi negatywa. Uważajcie na tego gościa - strata czasu i pieniędzy - wystawia zajebiste tytuły, ale większości nie ma, nie odpowiada na e-maile. Tragedia jakaś!
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
-
Przeciez oni maja to gleboko w dupie byle im kasa grala.
Ostatnio zmieniony 17-12-2011, 01:18 przez aniola, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Zdecydowanie jestem za.olo1972 pisze:Może w takim razie założyć temat RIP-OFFY,coby uniknąć problemów?Mówię całkiem poważnie.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
No Agonia mnie wkurwiła! Płyty co prawda przyszły dość szybko jak na nich (ok 2 tygodnie), ale kurwa. Jak kupuje płyty nowe, to mają być nowe. Wziąłem dwie sztuki In Aeternum, sobie i dla znajomego. Cena niska, za dwie 20zł, ale płyta w stanie niedostatecznym, jakby ktoś nimi po asfalcie jeździł. Wkurwia mnie sam fakt, napisałem maila ciekawe czy chujki się odezwą. Kurde, a chciałem niedługo kolejne zamówienie u nich złożyć, ech.
Kurwa i płyty przeskakują! Jeszcze nigdy nie miałem takiej sytuacji, żeby zamówić bezpośrednio u wydawcy i dostać płyty w gorszym stanie niż używki.
Kurwa i płyty przeskakują! Jeszcze nigdy nie miałem takiej sytuacji, żeby zamówić bezpośrednio u wydawcy i dostać płyty w gorszym stanie niż używki.
Precyzując - chodziło mi o gościa z nickiem Arkadiuszek21.Wystrzegajcie się !
Dzięki, chociaż sobie tym negatywem humor poprawię. :)Mort pisze:Jezeli znasz numer aukcji i nazwe uzytkownika to mozesz wystawic komentarz. Kliknij na Moje zakupy -> Komentarze i ocena sprzedaży -> Wystaw komentarz do innych transakcji ( po prawej, nad tabela z aukcjami )
Co za idiota! Wciąż wystawia tę płytę:
http://allegro.pl/birth-control-operati ... ?source=oo
-
Taka sytuacja mnie w Agonii jeszcze nie spotkała, a często tam kupuję. Kiedyś zamówiłem płyty i przyszły z jakimiś drobnymi ryskami, więc nie robiłem z tego wielkich pretensji, bo nie chciało mi się lecieć na pocztę i odsyłać tego. Na pewno odpiszą i pozwolą Ci odesłać płytę i wymienią na nową tak było w moim przypadku.gelO pisze:No Agonia mnie wkurwiła! Płyty co prawda przyszły dość szybko jak na nich (ok 2 tygodnie), ale kurwa. Jak kupuje płyty nowe, to mają być nowe. Wziąłem dwie sztuki In Aeternum, sobie i dla znajomego. Cena niska, za dwie 20zł, ale płyta w stanie niedostatecznym, jakby ktoś nimi po asfalcie jeździł. Wkurwia mnie sam fakt, napisałem maila ciekawe czy chujki się odezwą. Kurde, a chciałem niedługo kolejne zamówienie u nich złożyć, ech.
Miałem różne problemy z Agonią, ale takie gówno też nigdy w życiu mi się nie przydarzyło.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Co mi z odesłania jak płyty 20 zł łącznie kosztowały? Sam fakt jak można sprzedawać płyty w takim stanie??? Najlepsze jest to, że dwie sztuki tej samej płyty, a stan masakryczny. Na gratisa wstyd coś takiego dać, a co dopiero sprzedawać jako nówki!
-
- mistrz forumowej ceremonii
A ostrzegałem... :) Nie raz i nie dwa.
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
A mi ostatnio przysłali digi malign, które otworzyłem po 2 miesiącach i okazało się ze trey jest cały bez ząbków i odklejony, po kilku mailach wymienili mi na inną płytę, wiec +
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Przed skaczącymi płytami nie... się nie liczy ;-)
-
- postuje jak opętany!
Od drugiej strony , pewien pajac piszczący także tutaj Maleficio , Sztorm , Kissterio dostał negatywa na allegro za nie wywiązanie się z transakcji i postanowił się zemścić !
http://www.nwnprod.com/forum/viewtopic.php?t=26995
http://www.nwnprod.com/forum/viewtopic.php?t=26995