Kato Silesia city centersmooker pisze:Który to MM?maciek z klanu pisze:Dziś byłem w media i w atrakcyjnych cenach kupiłem paradise list - meduza plus ostatnie immolation. Obie pozycje za 22,99 . Było jeszcze carcass ostatnie w tej cenie. Dwójkę suffocation kupiłem jeszcze za 32 zł.
Promocje poniżej pasa!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Promocje poniżej pasa!
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- zaczyna szaleć
Był jeszcze Morbid Angel ostatni za 26,99 jakby ktoś cos.maciek z klanu pisze:Kato Silesia city centersmooker pisze:Który to MM?maciek z klanu pisze:Dziś byłem w media i w atrakcyjnych cenach kupiłem paradise list - meduza plus ostatnie immolation. Obie pozycje za 22,99 . Było jeszcze carcass ostatnie w tej cenie. Dwójkę suffocation kupiłem jeszcze za 32 zł.
- maciek z klanu
W silesi? jak bylem tydzien ponad temu to byl wlasnie tylko po 44 zł około wiec olałem, bo wcześniej widziałem własnie w cenie 26,99.Bacchus pisze:
Był jeszcze Morbid Angel ostatni za 26,99 jakby ktoś cos.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- zaczyna szaleć
Jeszcze ostatni Nile leży po taniości w media marktach. Ja akurat kupowałem na Bielanach Wrocławskich.
Wysłane z mojego Redmi 6 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi 6 przy użyciu Tapatalka
-
- postuje jak opętany!
nic nigdy nie kupilem u nich. troche mnie zniechecaja niektore opinie. oni naprawde przed wyslaniem plyt wycieraja sobie dupy bookletami?WARHEAD pisze:W AGONII WYPRZEDAŻ TRWA! Cały asortyment sklepu -15% do północy 5. stycznia 2019 roku.
Jest miedzy innymi nowa PROFANATICA na plackach:
https://www.agoniarecords.com/index.php ... e&id=2400v" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.agoniarecords.com/index.php ... e&id=2401v" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
jest pytanie. będzie odpowiedź. nie ode mnie bo też raczej u nich nie biorę. a to co kupiłem tak z rok temu to było czyste. nie obkakane. więc w tym konkretnie jednostkowym przypadku może było wschodniemu. wycierali d ręką a nie płytą. statystycznie mała p®óbka, więc nie ma co brać pod uwagę.abstract pisze:nic nigdy nie kupilem u nich. troche mnie zniechecaja niektore opinie. oni naprawde przed wyslaniem plyt wycieraja sobie dupy bookletami?WARHEAD pisze:W AGONII WYPRZEDAŻ TRWA! Cały asortyment sklepu -15% do północy 5. stycznia 2019 roku.
https://www.agoniarecords.com/index.php ... e&id=2400v" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.agoniarecords.com/index.php ... e&id=2401v" onclick="window.open(this.href);return false;
zobaczymy jakie inni mają doświadczenia.
lys på slutten av lys
- dzik
- zahartowany metalizator
Zawsze wszystko od Agonii docierało do mnie w doskonałym stanie i zawsze wszystko się zgadzało. Ale kupuję tylko CD, więc nie wiem jak z winyloma i innymi rzeczoma. Mogło być ewentualnie małe opóźnienie, tak do tygodnia czasu.abstract pisze:nic nigdy nie kupilem u nich. troche mnie zniechecaja niektore opinie. oni naprawde przed wyslaniem plyt wycieraja sobie dupy bookletami?WARHEAD pisze:W AGONII WYPRZEDAŻ TRWA! Cały asortyment sklepu -15% do północy 5. stycznia 2019 roku.
