kocham tych francuzów. Dzięki uprzejmości BDB Kolegi z forume mam na cd. W sumie to taka topka ze 100 płyt na bezludną wyspę na pewno bym o nią zahaczył. Zresztą Drastus i wszystko w temacie.
Now playing / Czego teraz słuchacie v.5
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
tomaszm
- mistrz forumowej ceremonii
-
tabaluga
- weteran forumowych bitew
- knaar
- rasowy masterfulowicz
-
markiz666
- postuje jak opętany!
-
tomaszm
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Now playing / Czego teraz słuchacie v.5
koncert w Poznaniu. Gro ekipy z masterfula ze mna nie widziała koncertu bo tak się najebaliśmy. Kumpel mnie przywizół pod klub gdzie sciągałem garnitur i ubierałem się w normalne odzienie na ulicy. Wracając spod Olsztyna gdzie miałem kobitę w stanie totalnego załamania depresyjnego bo zabiła w wypadku dziecko i męża. Psychoza. i chciała się zabić i nie wiedziałem jakie służby mam obdzwonić tak się za nią czułem odpowiedzialny.
Najebany jak armata i porobiony używkami- portier z jakiegoś hotelu przedzwonił do kumpla jak wział moją komórkę że leże w lobby jakiegoś hotelu nieprzytomny. Kumpel dał mi z liścia jak się obudziłem gdzieś w jakimś hotelu po tym jak dotaerł. Tomek był alkohol czy narkotyki. Wszystko razem. Spierdalamy do domu.
W drodzę powrotnej kilkanaście smsów od klientki ,że życie sobie odbierze. Ze mam do Niej zaedzwonic. Co teraz kurwa?
Z babą na telefonie cała noc aż w końcu poszła spać i ją na drugi dzień wywieźli do psychiatryka. Brr jak se to przypomnę.
Arkhon Infasutus nie widziałem ale to był jeden z najbardziej pojebanych dni które przeżyłem.
Chyba nigdy ta porobiony nie gadałęm z zadnym klientem. cztery godziny na telefonie w stanie porobienia maksymalnego żeby coś sobie nie zrobiła. Nie zapomnę tego koncertu nigdy.
Kumpel jak byłem trzecią godzinę wysłał mi sma- dupczysz ja ,trzecią godzinę czekam pod domem.
Ja: cięzki temat
Cały salon w zdjęciach zmarłego męża , dziecka ,dziesiątki wydrukowanych zdjęć ,cały salon obwieszony w zdjęciach i kobieta z takim pczuciem winy i depresją że steżenia powietrza mozna było kroić nożem. Zaneta. W całym alkoholowym narkotykowym amoku wszystko mi przeszło. Było mi tak jej po ludzku żal.
Wielokrotnie mam do czynienia z ludżmi na skraju na tym polega antyurok mojej pracy. Ale rzadko zdarza mi się utożsamiać z klientami. To było coś zupełnie innego. Chbya nigdy sytacja do mnie tak bezpośrednio nie trafiła. Jak widzisz taki obrazek cierpienia to wszystko się zmienia w człowieku.
Ostatnio zmieniony 02-03-2026, 20:39 przez tomaszm, łącznie zmieniany 3 razy.
-
szczylun
- rasowy masterfulowicz
- knaar
- rasowy masterfulowicz
-
szczylun
- rasowy masterfulowicz