Wasze typy na płytę roku 2006
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez Skaut_Kwatermaster[/i]
Katatonia nagrala calkiem ciekawy krążek, aczkolwiek nie tak dobry jak "Viva Emptiness", ale niech będzie, zaliczę go to typów, jako że Anathema opierdala się z wydaniem swoich wypocin. [/quote]
Bym poszedł dalej i powiedział , że jest nawet lepsza od Vivy
zajebista płyta !! chyba nie ma wad.
Katatonia nagrala calkiem ciekawy krążek, aczkolwiek nie tak dobry jak "Viva Emptiness", ale niech będzie, zaliczę go to typów, jako że Anathema opierdala się z wydaniem swoich wypocin. [/quote]
Bym poszedł dalej i powiedział , że jest nawet lepsza od Vivy

zajebista płyta !! chyba nie ma wad.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Laibach - niedlugo nabędę wiec o tym wypowiem się później, ale skoro WAT byl genialny to nie sądze, aby panowie obniżyli loty.
[/quote]
yyy, tzn. jak - jeszcze nie słyszałeś, a już umieszczasz ją wśród najlepszych?
[quote][i]Wysłane przez NW.[/i]
same covery The Ramones [/quote]
wystarczy że nagraliby "Surfin' Bird" albo "I Don't Want To Grow Up":)
Laibach - niedlugo nabędę wiec o tym wypowiem się później, ale skoro WAT byl genialny to nie sądze, aby panowie obniżyli loty.
[/quote]
yyy, tzn. jak - jeszcze nie słyszałeś, a już umieszczasz ją wśród najlepszych?
[quote][i]Wysłane przez NW.[/i]
same covery The Ramones [/quote]
wystarczy że nagraliby "Surfin' Bird" albo "I Don't Want To Grow Up":)
- Trojan
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez Bonny[/i]
[/quote]
yyy, tzn. jak - jeszcze nie słyszałeś, a już umieszczasz ją wśród najlepszych?[/quote]
Ja mu się nie dziwię. Laibach nie nagrywa słabych płyt.
[/quote]
yyy, tzn. jak - jeszcze nie słyszałeś, a już umieszczasz ją wśród najlepszych?[/quote]
Ja mu się nie dziwię. Laibach nie nagrywa słabych płyt.

Down the bottle's nest
- longinus696
- zahartowany metalizator
Nie sądzę, żeby Anathema jeszcze kiedykolwiek coś znaczyła, a już na pewno nie ma startu do Katatonii.
Nie sądzę, żeby Anathema jeszcze kiedykolwiek coś znaczyła, a już na pewno nie ma startu do Katatonii.
[quote][i]Wysłane przez stary[/i]
a mogłby to ktos teraz tak jakos podliczyc i wybrac jakieś 10-154 albumów o których najczęsciej sie tu pisze i chyba czas zrobic sonde prawda? chyba juz nie czekacie na zadna płytę w tym roku? [/quote]
ja czelkam jeszcze na jakąś która mnie rozjebie!! a która ciebie rozjebała? i Mare jeśli słucha metalu,oczywiście nie zmuszam cię do odpowiedzi na pytanie w 100 procentach
a mogłby to ktos teraz tak jakos podliczyc i wybrac jakieś 10-154 albumów o których najczęsciej sie tu pisze i chyba czas zrobic sonde prawda? chyba juz nie czekacie na zadna płytę w tym roku? [/quote]
ja czelkam jeszcze na jakąś która mnie rozjebie!! a która ciebie rozjebała? i Mare jeśli słucha metalu,oczywiście nie zmuszam cię do odpowiedzi na pytanie w 100 procentach
- kocurejro
- postuje jak opętany!
- Lost_Soul
- świeżak
Moje typy to:
1. Satyricon - Now, Diabolical
2. Secrets of the Moon - Antithesis
3. Azarath - -Diabolic Impious Evil
4. Dark Fortress - Séance
5. Melechesh - Emissaries
6. Napalm Death - Smear Campaign
7. Vader - Impressions in Blood
8. Haemorrhage - Apology For Pathology
9. Green Carnation - The acoustic verses
10. Unleashed - Midvinterblot
1. Satyricon - Now, Diabolical
2. Secrets of the Moon - Antithesis
3. Azarath - -Diabolic Impious Evil
4. Dark Fortress - Séance
5. Melechesh - Emissaries
6. Napalm Death - Smear Campaign
7. Vader - Impressions in Blood
8. Haemorrhage - Apology For Pathology
9. Green Carnation - The acoustic verses
10. Unleashed - Midvinterblot
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Do tych, które miały premiery w tym roku (SODOM, VENOM, DEICIDE, DEATH BREATH) i tych które w tym roku mnie zniszczyły choć wyszły wcześniej ("Gore Obsessed" CANNIBAL CORPSE) dołącza "Tempo Of The Damned" EXODUS, które zakupiłem dopiero teraz. Fantastyczna płyta! Porwała mnie w równym stopniu co "Bonded By Blood". Za kilka dni przyjdzie "Cryptobeast" USURPER i mam wrażenie, że również dołączy do tego szacownego grona.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- The Stoner King
- rozkręca się
- The Stoner King
- rozkręca się