Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Był. I to przez Agonia Prod. Ale oni wtedy mieli dużo niezrealizowanych w ostateczności planów wydawniczych :)SODOMOUSE pisze:Łeeee, nie wiedziałem że był plan split 7Ep Antaeus / Throneum.
no to szkoda.... lepiej nie widzieć , co jeszcze nie wyszło....Necropunk pisze:Był. I to przez Agonia Prod. Ale oni wtedy mieli dużo niezrealizowanych w ostateczności planów wydawniczych :)SODOMOUSE pisze:Łeeee, nie wiedziałem że był plan split 7Ep Antaeus / Throneum.
Kolejny album In Aeternum, split Throneum/ Bloodthirst, dwójka Mordant, reedycja demosów Unpure... i tyle narazie pamiętam, bo jednak na przestrzeni lat szare komórki trochę RAMu wyrzuciły :)SODOMOUSE pisze:no to szkoda.... lepiej nie widzieć , co jeszcze nie wyszło....Necropunk pisze:Był. I to przez Agonia Prod. Ale oni wtedy mieli dużo niezrealizowanych w ostateczności planów wydawniczych :)SODOMOUSE pisze:Łeeee, nie wiedziałem że był plan split 7Ep Antaeus / Throneum.
SODOMOUSE pisze:Majcher...aka Mayhem
Jakoś ponad rok temu wrzucali nawet na fejsa info, że coś się w tym temacie ruszy. Ale widzę, że od tamtej pory znowu przepadli. Nie wiem, kurde, takie Azhubham Haani mogli zbootować, a na Unpure się jeszcze nikt nie porwał. Chujnia z patatajnią :)SODOMOUSE pisze:...o tak, reedycje demosów Unpure to nawet sam Filipowi podpowiadałem, gdy kiedyś na jakiś gig do Bazyla się wybieraliśmy....
Smutek. Tak jak z reedycjami na LP płyt z Napalm.Necropunk pisze:Jakoś ponad rok temu wrzucali nawet na fejsa info, że coś się w tym temacie ruszy. Ale widzę, że od tamtej pory znowu przepadli. Nie wiem, kurde, takie Azhubham Haani mogli zbootować, a na Unpure się jeszcze nikt nie porwał. Chujnia z patatajnią :)SODOMOUSE pisze:...o tak, reedycje demosów Unpure to nawet sam Filipowi podpowiadałem, gdy kiedyś na jakiś gig do Bazyla się wybieraliśmy....