Tak właśnie się dzieje, jak wytwórnia zamienia się w przetwórnię zajmującą się mieleniem kupy na potrzeby koprofagicznego emo-rynku zbytu. Byle gówno się sprzeda, kiedy jest na to zapotrzebowanie. A jak widać popyt jest...Gore_Obsessed pisze:Już kiedyś pisałem w stosownym temacie, że moim zdaniem żadna wytwórnia nie zaliczyła tak spektakularnego upadku jak Nuclear Blast. Zdarzają im się jeszcze świetne premiery, ale kiedyś to była potęga i sam znaczek był w zasadzie gwarantem jakości, a teraz do ich wydawnictw podchodzę jak pies do jeża. Dla przykładu Osmose cały czas jakoś się trzyma. Oczywiście to już nie to co w latach 90., ale nie jest źle. Wracając do Nuclear Blast: gdyby zabrać im kilka starych, zasłużonych nazw nie zostanie praktycznie nic ciekawego. Kiedy ostatnio ta wytwórnia zaproponowała coś nowego na poziomie? Od jakiegoś czasu ratuje się wydawaniem płyt uznanych ekip, które uda się im przechwycić.
muzyka + obraz
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- panthyme
- w mackach Zła
Re: muzyka + obraz
011011000110010101110000011100100110100101100011011011110110010001100101
http://www.myspace.com/bloodfeastpl
http://www.facebook.com/bloodfeastpl
http://www.myspace.com/bloodfeastpl
http://www.facebook.com/bloodfeastpl
- white_pony
- weteran forumowych bitew
dziary to typ ma prawie jak gg allinhcpig pisze:Przebijam... to poniżej podobno jest jakimś megawdupegenialnymtrędiodkryciem z RPA :Olo pisze:
w kategorii gówno roku wygrywa w przedbiegach
niezle najebane ma ten chłop

do not make equal what is unequal
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
hcpig pisze:Przebijam... to poniżej podobno jest jakimś megawdupegenialnymtrędiodkryciem z RPA :Olo pisze:
w kategorii gówno roku wygrywa w przedbiegach
zajebiste, dzięki jestrer

- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
no już ustaliliśmy dawno, że Cyriak to zdobywca nagrody WTF Wszechczasów 

Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- hcpig
Dalej się tych gwiazdek ołpenera nie da słuchać ale przynajmniej ta ufokowata bladź pokazała w klipie boobsytwoja_stara_trotzky pisze:

Yare Yare Daze
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Bo osobnego tematu nie bylo, ale juz z 5. raz ktos z takim odkryciem wychodzi, wiec moze pora zalozyc 

- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
ale to takie Furze sceny hip hop / pop - zluzuj gumę w gaciach i poczuj moc Zef!hcpig pisze:Dalej się tych gwiazdek ołpenera nie da słuchać ale przynajmniej ta ufokowata bladź pokazała w klipie boobsytwoja_stara_trotzky pisze:

Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
-
Klip chudzielców z Calm Hatchery
- Scaarph
- zahartowany metalizator
widziałem całkiem niedawno na żywo calm hatchery. to było dla mnie za dużo. nie mam tyle odwagi, żeby jeszcze teledysk sobie włączać. trauma trwa po dziś dzień.
-
Odwagi bracie, nie rób w gacieScaarph pisze:widziałem całkiem niedawno na żywo calm hatchery. to było dla mnie za dużo. nie mam tyle odwagi, żeby jeszcze teledysk sobie włączać. trauma trwa po dziś dzień.

Też widziałem ich na żywca jakoś w czerwcu i był to całkiem przeciętny wystemp. Nic zachwycającego, ale też nic żenującego.
- Scaarph
-
Pewnie masz na myśli te dziwne ruchy, na teledysku też da się zauważyć 

A o co chodzi? Przypadkiem wpadła mi w łapy popredznia płyta tego zespołu na CD-r, ale jakoś mi nie śpieszno z odsłuchem.Scaarph pisze:o, czyli bez wokalisty grali?
- Skaut
ej, ale ostatnie Furze jest naprawdę bardzo dobre.Olo pisze:ale to takie Furze sceny hip hop / pop - zluzuj gumę w gaciach i poczuj moc Zef!hcpig pisze:Dalej się tych gwiazdek ołpenera nie da słuchać ale przynajmniej ta ufokowata bladź pokazała w klipie boobsytwoja_stara_trotzky pisze:
Coś tam było! Człowiek!
- grot
- weteran forumowych bitew
nie mam pojęcia z jakich filmów to poskładali, ale ten szaman (?) jest świetny
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- Gore_Obsessed
Przy Nowym Roku naszła mnie taka refleksja, że "The Pentagram burns" to być może najlepszy metalowy teledysk ostatnich kilku lat. Dodatkowo bardziej podoba mi się sam utwór w tej skróconej wersji.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Nerwowy
Przecież klip do K.I.N.G. jest o wiele lepszy... Nie zmienia to faktu, że tytuł najlepszego metalowego video i tak przypada bezsprzecznie A Dying God Coming Into Human Flesh.Gore_Obsessed pisze:Przy Nowym Roku naszła mnie taka refleksja, że "The Pentagram burns" to być może najlepszy metalowy teledysk ostatnich kilku lat. Dodatkowo bardziej podoba mi się sam utwór w tej skróconej wersji.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Gore_Obsessed
Z tych dwóch muzycznie i wizualnie zdecydowanie bardziej podoba mi się "Pentagram płonie".
Only SŁUCHANIE płyt is real!