Ale nie wszyscy mają dobre doświadczenia z Agonią.
dobry kościół to kościół spalony
- Gall
- weteran forumowych bitew
Ogólnie winyle pakują lepiej niż CD.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
-
ileż razy już było pisane to tej agonii? ja tam zrobiłem kilkadziesiąt zamówień i bywało w chuj różnie. czasem perfekcja, czasem połamane pudełka a booklety ujebane bigosem i w ogóle przysłane nie to, co chciałem. czyli loteria zasadniczo
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Po dłuższej przerwie zamawiałem 2 razy cd i pomijając dość spore opóźnienie w wysyłce, to pakowanie bardzo się poprawiło. Bardziej mnie zmartwiło, że wydawane przez Agonię digipaki to buble. Krzywo przyklejone tacki, jakieś krzywe cięcia okładek, a digi ostatniej Acherontas miałem tak zafoliowane, że miejsce zgrzania folii wtopiło mi się w okładkę i pozostał ślad. Nie mam czasu na składanie reklamacji za te kilka złotych, więc postawiłem na półce te gówienka w formie jakiej są.
-
- postuje jak opętany!
kurwa. i co ty robic. ryzykowac dla tych parudziesieciu zlotych rabatu czy jebac :D
- pr0metheus
ja sie nie boje agonii. na nascie zamowien raz mi pomylili jedna plyte , poza tym wszystko ok
niech to miejsce niebawem zniknie
- Sybir
abstract, jeśli zamawiasz winyle, to bądź spokojny - paczka powinna być dobrze zabezpieczona.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Only_True_Believers
15 lat zamawiam w agonii, w sumie to mój głowny sklep razem z MV. Raz nie było 1 płyty w pace to po emailu dosłali, raz nie podobała mi sie bluza za 160 zł i chciałem wymienić, troche niezadowoleni ale przyjeli, i raz cd thunderbolt był porysowany to przysłali mi nowy bez szemrania. W życiu coś zawsze może sie zjebać, ale zawsze to naprawiają. Agonia to solidna i dobra firma.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
- postuje jak opętany!
dzieki za opinie i porady. zrobilem zachowawcze zamowienie, same cd.
3x absu
lugubrum - albino de congo
machetazo - ruin
blasphereion - rest in peace
po coffinowemu - zobaczymy jak to bedzie
edit. asortyment nie jest wirtualny, jakis wskaznik stanu magazynowego jest. po zlozeniu zamowienia ze sklepu zniknely: machetazo, lugubrum i jedno absu. rokowania pozytywne zatem, przynajmniej pod tym katem
3x absu
machetazo - ruin
edit. asortyment nie jest wirtualny, jakis wskaznik stanu magazynowego jest. po zlozeniu zamowienia ze sklepu zniknely: machetazo, lugubrum i jedno absu. rokowania pozytywne zatem, przynajmniej pod tym katem
-
mam nadzieje że wziałeś za pobraniem bo tylko w takim przypadku wysyłają w miarę szybko a nawet natychmiastowo, w innym możesz trochę poczekaćabstract pisze:dzieki za opinie i porady. zrobilem zachowawcze zamowienie, same cd.
3x absu
machetazo - ruin
- Gall
- weteran forumowych bitew
To prawda. Jeśli o reklamacje chodzi, to pełna kultura i profeska.Only_True_Believers pisze:W życiu coś zawsze może sie zjebać, ale zawsze to naprawiają. Agonia to solidna i dobra firma.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
-
- postuje jak opętany!
Wybrałem płatność przelewem. Nie mam ciśnienia żeby mieć płyty jak najszybciej. Ma byc zgodnie z zamowieniem i schludnie. A plyt za pobraniem to chyba nigdy nie kupowałem :)
- devastator77
Ja kupowałem prawie zawsze za pobraniem,w Agonii,Pagan czy innych,szybciej wysyłają i można zawsze poprosić aby wysłali na adres do pracy,gdzie spokojnie zapłacisz kurierowi i odbierzesz paczuchnę.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
-
- postuje jak opętany!
abstract pisze:dzieki za opinie i porady. zrobilem zachowawcze zamowienie, same cd.
3x absu
machetazo - ruin

09.01 oplacone, 11.01 w domu. po bozemu, tj. w foliach. pierwsze zamowienie w agonii i jest wiecej niz bdb. nawet mieli jebane lugubrum, ktorego tylko jedna kopia jest na discogs - za 20ełoro, a ja dałem po rabacie 31zł.