kurwa.... myślałem, że już nic mnie nie zadziwi, a tu ritual occult rap śpiewany przez czarną cioteczną córkę Diamandy Galas.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Pogadalim o polskiej scenie, tak ztyłusklepu, kupa newsów, polecajek, opowieści kto z kim i po co. To polecone z pewną uwagą - jeden członek nie dowozi-. No, słucham, fakt.
Sam fakt rozwijania się dynamicznie tej młodej sceny (już nie tylko warszawskiej), jest b.budujący. Międzymiastowe klimaty, różnorodna muzyka, otwarte głowy, ciekawi podobno ludzie. Będzie z tego dużo dobrego. Z tej sceny 20-30latków.
Ktos sluchal juz tego nowego Cave'a? Bo na klerykach spustow nie ma konca, serio az tak dobry - przyznam, ze ostatnie dokonania doslownie przespalem (no Skeleton Tree mine ujelo)
Zgadzam się z pierwszą częścią zdania, z drugą jeszcze nie - na razie jeden obrót zaliczyłem. DLD to specyficzna płyta - raczej zbiór piosenek, niż album koncepcyjny.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
I co? Już w przyszłym roku najebane brytole będą chóralnie śpiewać tę pieśń*, a nam pozostaje Ssi(e)adło na PGNie. Wiadomo, zawsze mogło być gorzej, człowiek mógł urodzić się choćby w takiej Rwandzie, ale ból dupska jednak jest ....
* Z Żukami się nie pośpiewa, wiec jak tego nie śpiewać? Nie da się.