KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Ktoś wie czy idzie jeszcze gdzieś wyrwać płytexy drudkh, ale nie reedycje w digisrakach via som, ino pierwsze bicia z supernal music?
edit:
powiedzcie mi jeszcze czy wersje som różnią się czymś jeszcze oprócz okładek?
edit:
powiedzcie mi jeszcze czy wersje som różnią się czymś jeszcze oprócz okładek?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Nie wiem, ale sam fakt, że zmienili te zajebiste, oryginalne okładki wystarczająco zniechęca mnie do tego żeby je zakupić ;).
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No i tutaj jest problem, reedki mają gówniane covery ;)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Nerwowy
Gówniane może nie, bo wyglądają całkiem nieźle, ale do oryginalnych się nie umywają.
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Chyba już tylko second-hand, ewentualnie może gdzieś zalegają w jakichś distrach stare wydania, ale nie sądzę...manieczki pisze:Ktoś wie czy idzie jeszcze gdzieś wyrwać płytexy drudkh, ale nie reedycje w digisrakach via som, ino pierwsze bicia z supernal music?
Chyba jedna z tych nowych rzuciła mi się w oczy jako naprawdę zajebisty cover. Ale generalnie zabieg z dupy...Nerwowy pisze:Nie wiem, ale sam fakt, że zmienili te zajebiste, oryginalne okładki wystarczająco zniechęca mnie do tego żeby je zakupić. ;)
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
- Nerwowy
Podejrzewam, że ta:

;)

;)
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Ano ta. Fajna dziewoja, na mleku i jajach chowana :)
Nowa Autumn Aurora też ma OK okładkę, ale nie ten poziom co pierwsze wydania.
Ja swoje Drudkhi brałem w EastHate swego czasu, ale widzę że już nic nie ma z tych pozycji...
Nowa Autumn Aurora też ma OK okładkę, ale nie ten poziom co pierwsze wydania.
Ja swoje Drudkhi brałem w EastHate swego czasu, ale widzę że już nic nie ma z tych pozycji...
I dream of colour music,
-
- postuje jak opętany!
Jakiś czas temu pytałem tu o "Łabędzi Szlak". Ktoś napisał, że można to niby gdzieś jeszcze dostać. Użytkownik ten nie napisał jednak, gdzie... Mowa rzecz jasna o pierwszym wydaniu. Co do okładek, reedycje wcale nie wyglądają źle. Okładka "Blood In Our Wells" wypada nawet lepiej na tle poprzedniczki. Jedyny problem mam z "The Swan Road" - nie rozumiem, dlaczego bardzo "drudkhowy" obraz zmieniony na coś, co po prostu odstaje od reszty okładek.
Zamawiał ktoś u nich ostatnio?
http://melissa69.pl/
zrobiłem dość duże zamówienie, ale przypomniało mi się, że kiedyś jakieś jazdy miałem - czekałem ze dwa miesiące na płytę, a później się okazało, że jej nie mają i mieć nie będą. Wie ktoś jak działają teraz?
http://melissa69.pl/
zrobiłem dość duże zamówienie, ale przypomniało mi się, że kiedyś jakieś jazdy miałem - czekałem ze dwa miesiące na płytę, a później się okazało, że jej nie mają i mieć nie będą. Wie ktoś jak działają teraz?
Wódz 10 pisze: Melissa/Rockers to dobra, sprawdzona firma!
- Scaarph
mistrz pakowania sova po raz kolejny absolutnie perfekcyjnie.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Jakimś dziwnym trafem w karton, w który Sova pakuje jedną, góra dwie płyty Agonia potrafi zmieścić PIĘĆ.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Scaarph
ha, aż żałuję, że nie zrobiłem zdjęcia. samo spakowanie tego majdanu zajęło mu pewnie ze dwie godziny mocno koronkowej roboty ;) aż głupio mi było wyciągać z pudła płyty hehe
potwierdzam, wszystko przychodzi w nienaruszonym stanieScaarph pisze:mistrz pakowania sova po raz kolejny absolutnie perfekcyjnie.
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
potwierdzam
- martyrdoom
- postuje jak opętany!
Sova i Bartdeath - jak zwykle ok!
- maciek z klanu
Sova pakuje paki tak, ze czasem szkoda otwierac, a czasem wkurwia ze sie trzeba meczyc i nie mozna sie dostac do srodka !! KLASA ! zdecydowanie najlepszy sprzedajacy w Polsce dla mnie.
Ja chcialem polecic takze Roberta z Psycho Records. Rewelacyjny kontakt i EKSPRESOWA wysylka!
Ja chcialem polecic takze Roberta z Psycho Records. Rewelacyjny kontakt i EKSPRESOWA wysylka!
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- COFFIN
Wrzucę tutaj:
REVERORUM IB MALACHT - Urkaos (AJNA Offensive 2011)

'As uneven and dissonant, murky and obscure as The Old God cassette. One of the founders of this projects came from the Swedish underworld and participated in such acts as Dodfodd, Ofermod and Emit.'
'This is a double LP in a gatefold jacket and includes a CD version of the album as well as a 28 page stapled booklet.
This release is limited to 300 copies with no plans of being re-pressed or re-issued in any other format, as requested by the band.'
REVERORUM IB MALACHT - Urkaos (AJNA Offensive 2011)

'As uneven and dissonant, murky and obscure as The Old God cassette. One of the founders of this projects came from the Swedish underworld and participated in such acts as Dodfodd, Ofermod and Emit.'
'This is a double LP in a gatefold jacket and includes a CD version of the album as well as a 28 page stapled booklet.
This release is limited to 300 copies with no plans of being re-pressed or re-issued in any other format, as requested by the band.'
'Come the Blessed Madness'
- Scaarph