pogodancer pisze:niezłe
A teraz poważne pytanie: czy on to tak "od siebie dla siebie" czy ktoś faktycznie tego słucha na poważnie?
Ja już nawet nie chcę wiedzieć prawdy...
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
w kategorii gówno roku wygrywa w przedbiegach - jest tam nawet moja ulubiona ekstrema czyli 'wanna+krew+długowłosy/a w depresji'
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
hcpig pisze:Przebijam... to poniżej podobno jest jakimś megawdupegenialnymtrędiodkryciem z RPA :
przecież to mega-genialne-jaja są - poza tym kolo ma szorty z "Dark side of the moon" więc nie przypierdalaj się ))
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Już kiedyś pisałem w stosownym temacie, że moim zdaniem żadna wytwórnia nie zaliczyła tak spektakularnego upadku jak Nuclear Blast. Zdarzają im się jeszcze świetne premiery, ale kiedyś to była potęga i sam znaczek był w zasadzie gwarantem jakości, a teraz do ich wydawnictw podchodzę jak pies do jeża. Dla przykładu Osmose cały czas jakoś się trzyma. Oczywiście to już nie to co w latach 90., ale nie jest źle. Wracając do Nuclear Blast: gdyby zabrać im kilka starych, zasłużonych nazw nie zostanie praktycznie nic ciekawego. Kiedy ostatnio ta wytwórnia zaproponowała coś nowego na poziomie? Od jakiegoś czasu ratuje się wydawaniem płyt uznanych ekip, które uda się im przechwycić.
Nuclear Blast upadło gdzieś w połowie lat 90-tych, ale od paru lat idą w dobrym kierunku i na ten moment mają u siebie naprawdę niezłą ekipę. Owszem, głównie przechwytują od mniejszych wytwórni co bardziej utalentowane kapele pokroju Melechesh, albo podpisują kontrakty z weteranami takimi jak Immolation czy Suffocation, ale to też należy docenić. Jeszcze kilka lat temu ciężko było znaleźć cokolwiek sensownego w ich katalogu, dziś z logo tej wytwórni znów wychodzą jedne z najlepszych metalowych płyt.