Zasadniczy błąd, płacimy przy odbiorze i paka jest w 4 dni.Morph pisze:No, zobaczymy jak się Agonia spisze, zamówienie złożone, przelew zrobiony, czas start :D
KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- rasowy masterfulowicz
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Celem życia nie jest przeżycie.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Oj tam, bym musiał do bankomatu lecieć i dopłacać za przesyłkę którą mam gratis.
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Perversor
- zaczyna szaleć
http://serpent.istore.pl/pl/ <- tu na razie cisza :) coś czuję, że mi chyba nikt nie odpiszę ;]
do mnie paczka z Agonii przyszła wczoraj.... zapłaciłem 13 października.
Lepiej miałem z nimi:
http://allegro.pl/dvdmaxpl-amon-duul-ii ... 18194.html
najpierw kilka tygodni czekania na płytę, później telefon i informacja, że płyty nie mają i mieć nie będą i żebym sobie coś innego od nich wybrał. Powiedziałem, że nie chcę nic innego - zwrócili kasę. Patrzę na allegro czy ktoś inny nie wystawia, patrzę - jest! - ale... zaraz zaraz, przecież to oni. Piszę e-maila z pytaniem dlaczego płyta jest na aukcji skoro jej nie mają, dostaję odpowiedź, że zakończyli już aukcję. Patrzę - faktycznie, zdjęli aukcję. Następnego dnia wchodzę na allegro, patrzę - znów mają tę płytę wystawioną. Wjebać im negatywa? Jak myślicie?
Edit. Chodzi o dvdmaxpl , żeby zostało na forum jak już link wygaśnie :)
Lepiej miałem z nimi:
http://allegro.pl/dvdmaxpl-amon-duul-ii ... 18194.html
najpierw kilka tygodni czekania na płytę, później telefon i informacja, że płyty nie mają i mieć nie będą i żebym sobie coś innego od nich wybrał. Powiedziałem, że nie chcę nic innego - zwrócili kasę. Patrzę na allegro czy ktoś inny nie wystawia, patrzę - jest! - ale... zaraz zaraz, przecież to oni. Piszę e-maila z pytaniem dlaczego płyta jest na aukcji skoro jej nie mają, dostaję odpowiedź, że zakończyli już aukcję. Patrzę - faktycznie, zdjęli aukcję. Następnego dnia wchodzę na allegro, patrzę - znów mają tę płytę wystawioną. Wjebać im negatywa? Jak myślicie?
Edit. Chodzi o dvdmaxpl , żeby zostało na forum jak już link wygaśnie :)
Ostatnio zmieniony 04-11-2011, 00:21 przez Maria Konopnicka, łącznie zmieniany 1 raz.
- Scaarph
- zahartowany metalizator
-
- w mackach Zła
+1Scaarph pisze:no wjeb.
Ostatnio zmieniony 04-11-2011, 21:29 przez Tarpaulin, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- w mackach Zła
Chujnia ten sklepik i tyle. Odradzam korzystanie z jego usług.Silent_Sea pisze:Czy ktoś dostał MCD Autopsy z Rock Serwisu?
Oni też sprzedają płyty których na oczy nie widzieli. :)Maria Konopnicka pisze:Chodzi o dvdmaxpl, żeby zostało na forum jak już link wygaśnie. :)
- COFFIN
Poza tym, zastanawiam się skąd biorą te ceny... ;)Tarpaulin pisze:Oni też sprzedają płyty których na oczy nie widzieli. :)Maria Konopnicka pisze:Chodzi o dvdmaxpl, żeby zostało na forum jak już link wygaśnie. :)
'Come the Blessed Madness'
- Godplayer
- w mackach Zła
I ja się skusiłem, co mi szkodzi? @Kregozmyk pisał, że dostał pakę, a właśnie, kiedy to było, za Tuska czy wcześniej?Perversor pisze:http://serpent.istore.pl/pl/ <- tu na razie cisza :) coś czuję, że mi chyba nikt nie odpiszę ;]
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Pagan jak zwykle mistrzowsko. Nie zdążyłem jeszcze zrobić przelewu, a dostałem maila, że paczka wysłana :-).
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Kolejna pochwała, tym razem dla Brutal Bands. Po 9 dniach od zamówienia płyty są u mnie.
- Agnósdej
- zaczyna szaleć
Ja pochwalę fan.pl. Nigdy nie przekroczyli terminu realizacji, nigdy nie zdarzyła się sytuacja żeby nie mieli czegoś na stanie co jest godne pochwały zważywszy jak szeroki mają asortyment.
Agnós!!! Dej! Dej! Dej!
- Perversor
- zaczyna szaleć
Zgodzę się. :) Zwłaszcza z tym przekroczeniem terminu realizacji, niestety z tego co pamiętam ostatnie rzeczy jakie tam sprawdzałem o dziwo były, ale w ogromnych cenach, a termin realizacji zamówienia był coś ponad 100 dni. :)
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
- Maleficio
- Kontakt:
Pochwale Rock Serwis, wczoraj powiedzialem, ze maja mi zwrocic kase za MCD Autopsy i dzis juz dostalem z powrotem. Pelna profeska.
- Morph
- Kontakt:
3/11
Dzisiaj wysłana, jutro będzie. 6 dni.Morph pisze:No, zobaczymy jak się Agonia spisze, zamówienie złożone, przelew zrobiony, czas start :D
Give birth to something dead
- Duvelor
- weteran forumowych bitew
Pewnie poczytali forum i się przejęli ostatnimi wpisami :)
A jeszcze większy ubaw będzie w gorącym okresie świątecznych prezentów.
A jeszcze większy ubaw będzie w gorącym okresie świątecznych prezentów.
Ostatnio zmieniony 08-11-2011, 16:30 przez Duvelor, łącznie zmieniany 1 raz.
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
- Only_True_Believers
Tja, ja w zeszłym roku pod choinką znalazłem, dziwke z betlejem :) akurat ten prezent pasował do mojego nastroju.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Duvelor
- weteran forumowych bitew
- COFFIN
Przyznasz jednak, że 'kurwa' w tym przypadku brzmi lepiej ;)Only_True_Believers pisze:Tja, ja w zeszłym roku pod choinką znalazłem, dziwke z betlejem :)
'Come the Blessed Madness'