Now playing / Czego teraz słuchacie v.5

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Now playing / Czego teraz słuchacie v.5

17-12-2025, 21:38

Chłopaki z Finlandii, śpiewają po szwedzku zdradziecku*, główna inspiracja, takie bardziej hc w wersji Kvereltak(k) - czyli Norwegia, która kilka lat temu, świętowała dni chwały i ob-nej przez Edzia p-y.

- Mørket -

Obrazek

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
*Choć taki, bardzo fajny, zresztą kawałek "Kirottu maa" już po fińsku śpiewają.
lys på slutten av lys

dra til helvete
Awatar użytkownika
Żwirek i Muchomorek
postuje jak opętany!

17-12-2025, 21:49

tabaluga pisze:
17-12-2025, 16:47
Sfrustrowany dewiant Zwirek i muhomorek zapomniał w swoim bezpardonowym ataku na moją osobę wspomnieć że zamachowcy też byli muzulmanskimi imigrantami . Student kulu tylko potwierdza że ulubiona religia/ ideologia lewakow czyli islam stanowi zagrozenie , ciekawe ilu jeszcze lewakow planuje zamach w imie tej religii ? Co do reszty tych wynurzeń chce wierzyć że to tylko skutki uboczne leków psychotropowych które w.w. użytkownik przyjmuje aby ulzyc sobie w chorobie psychicznej na ktora niewatpliwie cierpi.
Przez moment myślałem, że napiszesz coś śmiesznego. W sensie, że wiesz - najpierw ja się niezobowiązująco ponabijam z ciebie, potem ty ze mnie, a na koniec pójdziemy w ustronne zacisze i postukamy się grzybami. A tymczasem okazało się, że jesteś tylko jakimś dzbanem ze spiętymi pośladami. Tzn. właściwie nie tyle dzbanem, co pustym kubkiem Konfederacji. Smuteczek, ale w sumie nie wiem na co liczyłem.

NP:
Obrazek
tabaluga
weteran forumowych bitew

17-12-2025, 22:00

w kontekscie mojego niedawnego domniemanego coming-outu nie wiem czy chciałbyś sie ze mna stukać grzybem :hahaha:
MAGA
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

17-12-2025, 22:26

Obrazek

;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
ODPOWIEDZ